2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Sen nasılsın ? Var mı belirtilerin falan hamileliğin getirdiği
Sabahları ve ygeceleri mide bulantısı oluyor ama cikaramadim canm. Arada baş dönmesi de oluyor. Erken başladı sanırım bulantı .yemek adı duyunca bile midem bulanıyor

Sabahları ve ygeceleri mide bulantısı oluyor ama cikaramadim canm. Arada baş dönmesi de oluyor. Erken başladı sanırım bulantı .yemek adı duyunca bile midem bulanıyor
Ne kadar bulantı o kadar sağlıklı der eskiler doğru mu bilmem :)

4 ağustos son bat tarihim :) elmol canım.
Ne yaptın ne durumdasın ben sık giremiyorum soramadım.
Eee hamile misin yani ? Gözün aydın öyleyse canım ben klomenle tedaviye başladım bu ay da bugün bitti ilaç çarşamba doktora gidicem bakalım

Yok Can'ım öğlenden sonra iZin almaya Çalışacam çıkışa doğru , işteyim şimdi , of bilmiyorum ya , gün aşırı ilişki diyecek Bizde de öyle olmuyor işte !!!! Eşin yüzünden bıktım tükendim ...

Ben eşime sen istemiyorsan söyle boşuna ilaç kullanmiyim olursa olur dedim onun istediği zamanı bekledim son zamanlarda bebek istediğini dinlendiriyor yapması gerektiğini de biliyo artık bakalım nolcak iğneden sonra

Bilmiyorum sizde a birliktelik sıkıntıya var mıydı ama eşim hem istiyor hem sık yapmamız lazım diyor hem de !!! Ya bilmiyorum sırf çocuk için de ilişki olup olup sonra kabuğuna çekilmesi beni delirtir hoş çocuk için de olması gereken sıklıkta olmuyor !!! Bugün Dr günü ya Bi de böyle moralim boZuk

Iki günde bir olması da yeterli benim eşim de yeni yeni düzene uymaya başladı ama kendi isteyerek çocuk diye sartlayinca çok stres gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…