Aminnn canim isteyen herkese versin Rabbim çok bekletmeden. Aşılama hakkında pek bilgim yok ama inşallah olmuştur da belki idrarda çıkmamıştır henüz. Kotu dusunmeyelim inşallah bol bol dua edelim inşallah canım. Meryem suresini okuyalım. Rabbim goruyor ne kadar çok istediğimizi elbet kucagimizi da boş birakmazben 3 ay klomen tedavisi gördüm. nisanın 27 sinde de ilk aşılamamı oldum ama bugün kendim test yaptım ve sonuç negatif. klomeni kullandığım 2. ay kimyasal gebelik yaşadım. her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak gerçekten çok zor.her ay yıkılıyorum resmen ve artık tedavi falan yok bitti diyorum ama sonra dayanamayıp herşeye sil baştan başlıyorum. bilmiyorum artık.hakkımızda hayırlısı canım. allah isteyen herkese En kısa zamanda bebeğini verir inşallah.
Aynen canim dusunmemeye çalışıyorum gelişmemisse de yapacağım bisey yok uzulmicem. Senin yerinde olsam bu ikilemde kalacağıma catlatma iğnesi isterdim canim . ovulasyon testi kullandin mi barı.catlayip catlamadigini anlardin
Aminnn canim isteyen herkese versin Rabbim çok bekletmeden. Aşılama hakkında pek bilgim yok ama inşallah olmuştur da belki idrarda çıkmamıştır henüz. Kotu dusunmeyelim inşallah bol bol dua edelim inşallah canım. Meryem suresini okuyalım. Rabbim goruyor ne kadar çok istediğimizi elbet kucagimizi da boş birakmaz
canım aşılama da hangi ılacı kullandınız. bende 2 ay klomen kullandım 3 yumurtam oldu. ama gebelik oluşmadı. şimdi femara verdi.Güzel Dilek'lerin için teşekkür ederim Can'ım ama benim adet Ağrı'ları hafiften başladı ve ilk kahverengi akıntım da gelmeye başladı. Anlayacağın aşılama da tutmamış. Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu arada senin ilk klomen kullanışın mı ve günlük ne kadar içiyosun. Ben sabah akşam içiyordum ve vücudum klomene iyi cevap veriyordu. 2 yumurtam kesin oluyodu. Ama aşılamada kullandığım ilaçlara o kadar iyi cevap vermedi. Gittin mi tekrar takip için ? Ne durumdasın ?
canım sanki var ümit vermek istemem ama benim de çok çıktı bu şekilde ama yoktu yarın sabah tekrarla bakalım biraz daha belirginleşecek mi ya da en emin yolu kan ver istersenArkadaslar birde siz bakin var dmi silik cizgide olsa pozitif dmi
Bugün geldim canim çok skldiGüzel Dilek'lerin için teşekkür ederim Can'ım ama benim adet Ağrı'ları hafiften başladı ve ilk kahverengi akıntım da gelmeye başladı. Anlayacağın aşılama da tutmamış. Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu arada senin ilk klomen kullanışın mı ve günlük ne kadar içiyosun. Ben sabah akşam içiyordum ve vücudum klomene iyi cevap veriyordu. 2 yumurtam kesin oluyodu. Ama aşılamada kullandığım ilaçlara o kadar iyi cevap vermedi. Gittin mi tekrar takip için ? Ne durumdasın ?
Canim çık skkin kendime çok kizdim niye erken gitmedin diyeisteseydim de vermezdi canım biliyorum.. ovulasyon kullandım 18.gün dr gitmiştim 19.gün başladım ovu.ya 2 çift çizgi ve koyuydu 20.günde koyuydu 21.gün silindi inş. çatlağını gösteriyordur çünkü ben pek teste güvenemiyorum nedense ama bilemiyorum da cuma cumartesi pazar pazartesi hep değerlendirdim sonra salı olmadı çarşamba oldu gün aşırıya geçtim yani dünde kasığımda hafif batmalar oldu o yüzden değerlendirdim dünü de. birde göğüslerime dokunamıyorum çok ağrıyolar neden olduğunu da anlamadım bakalım artık beklemedeyim canım..
Canim çık skkin kendime çok kizdim niye erken gitmedin diyeçok buyumus 27 mm olmuş. İğne yaptık yine de
Çatlar mi acaba canm ya doktor kararsız kaldı ilk önce sonra yaptık iğneyi . çok buyumus catlamazsa yaolsun canım sıkma canını çalışmalara başla sen sakin ol inş. tutar bu ay..
Çatlar mi acaba canm ya doktor kararsız kaldı ilk önce sonra yaptık iğneyi . çok buyumus catlamazsa ya
Bugün geldim canim çok skldi( doktor ilaç bitince bi gün sonra gel dedi ben uç gün sonra geldim bugün de çok buyumus 27 mm biri de 15 mm olmuş. Kendi catlayabilir catlamayabilir De dedi. Yine de iğne yaptırdım. Ama canm çok skldi kendime çok kizdim ihmal ettim diye
İnşallah canım inşallah .. Bende onu sordum belki 15 mm olan çatlar dedim olabilir catlayabilir dedi. Sanırım gelişmeyen yumlar adetle atılıyor yada kiste dönüşüyor canm atilmazsaOlsun Can'ım sıkma canını. Bakarsın bu ay tutar.ne Zaman tutup ne Zaman tutmayacağı hiç belli olmuyo ki. Benim merak ettiğim bir konu var. Senin 15 mm lik de bir yumurtan varmış ya o şimdi ne oluyo kendi kendine büyüyüp çatlıyo mu yoksa atılıyor mu ? Bilgin var mı bu konu da ? Belki bebeğin o yumurtayla gelir. Sanki doktorum böyle bişey demişti bana.
Birdaha yaptim canim birde buna bakarmisincanım sanki var ümit vermek istemem ama benim de çok çıktı bu şekilde ama yoktu yarın sabah tekrarla bakalım biraz daha belirginleşecek mi ya da en emin yolu kan ver istersen
Birdaha yaptim canim birde buna bakarmisin
canım aşılama da hangi ılacı kullandınız. bende 2 ay klomen kullandım 3 yumurtam oldu. ama gebelik oluşmadı. şimdi femara verdi.
Birdaha yaptim canim birde buna bakarmisin
İnşallah canım inşallah .. Bende onu sordum belki 15 mm olan çatlar dedim olabilir catlayabilir dedi. Sanırım gelişmeyen yumlar adetle atılıyor yada kiste dönüşüyor canm atilmazsa
Aynen öyle canim ya strese sokuyor bu yumurtalar biziİnşallah çatlar Can'ım kendi kendine. Ne yumurtaymış bunlar böyle. Büyüdü mü büyümedi mi, çatladı mı çatlamadı mı diye diye kafa kalmadı artık vallaallah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?