• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Günaydın arkadaşlar doğum kontrol hapı bıraktım hani son 3 ilacı içmedim 28 ocakta korumayı bıraktım Şubat'ın 6sina adet olmam gerekiyordu ama Şubat 3 bugün oldum adeti hiç gününü Şaşmaz di ilk kez erken oldun 3 gün nedeni ne olabilir acaba

Günaydın arkadaşlar doğum kontrol hapı bıraktım hani son 3 ilacı içmedim 28 ocakta korumayı bıraktım Şubat'ın 6sina adet olmam gerekiyordu ama Şubat 3 bugün oldum adeti hiç gününü Şaşmaz di ilk kez erken oldun 3 gün nedeni ne olabilir acaba

İlacın son uç tanesini içmedim ondanmiki ??? Tecrubeliler yardım
Kesinlikle onunla alakalı canım ben de bi defa başlamıştım çok bulantı yaptı on taneden sonra icemedim bırakınca hemen oldum on gün arayla regl olmuş oldum

Birbucuk yildir kullaniyorum
Normalde adeti saatini bile Şaşmaz o yüzden canım sıkıldı erken olunca olumsuzluğa kapildim

Birbucuk yildir kullaniyorum
Normalde adeti saatini bile Şaşmaz o yüzden canım sıkıldı erken olunca olumsuzluğa kapildim
öyle düşünme yaa ilaçtan kaynaklı bence çok kafana takarsan olumsuz etkilenebilirsin her hangi bir hormon problemin yoksa olur neden olmasın

Arkadaslar bu gün doktoruma gittim. Ona da süpriz oldu. Mikrop için kullandığım ilaçları kesmemi söyledi. Qrip olduğum için ilaçlar yazdı bebeğe zarar vermesin. Bi de 2 ayına kadar düşük tehlikesi var.. İNSALLAH guzel doktoruma atlatırız hepsini. henüz haftalık. Progestron testi yaptırdım yarın çıkar. ALLAHIN izniyle iyi çıkışında..
RABBİM HERKESI muradına erdirsin. Bu yıl hepimize bebisler gelsin İNSALLAH.

Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin gözün aydın canım. Darısı hayırlısıyla başımıza ☺️
İnşallah allah s
Motieahastaneye oldun doktora gittinmi??

Yaqut Ahmed bu akşam gidicem canım kan testi için özel bir hastaneye sedef_79 amin canım allah sizlere de nasip etsin inasallah vardır allah kimseye aratmasin kimyasal gebelik olmasından korkuyorum bir de annem 5 düşük falan yapmış onun gibi olur diye korkuyorum

Kızlar progesteron testini verdim ben de yarın doktor kontrolum var bakalım yumurtlama olmuş mu

Sonuç malesef 0.1 yumurtlamanin y si yok boşuna ateş ölçüp test yaptım doktor kontrolünden başka çare kalmadı

Progesteron 21. Gün yapılıyor yumurtlama olmuş mu diye bakılıyor birde gebelikte önemli bebeğin rahme tutunması için

Anladım canım sanırım bu değer hamile kaldıktan sonra da önemli düşük riskinin ortadan kalkması için ben de dun aksam beta HCG testi yaptırdım 710 çıktı degerim salı günü 353 çıkmıştı ikiye katlanmış yani

Back