- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Arama boşver diyordu bende arıyordum araya soğukluk girmesin diye :/Daha neler duyacağım kim bilir hayır yani benim bildiğim aramadığın zaman tavır yapılır aradı diye kızıp bağırmak neden.. Sevgilinle neden bozuksunuz ki senlik bir durum yok..
Ne yani sen aradın diye mi suçlu oldun ? Ne zamandır berabersiniz canımArama boşver diyordu bende arıyordum araya soğukluk girmesin diye :/
Hiç sorma malesef canım sevineceği yere gerçii o da çok bunaldı. 9 ay canımmNe yani sen aradın diye mi suçlu oldun ? Ne zamandır berabersiniz canım
Sevgilinin yaptığı da doğru değil canım yalnız.. Bir süre arama bakalım o arasın sen değilHiç sorma malesef canım sevineceği yere gerçii o da çok bunaldı. 9 ay canımm
Bunu bende farkındayım canım ama gönül dinlemiyor,mantığımı devreye sokamıyorum malesef. Duygularım izin vermiyor.. Ara verdik izine gelınce ne de olsa düzelicektir herşey :)Sevgilinin yaptığı da doğru değil canım yalnız.. Bir süre arama bakalım o arasın sen değil
Evet ne yazık ki insan aşık olunca hep duygularıyla karar veriyor.. İzne ne zaman gelecek yakın mı gelmesi ? Ne çok soru sordum ben deBunu bende farkındayım canım ama gönül dinlemiyor,mantığımı devreye sokamıyorum malesef. Duygularım izin vermiyor.. Ara verdik izine gelınce ne de olsa düzelicektir herşey :)
Belli değil canım ne zaman geleceği bende dört gözle gelmesini bekliyorum valla :) Olur mu kuzum hiç est :))Evet ne yazık ki insan aşık olunca hep duygularıyla karar veriyor.. İzne ne zaman gelecek yakın mı gelmesi ? Ne çok soru sordum ben de
Gelince düzelirsiniz inşallah :)Belli değil canım ne zaman geleceği bende dört gözle gelmesini bekliyorum valla :) Olur mu kuzum hiç est :))
İnşallah kuzum :) Askerlik zor bir dönem sonuçta :) Düşecek diye çok umutlandık fakat düşmedi hayırlısı buymuş :)Gelince düzelirsiniz inşallah :)
Askerlik zor evet ama erkeklerin çoğu bunu kullanmaya meyilli :) Ben 15 ay bekledim bak geleli 1.5 sene oldu :)İnşallah kuzum :) Askerlik zor bir dönem sonuçta :) Düşecek diye çok umutlandık fakat düşmedi hayırlısı buymuş :)
Sizinde böyle sorunlar oldu mu kuzucum ayrılık vsAskerlik zor evet ama erkeklerin çoğu bunu kullanmaya meyilli :) Ben 15 ay bekledim bak geleli 1.5 sene oldu :)
Hayır canım hiç olmadı. O bana en başta demişti ayrılık lafını duymak istemiyorum ne olursa olsun yoksa geri dönüşü olmaz diye.. Hiç ara verme ayrılık durumlarımız olmadı.Sizinde böyle sorunlar oldu mu kuzucum ayrılık vs
Kimisinde olmuş,kimisinde olmamış. Sevgisini saklamıyor seviyorum diyor ama gururundan da ödün vermiş değilki..Hayır canım hiç olmadı. O bana en başta demişti ayrılık lafını duymak istemiyorum ne olursa olsun yoksa geri dönüşü olmaz diye.. Hiç ara verme ayrılık durumlarımız olmadı.
Sen de o geldiğinde konuş ara verme olayını istemediğini belirt. Bir sorun varsa birlikte aşmalıyız de görüşmeden konuşmadan olmaz de anlayacaktır.Kimisinde olmuş,kimisinde olmamış. Sevgisini saklamıyor seviyorum diyor ama gururundan da ödün vermiş değilki..
Ne zaman gelecek bir de o var tabii. Umarım en kısa sürede gelirde herşey eskiye döner.Sen de o geldiğinde konuş ara verme olayını istemediğini belirt. Bir sorun varsa birlikte aşmalıyız de görüşmeden konuşmadan olmaz de anlayacaktır.
Umarım canım :)Ne zaman gelecek bir de o var tabii. Umarım en kısa sürede gelirde herşey eskiye döner.
Hayırlısı artık :)Umarım canım :)
Aynen öyle canım aynen herşeyin hayırlısı :)Hayırlısı artık :)
Tanıştığımıza çok memnun oldum bu aradaa :))Aynen öyle canım aynen herşeyin hayırlısı :)
Ben de çok memnun oldum canım :)Tanıştığımıza çok memnun oldum bu aradaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?