Aynen canim benimki de oyle bu kadar geciktigim halde nedenini sormuyor. Sadece bi kere neden olmuyor acaba bebeğimiz dedi ondan sonra da hiç sözünü açmadı. İlgisiz olduğundan sanıyorum.çoğu şeylere ilgisiz böyle. Bu da canimi çok skiyor. Ben herseyimi paylaşalım konuşalım tartisalim istiyorum ama o sessiz kalınca bende anlatmaktan çekiliyorum. Çocuk istiyor sanıyorum çünkü çocukları cok seviyor,kardeşimin ikizleri var nasıl seviyor onları.Ay benim eşim hicbiseyin farkında değil gün asiriyi da anlamıyor sanırım tam anlamıyla hazır değil çocuğa anlamaya çalışmıyor durumu olacaksa olur kafasında
Sokulmek için bişey yaptın mu canımAynen canim benimki de oyle bu kadar geciktigim halde nedenini sormuyor. Sadece bi kere neden olmuyor acaba bebeğimiz dedi ondan sonra da hiç sözünü açmadı. İlgisiz olduğundan sanıyorum.çoğu şeylere ilgisiz böyle. Bu da canimi çok skiyor. Ben herseyimi paylaşalım konuşalım tartisalim istiyorum ama o sessiz kalınca bende anlatmaktan çekiliyorum. Çocuk istiyor sanıyorum çünkü çocukları cok seviyor,kardeşimin ikizleri var nasıl seviyor onları.
Yarın özele gidecem canim . bisey yapmadım kas yaparken goz çıkarmayım belki zararı olur diye bisey yapamdim iki gün daha bekleyim dedim. Aslında sıkça sorsa üzülse niye olmuyor diye o da kötü olur sanki daha çok stres eder bizi. Belki de böyle olması bizim için iyi bilmiyoruz canm. Ortasını bulsalar keşke ne çok ilgisiz ne de çok stresliSokulmek için bişey yaptın mu canım
Tek sordukları o zaten olmamış midir ki hala diyo ya benim tepem atıyor
Ben de ozele gidicem gelecek ay klomen kullanıp takip yaptiricam duruma göre iğne verir belki bekleme süresini öyle degerlendireyim profesör bir yıl dolmadan tedaviye başlamıyor sadece tetkik istiyorYarın özele gidecem canim . bisey yapmadım kas yaparken goz çıkarmayım belki zararı olur diye bisey yapamdim iki gün daha bekleyim dedim. Aslında sıkça sorsa üzülse niye olmuyor diye o da kötü olur sanki daha çok stres eder bizi. Belki de böyle olması bizim için iyi bilmiyoruz canm. Ortasını bulsalar keşke ne çok ilgisiz ne de çok stresli
Bir yılı beklemeye hiç gerek yok canim en iyisini yapacaksın. Ablam 3. Ayında gitmişti onda da pco vardı klomene başladı 9. Ayında hsg çekildi iki ay sonra hamile kaldı canm. Daha kızı 9 aylıkken de ikinciye hamile kaldı :) hatta adet de olmamıştı doğumdan sonra. Süt korur falan derler de Rabbim ne zman verirse veriyor canimBen de ozele gidicem gelecek ay klomen kullanıp takip yaptiricam duruma göre iğne verir belki bekleme süresini öyle degerlendireyim profesör bir yıl dolmadan tedaviye başlamıyor sadece tetkik istiyor
Doğru soyluyosun pko sonuçta yumurtlama olmuyor belli bişey bir yılı beklemek niye olur anlamıyorum herşey normal çıkar sorun yoktur bir yıl beklenir inşallah fayda görürüm ben deBir yılı beklemeye hiç gerek yok canim en iyisini yapacaksın. Ablam 3. Ayında gitmişti onda da pco vardı klomene başladı 9. Ayında hsg çekildi iki ay sonra hamile kaldı canm. Daha kızı 9 aylıkken de ikinciye hamile kaldı :) hatta adet de olmamıştı doğumdan sonra. Süt korur falan derler de Rabbim ne zman verirse veriyor canim
Aynen canim belli olan bisey için beklemek zamn kaybından başka bisey degilDoğru soyluyosun pko sonuçta yumurtlama olmuyor belli bişey bir yılı beklemek niye olur anlamıyorum herşey normal çıkar sorun yoktur bir yıl beklenir inşallah fayda görürüm ben de
Bakalım benim regl ne zaman gelecek bekle dur şimdiAynen canim belli olan bisey için beklemek zamn kaybından başka bisey degil
Kaçın günün canim bugunBakalım benim regl ne zaman gelecek bekle dur şimdi
25. Gün canım hiç olacakmisim gibi değil benim bi hafta önden belirtim gelirdiKaçın günün canim bugun
Ortalama kaç günde oluyo canm25. Gün canım hiç olacakmisim gibi değil benim bi hafta önden belirtim gelirdi
Canım üç dört ay öncesine kadar 35 40 gündü duzenliydi ama iyice uzadı belirsizlestiOrtalama kaç günde oluyo canm
Aynen benimki de öyleydi canim gecenkinde 52 günde kendiliğinden oldu şimdi de 3 ay oldu işte. 25. Günde ise daha vardır canim. Belki de geç yumurtlama oluyor takip et sen inşCanım üç dört ay öncesine kadar 35 40 gündü duzenliydi ama iyice uzadı belirsizlesti
Valla takip edilecek gibi değil bu akşam yine aynı şeffaf uzayan akıntı vardı bayağı bi tabi pko onda da hata veriyor çok yaşadım üç aydırAynen benimki de öyleydi canim gecenkinde 52 günde kendiliğinden oldu şimdi de 3 ay oldu işte. 25. Günde ise daha vardır canim. Belki de geç yumurtlama oluyor takip et sen inş
O zamn en iyisi doktor kontrolü canim . klomene adetten sonra başlanıyor dimi . şimdi adeti beklemek mi gerekValla takip edilecek gibi değil bu akşam yine aynı şeffaf uzayan akıntı vardı bayağı bi tabi pko onda da hata veriyor çok yaşadım üç aydır
Adetin 5. Günü sabah akşam bir tane demişti banaO zamn en iyisi doktor kontrolü canim . klomene adetten sonra başlanıyor dimi . şimdi adeti beklemek mi gerek
O zaman adeti beklemek gerekiyor inşallah bu kez çık gecikmez de bi an önce başlarsın canmAdetin 5. Günü sabah akşam bir tane demişti bana
Bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek, yine sardık başa bekle bakalımO zaman adeti beklemek gerekiyor inşallah bu kez çık gecikmez de bi an önce başlarsın canm
Günaydın canımGünaydınlar efeem =)
ya benim 2 gündür leğen kemiğim ağrıyo.sanki yerde yatmışım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?