• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Merhaba Can'ım. Aşılamada puregon 300 lukten 2 kutu kullandım. Günlük 75 doz vuruyordum. Göbekten. Ama klomene göre hem daha yavaş gelişti yumurtam hemde sadece 1 tane oluştu. Gerçi aşılama yapıldığım gün sağ yarafımda da 2 tane 13 mm lik yumurtalar olduğunu söylemişti doktorum. Gerçi ben aşılamadan sonra ilişkiye fazla önem vermedim. Yanlış mı yaptık acaba diyorum şimdi de ?
sen ıgneyle oldun demek. ama yumurta sayısıyla alakalı değil ya şans nasip. benım 2 ay 3 yumurtam oldu. hepsı catladı .ama sonuc alamadım.
asılama ılk olacak. valla bende bılmıyorum bısey. dr ne derse uygularım herhalde :KK52:

selam herkese:KK24:
bende 2016yı gebe tamamlayıp 2017 annesi olmak istiyorum dün regl olmam gerekiyordu olmadım düzenli oluyorum son 1 senedir hiç günüm geçmedi geçen sene kasım ayında rahmimde polipler olduğunu öğrendim ara kanamalarım sonucunda gitmiştim o zaman öğrendim. ameliyatla yakmaları gerekiyor o zamanlar bebek istemediğimizden bu zamana kadar olmadım ameliyatı ama artık düşünüyoruz. bu ayda böyle reglim gecikince acaba ameliyat olmadan gebe mi kaldım diyorum. imkansız ama Allah'ın işi de belli olmaz:KK68:umarım burda bende yer edinebilirim 2016 bizim senemiz olsun inşallah:KK68::KK68:
ınsallah kalmıssındır canım. bizimde 15 aydır bebıs olmuyor. herseyımızı yaptırmıstık. sebepsızdı. mart ayında polip aldırdım bende. cok kucuktu ama dr engel olabılır demıstı.

ınsallah kalmıssındır canım. bizimde 15 aydır bebıs olmuyor. herseyımızı yaptırmıstık. sebepsızdı. mart ayında polip aldırdım bende. cok kucuktu ama dr engel olabılır demıstı.
canım benim sayıca fazla aldırmazsan hamile kalamazsın dedi sperm yumurtaya ulaşamazmış. bende bu ay regl olayım ondan sonra ameliyat olurum diyordum kendi kendime ama adetim gecikince acaba der oldum hafta sonuna kadar gelmezse test yapıcam aksi gibi hiçbir belirtimde yok hamile olsam da adet sancısı gibi sancı göğüste hassasiyet falan olur diyor herkes. bende sadece gaz sorunu sağ sol kasığımda şişlik ve sabah bulantısı (ama kusma derecesinde değil) ve aşırı uyku isteği var...

canım benim sayıca fazla aldırmazsan hamile kalamazsın dedi sperm yumurtaya ulaşamazmış. bende bu ay regl olayım ondan sonra ameliyat olurum diyordum kendi kendime ama adetim gecikince acaba der oldum hafta sonuna kadar gelmezse test yapıcam aksi gibi hiçbir belirtimde yok hamile olsam da adet sancısı gibi sancı göğüste hassasiyet falan olur diyor herkes. bende sadece gaz sorunu sağ sol kasığımda şişlik ve sabah bulantısı (ama kusma derecesinde değil) ve aşırı uyku isteği var...
ben o zaman arastırmıstım poliple hamıle kalanda vardı. ınsallah senınkıde olmustur. uzun sure gectıyse muhakkak aldır o zaman .

Aynen öyle canim ya strese sokuyor bu yumurtalar bizi :KK14: catlatma iğnesi yaptırdık bakalım inşallah çatlar. Bu ay çok takmafim gelişti mi gelişmedi mi diye o yüzden çok büyüdü heralde . neyse artık en azından klomene cevap verdi o bile benim için büyük bisey

Evet Can'ım cevap vermesi de çok önemli. Yüksek dozda kullanıp yine de yumurtası gelişmeyen arkadaşlar da var. O yüzden buna da şükür diyorum ben.

Bugün geldim canim çok skldi :KK43:( doktor ilaç bitince bi gün sonra gel dedi ben uç gün sonra geldim bugün de çok buyumus :KK43: 27 mm biri de 15 mm olmuş. Kendi catlayabilir catlamayabilir De dedi. Yine de iğne yaptırdım. Ama canm çok skldi kendime çok kizdim ihmal ettim diye :KK43:
Ayy canım ne güzel büyümesi 25 olsaymış güzel olacakmış hayırlısı ama diğeri inşallah bu arada güzel buyur çatlar canım iğne etkisiyle hayırlısı olsun klomen demekki ikinci ay daha etkili oldu ümitsiz olma stres yapma canım ;)

Ayy canım ne güzel büyümesi 25 olsaymış güzel olacakmış hayırlısı ama diğeri inşallah bu arada güzel buyur çatlar canım iğne etkisiyle hayırlısı olsun klomen demekki ikinci ay daha etkili oldu ümitsiz olma stres yapma canım :KK66:
Dün erken gitseymisim keşke 25 ti belki de . ama çok buyumus 14 günde inofolic de etki etmiştir büyük ihtimal . klomene cevap vermesine sevindim ama işte geç gittim. Belki 15 mm olan buyur ona güveniyorum

sen ıgneyle oldun demek. ama yumurta sayısıyla alakalı değil ya şans nasip. benım 2 ay 3 yumurtam oldu. hepsı catladı .ama sonuc alamadım.
asılama ılk olacak. valla bende bılmıyorum bısey. dr ne derse uygularım herhalde :KK52:

