üzülme canım. ben alıstım artık nedensiz 15 aydır olmuyor . üzülüyorum tabi ama. aglamadım cok sukur . sevıncten aglarım ınsallah =)
adet olmadanda umut kesılmez. hayırlısı neyse o olsun dıye dua ettım hep. demek hayırlısı buymus dıyorum.
Canim hepsinin catladigini nasıl anladin tekrar doktora kontrole mi gittincanım sen devam et ılıskıye. hıc bellı olmaz hangısınn dollenecegı. benım önceki gecen ay. klomenle 3 yumurtam olmustu. 1 tanesı cok buyuktu. ki 12. gun ıgne olmustum ben. catlamayabılır demıstı. ama catladı hepsı.
he hamıle kalamadım o ayrı
Evet canım pko var bende .genelde pko olanlara veriliyorGliforu doktor mu vermişti canım??
Bende de pco var ama doktor bana hiç glifordan bahsetmedi insülinden deEvet canım pko var bende .genelde pko olanlara veriliyor
Aynen canim glukofeni veriyorlar genelde. Günde bi tane kullanıyorum etkisini goren çok var hem zayiflamada hem de yumurtanın gelişmesinde. Sende inşallah tatilinde gidip bi güzel muayene olup başlarsın canimya benim de büyük ihtimalle başlayacak şeker ilacına çünkü insülin yüksek zannımca zaten pkoda o da Allah ın emri olmuş ama hala gitmedim doktora
Doktoruna bi sor canim glukofeni faydasını gören çok kişi var. İnan canm benim de insulin direncine bakılmadı ayrı olarak .pko olanlarda genelde insulin direnci oluyo diye verdi sanırım hamile kalana kadar kullan dedi. Sende bi sor canim. Sende durumlar ne ?Bende de pco var ama doktor bana hiç glifordan bahsetmedi insülinden deistediğimiz herhangi bi zamanda bakılıyor mu insüline hormon testleri gibi reglin 3.gününe gerek yok dimi? Bide bu değere kadındoğumcu mu bakıyor başka bi poliklinikte mi baktırmam lazım?
evet canım benım dr catladıklarını gorene kadar cagrıyor. hıc catlamadıgı olmadı ama catlamasaydı ne yapacaktı hıc bılmıyorum.Canim hepsinin catladigini nasıl anladin tekrar doktora kontrole mi gittin
ben hıc kalamadım.Bende hep Hakkı'mızda hayırlısı olsun diyorum Can'ım. Bizimde 2 yıldır olmuyo. 1 kimyasal gebeliğim oldu ve onda da yıkıldım resmen. Başıma gelene kadar kimyasal gebeliğin ne olduğunu bile bilmiyordum. O yüzden pozitifi görünce de tam anlamıyla sev
Yarın gitsem mi bende canim cagirmadi ama. Sonra da haftasonu giriyor araya ama. Demekki buyumus olan da catlayabiliyor inşallah benimki de öyle olurevet canım benım dr catladıklarını gorene kadar cagrıyor. hıc catlamadıgı olmadı ama catlamasaydı ne yapacaktı hıc bılmıyorum.
benım yumurtlama prob yok zatende. destek amaclı kullandım klomenı. ama sonuc olumsuz oldu ıste
aslında başlasaydım azcıkın da zayıflardım sen de öyle bi etkisi oldu mu var mı kiloda bi değişim ?Aynen canim glukofeni veriyorlar genelde. Günde bi tane kullanıyorum etkisini goren çok var hem zayiflamada hem de yumurtanın gelişmesinde. Sende inşallah tatilinde gidip bi güzel muayene olup başlarsın canim
Canım biz 7 aydır korunmuyoruz. Önceleri de reglim bikaç gün gecikirdi ama bebek düşüncesinden sonra iyce şaştı. Şuan reglimin 2.günü ve 43 günde geldi. Lh yüksek benim 12. Diğer değerlerimde sıkıntı yok.Ankaradayım şuan eşimin görevi dolayısıyla. Ve burada iyi bir doktor bulamadım. Memlekette olsam eş dost akraba birilerinden sorup öğrenebilir insan. Bakalım önümüzdeki ay memlekete hitcez yıllık izne orada bi doktora görüncem pco da baya olumlu sonuç alan varmış o hocada.Doktoruna bi sor canim glukofeni faydasını gören çok kişi var. İnan canm benim de insulin direncine bakılmadı ayrı olarak .pko olanlarda genelde insulin direnci oluyo diye verdi sanırım hamile kalana kadar kullan dedi. Sende bi sor canim. Sende durumlar ne ?
