- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi PammukSeker
-
aynen o şekilde :) en azından ufak tefek şeyler alınsın istiyorum o kargaşada onların çoğu akla bile gelmez çünkü. yeni evli arkadaşlarım hepsi bir arada olur dedik ama ufak gibi gözüken bazı en önemli şeyleri almamışız diyorlar.evet daha bir seneden fazla zaman oldugundan kmse aceleci davranmıyor bizimklerde öyle ama bzde işte hemenck oluversin bişiler eksilsin itiyoruz haklı olarak herkes kendince haklı :)
DOĞRUDUR VALLA ya bende şmdiden bişileri alıp düğün zamanı ufak şeylerle kafam karışsın istemiyorum rahat rahat gelinlik ayakkabı saç makyajla ilgileneym bi tek bide mobilya falan diorum o yuzden mutfaktan başladım almaya valla yoksa daha çok var ama kampanyalarıda kaçırmamak lazım yine de :)aynen o şekilde :) en azından ufak tefek şeyler alınsın istiyorum o kargaşada onların çoğu akla bile gelmez çünkü. yeni evli arkadaşlarım hepsi bir arada olur dedik ama ufak gibi gözüken bazı en önemli şeyleri almamışız diyorlar.
zaten mutfağa şimdi başlasan iki senede ancak yetiştirirsin :)DOĞRUDUR VALLA ya bende şmdiden bişileri alıp düğün zamanı ufak şeylerle kafam karışsın istemiyorum rahat rahat gelinlik ayakkabı saç makyajla ilgileneym bi tek bide mobilya falan diorum o yuzden mutfaktan başladım almaya valla yoksa daha çok var ama kampanyalarıda kaçırmamak lazım yine de :)
hoş geldiniz aramıza :)) biraz kendinizden bahseder misinizMerhaba kızlar, ben de katıldım aranıza inşallah bende 2016 gelini olacağım. 2016 eylülde evlenmeyi düşünüyoruz :)
hoş geldiniz aramıza :))biraz kendinizden bahseder misiniz.merhabalarbende aranızdayım. 2016 hepimizin hayali olan bir sene olacak inşallah.
hoş geldiniz aramıza :)) biraz kendinizden bahseder misiniz
az kalmış kavuşmanıza ne güzel Allah tamamını erdirsin inşallahHoşbuldum24 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, bankacıyım. Erkek arkadaşımla haziranda 3 yılı doldurucaz. 2014'te sözlendik. Şu an asker bekliyorum 1 ayımız kaldı
hoşbuldum...27 yaşındayım. Ankara da yaşıyorum. Tasarımcıyım.
Mayıs sonu gibi sözümüz ve nişanımız olacak inşallah. Eğer herşey istediğimiz gibi olursa Eylül yada Ekimde düğünü düşünüyoruz.
Tesekkur ederim canim Gec oldu kosturmadan bakamadim buralara hichoş geldin tatlım :))
ay hadi inşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olur. ne zamandır birliktesiniz.hoşbuldum...27 yaşındayım. Ankara da yaşıyorum. Tasarımcıyım.
Mayıs sonu gibi sözümüz ve nişanımız olacak inşallah. Eğer herşey istediğimiz gibi olursa Eylül yada Ekimde düğünü düşünüyoruz.
ay ne güzel bizimde ekimde 7. senemiz olacak hayırlısıyla. ne zor kabul ediyor şu aileler nasıl olsa kabul edecekler yok illa başta bi uğraştıracaklar. bende 3 sene uğraştım kabul ettirmek için ama sonuç ortada şimdi onsuz adım bile atmak istemiyorlar11 nisanda sözüm oldu benimde 24 yaşindayim biyoloji ögretmeniyim sozlumle 7 sene Bitti liseden bu yana konusuyorum cok zor kabul ettirdim aileme ben cok savas verdim bugun gelincek nisan tarihi konusmaya haziranin ilk.haftasi.gibi dugun salonu bulursak mayis sonu Haziran basi nisan insallah da.2016 somestr tatili de dugun olacak planlara gore en gec 2016 martta evlencem heyecanliyim tesetturlu abiye bulamiyorum
ay hadi inşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olur. ne zamandır birliktesiniz.
ay ne güzel bizimde ekimde 7. senemiz olacak hayırlısıyla. ne zor kabul ediyor şu aileler nasıl olsa kabul edecekler yok illa başta bi uğraştıracaklar. bende 3 sene uğraştım kabul ettirmek için ama sonuç ortada şimdi onsuz adım bile atmak istemiyorlarbende açığım ama istediğim gibisini bulamıyorum hep kapalı model beğeniyorum bende aslında kapalılarda çok güzel modeller var netten falan iyi araştır bulurrsun inş istediğingibisini[/QUOT
tesekkur ederim 7 sene bitti eylulde 8 sene olacak insallah bakalim canim cikti tmm diyene kadar bizimkiler gibi
ay hadi inşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olur. ne zamandır birliktesiniz.
amin canım inş. tüm sevenler kavuşur inş2 senedir birlikteyiz. artık onsuz 1 gün bile geçirmek istemiyorumrabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?