Doktor bize aşılamanın yapıldığı gün de dahil olmak üzere sürekli ilişki olmasını söyledi. İlişki oldu ama ben normalde ilişkiden sonra bekliyordum bu sefer hiç birinde beklemedim. Neden öyle yaptım bilmiyorum. Aşılama da tutmasa bile belki diğer iki yumurtamda tutardı. Bilmiyorum artık şans. Dün test yaptım negatif. Bugün sabahtan beri 2 kere kahverengi akıntı geldi. Ara ara adet olacakmışım gibi ağrı da oluyo ama hala tam hastalanmadığım için yine de umutlanıyorum galiba. Of of ağlanacak durumdayım :KK42: senin aşılama sonucun iyi olur inşallah Can'ım

Doktor bize aşılamanın yapıldığı gün de dahil olmak üzere sürekli ilişki olmasını söyledi. İlişki oldu ama ben normalde ilişkiden sonra bekliyordum bu sefer hiç birinde beklemedim. Neden öyle yaptım bilmiyorum. Aşılama da tutmasa bile belki diğer iki yumurtamda tutardı. Bilmiyorum artık şans. Dün test yaptım negatif. Bugün sabahtan beri 2 kere kahverengi akıntı geldi. Ara ara adet olacakmışım gibi ağrı da oluyo ama hala tam hastalanmadığım için yine de umutlanıyorum galiba. Of of ağlanacak durumdayım :KK42: senin aşılama sonucun iyi olur inşallah Can'ım
üzülme canım. ben alıstım artık nedensiz 15 aydır olmuyor . üzülüyorum tabi ama. aglamadım cok sukur . sevıncten aglarım ınsallah =) :spor:

adet olmadanda umut kesılmez. hayırlısı neyse o olsun dıye dua ettım hep. demek hayırlısı buymus dıyorum. :KK22:

Dün erken gitseymisim keşke 25 ti belki de . ama çok buyumus 14 günde inofolic de etki etmiştir büyük ihtimal . klomene cevap vermesine sevindim ama işte geç gittim. Belki 15 mm olan buyur ona güveniyorum
canım sen devam et ılıskıye. hıc bellı olmaz hangısınn dollenecegı. benım önceki gecen ay. klomenle 3 yumurtam olmustu. 1 tanesı cok buyuktu. ki 12. gun ıgne olmustum ben. catlamayabılır demıstı. ama catladı hepsı.
he hamıle kalamadım o ayrı :KK39:

canım sen devam et ılıskıye. hıc bellı olmaz hangısınn dollenecegı. benım önceki gecen ay. klomenle 3 yumurtam olmustu. 1 tanesı cok buyuktu. ki 12. gun ıgne olmustum ben. catlamayabılır demıstı. ama catladı hepsı.
he hamıle kalamadım o ayrı :KK39:
Canim icime su serptin valla .inşallah çatlar benimkiler de. En azından ilaca cevap verdim ona sevindim geç gittiğim için de kendime kizdim . bakalım hayırlısı olacağı varsa olur canm

Canim icime su serptin valla .inşallah çatlar benimkiler de. En azından ilaca cevap verdim ona sevindim geç gittiğim için de kendime kizdim . bakalım hayırlısı olacağı varsa olur canm
Allahtan umıt kesılmez canım. ınsallah olumlu olur.
pekı dr bıdaha cagırdı mı ?

güzel ama canım bak ne güzel iki yumurta oluşmuş biri neredeyse çatlayacakmış biraz fazla büyümüş hiç bilinmez diğeri de 15 o da güzel yarına 17 falan olsa iğne etkisiyle çatlar belli mi olur en azından yumurtladığını biliyosun klomenle o da işe yaramayanlar var üzülme ;)

güzel ama canım bak ne güzel iki yumurta oluşmuş biri neredeyse çatlayacakmış biraz fazla büyümüş hiç bilinmez diğeri de 15 o da güzel yarına 17 falan olsa iğne etkisiyle çatlar belli mi olur en azından yumurtladığını biliyosun klomenle o da işe yaramayanlar var üzülme :KK66:
Tabi canım çok sukur klomen ise yaradı . inofolic artı bide stres etmedim büyüdü mu büyümedi mi diye oyuzden fazla buyumus sanırım :) hayırlısı artık canim bekleyip gorecez

Tabi canım çok sukur klomen ise yaradı . inofolic artı bide stres etmedim büyüdü mu büyümedi mi diye oyuzden fazla buyumus sanırım :) hayırlısı artık canim bekleyip gorecez
inofolic ben de kullanıyorum bu ay sadece akşamları bi tane sen nasıl kullandın canım pko için ideal bi folik asit ilacı sanırım bide sen glifor mu kullanıyodun ?

inofolic ben de kullanıyorum bu ay sadece akşamları bi tane sen nasıl kullandın canım pko için ideal bi folik asit ilacı sanırım bide sen glifor mu kullanıyodun ?
Sabah akşam iki tane kullandım canim . şasesini almıştım ben. Bide günde bir tane glukofen kullanıyorum.

Sabah akşam iki tane kullandım canim . şasesini almıştım ben. Bide günde bir tane glukofen kullanıyorum.
ya benim de büyük ihtimalle başlayacak şeker ilacına çünkü insülin yüksek zannımca zaten pkoda o da Allah ın emri olmuş ama hala gitmedim doktora

Back