Hiç tartilmdim canim ya bilmiyorum ama henüz bi değişiklik yok sanırım :)aslında başlasaydım azcıkın da zayıflardım sen de öyle bi etkisi oldu mu var mı kiloda bi değişim ?
Benim de öyle canim lh 18 . diğerleri normal. Bende 9 aylık evliyim . benin de çok uzayabiliyor adetlerim. O yüzden yumurta kontrolü yaptiriyorum. Aynen dediğin gibi canm eşimin işi dolayısıyla bende memlekette değilim . ve hangi doktor iyi hiç fikrim yok soracagim kimse de yokCanım biz 7 aydır korunmuyoruz. Önceleri de reglim bikaç gün gecikirdi ama bebek düşüncesinden sonra iyce şaştı. Şuan reglimin 2.günü ve 43 günde geldi. Lh yüksek benim 12. Diğer değerlerimde sıkıntı yok.Ankaradayım şuan eşimin görevi dolayısıyla. Ve burada iyi bir doktor bulamadım. Memlekette olsam eş dost akraba birilerinden sorup öğrenebilir insan. Bakalım önümüzdeki ay memlekete hitcez yıllık izne orada bi doktora görüncem pco da baya olumlu sonuç alan varmış o hocada.
Kesinlikle doktor herşeyin başlangıcı bence. Şöyle işinin ehli bi doktor bulabilsek keşke. Bide çok şey bilmek de geriyor bence. Biçok insan pco olduğunu bilmeden gebe kalıyo. Bizi bu hastalığı bilmek daraltıyo strese sokuyor..Benim de öyle canim lh 18 . diğerleri normal. Bende 9 aylık evliyim . benin de çok uzayabiliyor adetlerim. O yüzden yumurta kontrolü yaptiriyorum. Aynen dediğin gibi canm eşimin işi dolayısıyla bende memlekette değilim . ve hangi doktor iyi hiç fikrim yok soracagim kimse de yokinşallah iyi bi doktora rastlarsin canim doktor da çok onemli
valla catlamıstı benımkı ama . kalıtesı ne durumda oluyor o kadar buyuyunce bılmıyorumYarın gitsem mi bende canim cagirmadi ama. Sonra da haftasonu giriyor araya ama. Demekki buyumus olan da catlayabiliyor inşallah benimki de öyle olur
Aynen canim yumurta takibi olunca ilski zmani bilimine daha da strese giriyor insan. Ama bekarken hep duzensizdi adetlerim hemen çocuğum olmayacağını tedaviyle olacağını biliyordum. Keşke stres etmesek de olmuyo isteKesinlikle doktor herşeyin başlangıcı bence. Şöyle işinin ehli bi doktor bulabilsek keşke. Bide çok şey bilmek de geriyor bence. Biçok insan pco olduğunu bilmeden gebe kalıyo. Bizi bu hastalığı bilmek daraltıyo strese sokuyor..
Bende de pco var ama doktor bana hiç glifordan bahsetmedi insülinden deistediğimiz herhangi bi zamanda bakılıyor mu insüline hormon testleri gibi reglin 3.gününe gerek yok dimi? Bide bu değere kadındoğumcu mu bakıyor başka bi poliklinikte mi baktırmam lazım?
ben hıc kalamadım.ınsallah asılamayla olur. Allah buyuktur her yolu denıyoruz
aslında başlasaydım azcıkın da zayıflardım sen de öyle bi etkisi oldu mu var mı kiloda bi değişim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?