Hadi inşallah canm.Kızlar klomende 4. Gün kasıklarım hareketli inşallah büyüsünler güzelce :)
Evet günde iki paket ondan bide akşamları glucophane içiyorum bi taneHadi inşallah canm.inofolic şase iciyosun dimi
Sen nasılsın ? Var mı belirtilerin falan hamileliğin getirdiğiHadi inşallah canm.inofolic şase iciyosun dimi
Sabahları ve ygeceleri mide bulantısı oluyor ama cikaramadim canm. Arada baş dönmesi de oluyor. Erken başladı sanırım bulantı .yemek adı duyunca bile midem bulanıyorSen nasılsın ? Var mı belirtilerin falan hamileliğin getirdiği
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı der eskiler doğru mu bilmem :)Sabahları ve ygeceleri mide bulantısı oluyor ama cikaramadim canm. Arada baş dönmesi de oluyor. Erken başladı sanırım bulantı .yemek adı duyunca bile midem bulanıyor
İnşallah ondandr canımNe kadar bulantı o kadar sağlıklı der eskiler doğru mu bilmem :)
Eee hamile misin yani ? Gözün aydın öyleyse canım ben klomenle tedaviye başladım bu ay da bugün bitti ilaç çarşamba doktora gidicem bakalım
aynı durumdayız canım,Eee hamile misin yani ? Gözün aydın öyleyse canım ben klomenle tedaviye başladım bu ay da bugün bitti ilaç çarşamba doktora gidicem bakalım
Aaa benim de yarın kontrol var canım hadi hayırlısı olsun ikimiz için de :)aynı durumdayız canım,
ben de klomene başladım yarın kontrol var
İnş bakalım ne diyecek Dr ...Aaa benim de yarın kontrol var canım hadi hayırlısı olsun ikimiz için de :)
Önceki kullandigimda 12. Gün çağırmıştı şimdi 9. Gün çağırdı bakalım büyümüşler mi erken ama inşallah vardır buyuyenlerİnş bakalım ne diyecek Dr ...
Ilk kontrol mü inşallah bikaç tane büyümüştür canım ben yarın pek büyümüş olacağını sanmıyorum ama cuma ya da cumartesi buyumusse iğneyi verir herhaldeBenim yarın adetin 14
Ben eşime sen istemiyorsan söyle boşuna ilaç kullanmiyim olursa olur dedim onun istediği zamanı bekledim son zamanlarda bebek istediğini dinlendiriyor yapması gerektiğini de biliyo artık bakalım nolcak iğneden sonraYok Can'ım öğlenden sonra iZin almaya Çalışacam çıkışa doğru , işteyim şimdi , of bilmiyorum ya , gün aşırı ilişki diyecek Bizde de öyle olmuyor işte !!!! Eşin yüzünden bıktım tükendim ...
Bilmiyorum sizde a birliktelik sıkıntıya var mıydı ama eşim hem istiyor hem sık yapmamız lazım diyor hem de !!! Ya bilmiyorum sırf çocuk için de ilişki olup olup sonra kabuğuna çekilmesi beni delirtir hoş çocuk için de olması gereken sıklıkta olmuyor !!! Bugün Dr günü ya Bi de böyle moralim boZukBen eşime sen istemiyorsan söyle boşuna ilaç kullanmiyim olursa olur dedim onun istediği zamanı bekledim son zamanlarda bebek istediğini dinlendiriyor yapması gerektiğini de biliyo artık bakalım nolcak iğneden sonra
Iki günde bir olması da yeterli benim eşim de yeni yeni düzene uymaya başladı ama kendi isteyerek çocuk diye sartlayinca çok stres gerçektenBilmiyorum sizde a birliktelik sıkıntıya var mıydı ama eşim hem istiyor hem sık yapmamız lazım diyor hem de !!! Ya bilmiyorum sırf çocuk için de ilişki olup olup sonra kabuğuna çekilmesi beni delirtir hoş çocuk için de olması gereken sıklıkta olmuyor !!! Bugün Dr günü ya Bi de böyle moralim boZuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?