2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bende hep Hakkı'mızda hayırlısı olsun diyorum Can'ım. Bizimde 2 yıldır olmuyo. 1 kimyasal gebeliğim oldu ve onda da yıkıldım resmen. Başıma gelene kadar kimyasal gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyordum. O yüzden pozitifi görünce de tam anlamıyla sev

Canim hepsinin catladigini nasıl anladin tekrar doktora kontrole mi gittin

Evet canım pko var bende .genelde pko olanlara veriliyor
Bende de pco var ama doktor bana hiç glifordan bahsetmedi insülinden de istediğimiz herhangi bi zamanda bakılıyor mu insüline hormon testleri gibi reglin 3.gününe gerek yok dimi? Bide bu değere kadındoğumcu mu bakıyor başka bi poliklinikte mi baktırmam lazım?

ya benim de büyük ihtimalle başlayacak şeker ilacına çünkü insülin yüksek zannımca zaten pkoda o da Allah ın emri olmuş ama hala gitmedim doktora
Aynen canim glukofeni veriyorlar genelde. Günde bi tane kullanıyorum etkisini goren çok var hem zayiflamada hem de yumurtanın gelişmesinde. Sende inşallah tatilinde gidip bi güzel muayene olup başlarsın canim

Doktoruna bi sor canim glukofeni faydasını gören çok kişi var. İnan canm benim de insulin direncine bakılmadı ayrı olarak .pko olanlarda genelde insulin direnci oluyo diye verdi sanırım hamile kalana kadar kullan dedi. Sende bi sor canim. Sende durumlar ne ?

Canim hepsinin catladigini nasıl anladin tekrar doktora kontrole mi gittin
evet canım benım dr catladıklarını gorene kadar cagrıyor. hıc catlamadıgı olmadı ama catlamasaydı ne yapacaktı hıc bılmıyorum.

benım yumurtlama prob yok zatende. destek amaclı kullandım klomenı. ama sonuc olumsuz oldu ıste

ben hıc kalamadım. ınsallah asılamayla olur. Allah buyuktur her yolu denıyoruz

Yarın gitsem mi bende canim cagirmadi ama. Sonra da haftasonu giriyor araya ama. Demekki buyumus olan da catlayabiliyor inşallah benimki de öyle olur

Aynen canim glukofeni veriyorlar genelde. Günde bi tane kullanıyorum etkisini goren çok var hem zayiflamada hem de yumurtanın gelişmesinde. Sende inşallah tatilinde gidip bi güzel muayene olup başlarsın canim
aslında başlasaydım azcıkın da zayıflardım sen de öyle bi etkisi oldu mu var mı kiloda bi değişim ?

Canım biz 7 aydır korunmuyoruz. Önceleri de reglim bikaç gün gecikirdi ama bebek düşüncesinden sonra iyce şaştı. Şuan reglimin 2.günü ve 43 günde geldi. Lh yüksek benim 12. Diğer değerlerimde sıkıntı yok.Ankaradayım şuan eşimin görevi dolayısıyla. Ve burada iyi bir doktor bulamadım. Memlekette olsam eş dost akraba birilerinden sorup öğrenebilir insan. Bakalım önümüzdeki ay memlekete hitcez yıllık izne orada bi doktora görüncem pco da baya olumlu sonuç alan varmış o hocada.

Benim de öyle canim lh 18 . diğerleri normal. Bende 9 aylık evliyim . benin de çok uzayabiliyor adetlerim. O yüzden yumurta kontrolü yaptiriyorum. Aynen dediğin gibi canm eşimin işi dolayısıyla bende memlekette değilim . ve hangi doktor iyi hiç fikrim yok soracagim kimse de yok inşallah iyi bi doktora rastlarsin canim doktor da çok onemli

Kesinlikle doktor herşeyin başlangıcı bence. Şöyle işinin ehli bi doktor bulabilsek keşke. Bide çok şey bilmek de geriyor bence. Biçok insan pco olduğunu bilmeden gebe kalıyo. Bizi bu hastalığı bilmek daraltıyo strese sokuyor..

Yarın gitsem mi bende canim cagirmadi ama. Sonra da haftasonu giriyor araya ama. Demekki buyumus olan da catlayabiliyor inşallah benimki de öyle olur
valla catlamıstı benımkı ama . kalıtesı ne durumda oluyor o kadar buyuyunce bılmıyorum
kontrole geldım de gıt o zaman fırsatın varsa.

Aynen canim yumurta takibi olunca ilski zmani bilimine daha da strese giriyor insan. Ama bekarken hep duzensizdi adetlerim hemen çocuğum olmayacağını tedaviyle olacağını biliyordum. Keşke stres etmesek de olmuyo iste

Her pko olana veriliyor mu bilmiyorum ama benim kan değerlerim yüksek çıkmaya başlayınca doktorum verdi. Senin değerlerin normaldir belki. Ama doktoruna yine de sor bir istersen.

aslında başlasaydım azcıkın da zayıflardım sen de öyle bi etkisi oldu mu var mı kiloda bi değişim ?

Can'ım soruna bende cevap vermek istedim. Ben 3 aydır kullanıyorum ama bende kilomda bir değişiklik olmadı. Hala aynı duruyorum. Ama benim kullandığım ilacı kullanıp da 2-3 hafta da bile çok fazla kilo verenler varmış. Birde yan etkisi kötü. Ben akşamları pek yemek yiyemiyorum. Özellikle salçalı yemeklerde bazen acayip mide bulantısı oluyo. Yalnız benim kullandığım ilaç glukophage.

Preseed jel deneyen var mı acaba.birde glukofen veya glifor ikiside aynı türev sanırım.bana da kadın doğumcu verdi.kilo ver bide glifor kullan dedi.bu gliforu hamile kalınca mı bırakıcaz acaba.sormayı unuttum doktara.zaten gidince herşey unutuluyo onu da sorucam bunu da sorucam diyorum ama her seferinde hipnotize edilmiş gibi dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…