2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Gözün aydın canım sağlıklı şekilde ilerliyor o zaman Allah tamamını da göstersin

Gözün aydın canım sağlıklı şekilde ilerliyor o zaman Allah tamamını da göstersin

Aminnn Allah razi olsun darısı tüm isteyenlerin başına allah herkesin golnune gore versin allah sizlere de gostersin herkese sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

kızlar napıyosunuz. bırkac haberım var :) klomen kullandım bu ay ılk kez 9. gunum 3 tane 20 mm yumurtam oldugunu soyledı dr. pazar gunu catlatma ıgnesı oldum. dun gıttım tekrar. hepsı catlamış. guzel dedı dr. ama zaten benım problemım yoktu catlamayla yumurtlamayla ılgılı.
bu ay olmazsa aşılama yapıcakmış. bıdaha klomen kullandırmıyor yumurtlamakla ılgılı problemım yok dıye.
ınsallahhh tutar bu ay. ucte 1 yapsak yeter bıze

Hadi inşallah canım nerelerdesin bide üçte üç olursa gör sen işi :))

Hadi inşallah canım nerelerdesin bide üçte üç olursa gör sen işi :))
yanı bılmıyorum o ıhtımalde var tabı. ama dusuk. keske 1 olsa yeter. hepsı aynı boyuttaydı 2 sol 1 sağ. ıstersen bos gec bu ay dedı. cogul gebelık ıstemıyorsan. keske olsa dedım.
3 zor olurda 2 olabılır :)))
ama bana sımdılık 1 yeterr.

Olsun inşallah ben ikiz isterim valla keşke olsa benim yumurtlama sorunum var doktordan geliyorum yumurtlama yok kör olası pko bu ay da boş geçtik artık regl beklemece

Beni de ekler misiniz listeye, 2 subatta asilama yaptirdim bekleme surecindeyim artik. Sat 20 ocak.

Olsun inşallah ben ikiz isterim valla keşke olsa benim yumurtlama sorunum var doktordan geliyorum yumurtlama yok kör olası pko bu ay da boş geçtik artık regl beklemece
Bu aydamı umut yok canımm tahminen 11 i gibi adet olacaz bakalım inş olmam yani

Bu arada elmolcum birşey soracagım sana bu göğüslerdeki irileşme gebeliğin ilk günlerinde mi başlıyor ne oluyor

ilaç kullanmışmıydın canım ?
pko zor yaa Ama hemen hamıle kalanda var. bak bende bısey yok eşimdede yok. 1 sene oldu yok bebe
olmayınca olmuyor. Allah nasıp eder ınsallah

Bu aydamı umut yok canımm tahminen 11 i gibi adet olacaz bakalım inş olmam yani
benim o da belli değil canım yine uzayabilir döngüm hayırlısı diyorum artık napalım yavaş yavaş tedaviye doğru geçiş yapıcaz bu arada spora yazılıcam kilo vermem lazım evlilik sonrası kilo aldım regl düzensizleşmeye başladı pkonun düşmanı kilo malesef

Bu arada elmolcum birşey soracagım sana bu göğüslerdeki irileşme gebeliğin ilk günlerinde mi başlıyor ne oluyor
canım hiç bilmiyorum onu ama ilk belirtiler arasında var göğüş hassasiyeti ve büyüme neden olmasın öyle belirtilerin mi var acaba

ilaç kullanmışmıydın canım ?
pko zor yaa Ama hemen hamıle kalanda var. bak bende bısey yok eşimdede yok. 1 sene oldu yok bebe
olmayınca olmuyor. Allah nasıp eder ınsallah
yok canım bu ay ilaç kullanmadım tedaviye daha başlamadık dokuz aylık evli olunca doktor önce taramaları yapıp duruma bakıyor bir yıl dolunca tedaviye başlıcaz dedi eşimin testlerini bekliyor şimdi

yok canım bu ay ilaç kullanmadım tedaviye daha başlamadık dokuz aylık evli olunca doktor önce taramaları yapıp duruma bakıyor bir yıl dolunca tedaviye başlıcaz dedi eşimin testlerini bekliyor şimdi
anladım canım. bız herseyı yaptırdık ilk 5 ayda. bısey olmadıgını bılıyoruz ama. neden sonuc alamıyoruz bılmıyorum

anladım canım. bız herseyı yaptırdık ilk 5 ayda. bısey olmadıgını bılıyoruz ama. neden sonuc alamıyoruz bılmıyorum
inşallah bu ay olur canım bak profilin bile çatladı artık şemsiyeyi kapattın gelsin bebişler canım üzülme biz de yaptıralım bitsin testler de bakalım neler bekleyecek

Beni de ekler misiniz listeye, 2 subatta asilama yaptirdim bekleme surecindeyim artik. Sat 20 ocak.
ilk aşılamanmı. yakın zamanlardayız. ınsallah olumlu sonuc alırız. ben de ılk kez klomen kullandım 31 ocakta ıgne oldum 1 subatta ılıskı. dünde catladıgını soledi. artık beklemedeyım.
olmazsa banada asılama dedı

inşallah bu ay olur canım bak profilin bile çatladı artık şemsiyeyi kapattın gelsin bebişler canım üzülme biz de yaptıralım bitsin testler de bakalım neler bekleyecek
dikkatını sevdım :) aynen canım ugursuz semsıyeyı kapattım
catlak yumurta kalsın bakalım. sans getırsın bana

inşallah olur canım stres yapma rahat geçir bekleme sürecini stres bile başlı başına engel ben inanıyorum mesela benim prolaktin 53 çıktı her zaman 16 20 çıkan sonuç fırlamış tamamen stresten zaten doktor önemsiz stresle bi anlık yükselmiştir dedi

dikkatını sevdım :) aynen canım ugursuz semsıyeyı kapattım
catlak yumurta kalsın bakalım. sans getırsın bana
ben de mi öyle totem yapsam yumurta çatlasa gitse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…