evet çok fazla kilo veren duydum ben de ya yeme içme aynı hatta inanılmaz yoğun çalışıyorum eskiden evdeydim çok kilo aldımCan'ım soruna bende cevap vermek istedim. Ben 3 aydır kullanıyorum ama bende kilomda bir değişiklik olmadı. Hala aynı duruyorum. Ama benim kullandığım ilacı kullanıp da 2-3 hafta da bile çok fazla kilo verenler varmış. Birde yan etkisi kötü. Ben akşamları pek yemek yiyemiyorum. Özellikle salçalı yemeklerde bazen acayip mide bulantısı oluyo. Yalnız benim kullandığım ilaç glukophage.
neden. sonuclarınız nasıldı canımBen artık 2. Kez aşılama düşünmüyorum. Tüpe geçeceğim sanırım.
Stres hormon değerlerini tavan yaptırıyor ama elde de değil maalesef..Aynen canim yumurta takibi olunca ilski zmani bilimine daha da strese giriyor insan. Ama bekarken hep duzensizdi adetlerim hemen çocuğum olmayacağını tedaviyle olacağını biliyordum. Keşke stres etmesek de olmuyo iste
Kilonuz var mı peki? Bi de hormon değerlerinizi hatırlıyo musunuz?Her pko olana veriliyor mu bilmiyorum ama benim kan değerlerim yüksek çıkmaya başlayınca doktorum verdi. Senin değerlerin normaldir belki. Ama doktoruna yine de sor bir istersen.
neden. sonuclarınız nasıldı canım
evet çok fazla kilo veren duydum ben de ya yeme içme aynı hatta inanılmaz yoğun çalışıyorum eskiden evdeydim çok kilo aldıminsülin direncine bağlıyorum bu durumu tabi troid sorunu da yaşıyorum az buçuk ben de ilacı kullanırken kilo verenlerden olmak istiyorum
Kilonuz var mı peki? Bi de hormon değerlerinizi hatırlıyo musunuz?
Preseed jel deneyen var mı acaba.birde glukofen veya glifor ikiside aynı türev sanırım.bana da kadın doğumcu verdi.kilo ver bide glifor kullan dedi.bu gliforu hamile kalınca mı bırakıcaz acaba.sormayı unuttum doktara.zaten gidince herşey unutuluyo onu da sorucam bunu da sorucam diyorum ama her seferinde hipnotize edilmiş gibi dönüyorum.
Tesekkur ederim Allah razi olsun canimBu bayağı belli canım hadi gözün aydın inşallah güzel sonuçlanır tebrik ederim
Regliye kaç gün vardı canım bi tedavi oldun mu ?Tesekkur ederim Allah razi olsun canim
Bugun 4. Gun gecti canim tedavi olmadim bu 5. Ayim 5 aydir istiyodukRegliye kaç gün vardı canım bi tedavi oldun mu ?
Maşallah o zaman Rabbim kimseye aratmasın hayırlı evlat olsunBugun 4. Gun gecti canim tedavi olmadim bu 5. Ayim 5 aydir istiyoduk
Amin insallah canim Allah istiyen herkese nasip etsinMaşallah o zaman Rabbim kimseye aratmasın hayırlı evlat olsun
Canım ben sipariş verdim botanik eczaneden babystart preseed jel.son kullanmaya epey var.çekmecede duruyo kullanmaya cesaret edemedim.ama bugün regl oldum sinirim bozuldu.şu regl bitsin denicem yeter artık dedim.sabah ağlaya ağlaya işe gittim regl olunca.7aylık evliyim 32 yaşındayım olsun çok istiyorum.doktor sonuçlar normal kilo ver diyo gliforda alıcam yarın herşeyi deniyim artık.dua edinCan'ım ben glukophage kullanıyorum ve doktorum hamile kaldığını öğrenince hemen bırakacaksın dedi. Ama ilaçlar arasında fark var Mıdır bilmiyorum. Preseed jeli bende burada okudum. Türkiye'deki ürünlerin sahte olma olasılığı çok yüksek anladığım kadarıyla ve tarihi geçmiş ürünleri satıyorlarmış. Bende bu ay sipariş vermeyi düşünüyorum ama yurt dışından. Okuduklarımdan sonra buradaki ürünlere güvenemem.
Canım ben sipariş verdim botanik eczaneden babystart preseed jel.son kullanmaya epey var.çekmecede duruyo kullanmaya cesaret edemedim.ama bugün regl oldum sinirim bozuldu.şu regl bitsin denicem yeter artık dedim.sabah ağlaya ağlaya işe gittim regl olunca.7aylık evliyim 32 yaşındayım olsun çok istiyorum.doktor sonuçlar normal kilo ver diyo gliforda alıcam yarın herşeyi deniyim artık.dua edin
Çörek otu bal tarçın gördüm şimdide.onu da denesek acaba.ne zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin.yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberler olsun hepimiz için.Ben 2 yıldır yaşıyorum bunları Can'ım. Allah hepimize sabır versin diyorum artık. Dediğin yerden bende bakayım bir ara. Bizde artık herşeyi deneyeceğiz. Artık iyiden iyiye eşimde umudunu kaybetmeye başladı.
Çörek otu bal tarçın gördüm şimdide.onu da denesek acaba.ne zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin.yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberler olsun hepimiz için.
Çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederimO karışımı bende duydum hatta çok kısa bir süreliğine de olsa uyguladım ve o ay klomen kullandığımdan yumurta takibi yaptırıyordum. Karışımın mı etkisiydi yoksa ilacın mı etkisiydi bilmiyorum ama o ay yumurtalar daha çabuk gelişmişti Can'ım. Birde incir kürünü yapmıştım ben ve onda da bu kadar yıldır hastaneye gidiyorum bu konularla ilgili. Rahim duvarımın kalınlığına hep normal derdi doktorlar. İncir yaptığım ay tamam yumurta sayıları arttı ama rahim duvarım çok inceldi ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Rahim duvarı incelince de gebelik ihtimali yok gibi bişey oluyo demişti doktorum. Çok korkmuştum incelince ve hemen bıraktım inciri. Belki de öyle denk geldi. Belki de incirden değildi bilmiyorum. Çok uzattım lafı biliyorum ama son bişey. :) cevap tabiki veririm Can'ım hepimiz aynı durumdayız yardımcı olabildiysem ne Mutlu
canım bildiklerim elevit yanılmıyorsam e vitamini spermler için iyi bi destek sanırım emin değilim inofolic iyi etkili bir folik asit pkolular için özellikle, agnucaston hayıt özütü hapı yine pko için iyi bi destek diğerlerini bilmiyorum, inofolici bu ay kullanıyorum daha önce agnucaston kullanmıştım ama yirmi gün falan içtim onu bıraktım o dönem normal olan prolaktinim çok yükseldi o mu neden olmuştu bilmiyorumkızlar kendim ve eşim için çinko tablet kullanmak istiyorum ama çinkonun fazlası vücuda zararlıymış.içinizde kullanan var mı ve günde kaç tablet alıyosunuz? birde elevit, infolic, agnucaston, emodex ve trental diye ilaç isimleri okudum bu konularla alakalı.bunlar hakkında bilgisi olan ya da kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?