2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

evet çok fazla kilo veren duydum ben de ya yeme içme aynı hatta inanılmaz yoğun çalışıyorum eskiden evdeydim çok kilo aldım insülin direncine bağlıyorum bu durumu tabi troid sorunu da yaşıyorum az buçuk ben de ilacı kullanırken kilo verenlerden olmak istiyorum

Aynen canim yumurta takibi olunca ilski zmani bilimine daha da strese giriyor insan. Ama bekarken hep duzensizdi adetlerim hemen çocuğum olmayacağını tedaviyle olacağını biliyordum. Keşke stres etmesek de olmuyo iste
Stres hormon değerlerini tavan yaptırıyor ama elde de değil maalesef..

Her pko olana veriliyor mu bilmiyorum ama benim kan değerlerim yüksek çıkmaya başlayınca doktorum verdi. Senin değerlerin normaldir belki. Ama doktoruna yine de sor bir istersen.
Kilonuz var mı peki? Bi de hormon değerlerinizi hatırlıyo musunuz?

neden. sonuclarınız nasıldı canım

Doktorumun demesine göre pko olmak dışında değerlerim olması gerektiği gibi ama aşılama bana hem Zaman hem de para kaybı gibi geliyo. Aklımda kalmasın diye 1 kere yaptırdım ama bir daha yaptırır mıyım bilmiyorum. Zaten birkaç ay da tedaviye ara vermeyi düşünüyorum. Yoruldum artık.

Anladım Can'ım. İnşallah kilo verebilirsin. Benim kilo problemim yoktu zaten. Akşam yiyemediğim halde kilo da bir değişiklik olmadı benim.

Kilonuz var mı peki? Bi de hormon değerlerinizi hatırlıyo musunuz?

Kilom normal. Hatta dahiliye doktorumla kadın doğum doktorum birlikte tedavi ediyorlar. İkisi de kilon yok ama Nasıl pko var diyorlardı. Benim tokluk şekerim normal ama açlık şekerim 109 du. 109 u görünce hemen ilaca başlattılar. 2 ay ilaç kullandığım halde değerim düşmedi. Bu ay sonunda 87 ye düştü.

Can'ım ben glukophage kullanıyorum ve doktorum hamile kaldığını öğrenince hemen bırakacaksın dedi. Ama ilaçlar arasında fark var Mıdır bilmiyorum. Preseed jeli bende burada okudum. Türkiye'deki ürünlerin sahte olma olasılığı çok yüksek anladığım kadarıyla ve tarihi geçmiş ürünleri satıyorlarmış. Bende bu ay sipariş vermeyi düşünüyorum ama yurt dışından. Okuduklarımdan sonra buradaki ürünlere güvenemem.

Canım ben sipariş verdim botanik eczaneden babystart preseed jel.son kullanmaya epey var.çekmecede duruyo kullanmaya cesaret edemedim.ama bugün regl oldum sinirim bozuldu.şu regl bitsin denicem yeter artık dedim.sabah ağlaya ağlaya işe gittim regl olunca.7aylık evliyim 32 yaşındayım olsun çok istiyorum.doktor sonuçlar normal kilo ver diyo gliforda alıcam yarın herşeyi deniyim artık.dua edin

Ben 2 yıldır yaşıyorum bunları Can'ım. Allah hepimize sabır versin diyorum artık. Dediğin yerden bende bakayım bir ara. Bizde artık herşeyi deneyeceğiz. Artık iyiden iyiye eşimde umudunu kaybetmeye başladı.

Çörek otu bal tarçın gördüm şimdide.onu da denesek acaba.ne zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin.yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberler olsun hepimiz için.

Çörek otu bal tarçın gördüm şimdide.onu da denesek acaba.ne zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin.yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberler olsun hepimiz için.

O karışımı bende duydum hatta çok kısa bir süreliğine de olsa uyguladım ve o ay klomen kullandığımdan yumurta takibi yaptırıyordum. Karışımın mı etkisiydi yoksa ilacın mı etkisiydi bilmiyorum ama o ay yumurtalar daha çabuk gelişmişti Can'ım. Birde incir kürünü yapmıştım ben ve onda da bu kadar yıldır hastaneye gidiyorum bu konularla ilgili. Rahim duvarımın kalınlığına hep normal derdi doktorlar. İncir yaptığım ay tamam yumurta sayıları arttı ama rahim duvarım çok inceldi ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Rahim duvarı incelince de gebelik ihtimali yok gibi bişey oluyo demişti doktorum. Çok korkmuştum incelince ve hemen bıraktım inciri. Belki de öyle denk geldi. Belki de incirden değildi bilmiyorum. Çok uzattım lafı biliyorum ama son bişey. :) cevap tabiki veririm Can'ım hepimiz aynı durumdayız yardımcı olabildiysem ne Mutlu

Çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim

kızlar kendim ve eşim için çinko tablet kullanmak istiyorum ama çinkonun fazlası vücuda zararlıymış.içinizde kullanan var mı ve günde kaç tablet alıyosunuz? birde elevit, infolic, agnucaston, emodex ve trental diye ilaç isimleri okudum bu konularla alakalı.bunlar hakkında bilgisi olan ya da kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba ?

canım bildiklerim elevit yanılmıyorsam e vitamini spermler için iyi bi destek sanırım emin değilim inofolic iyi etkili bir folik asit pkolular için özellikle, agnucaston hayıt özütü hapı yine pko için iyi bi destek diğerlerini bilmiyorum, inofolici bu ay kullanıyorum daha önce agnucaston kullanmıştım ama yirmi gün falan içtim onu bıraktım o dönem normal olan prolaktinim çok yükseldi o mu neden olmuştu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…