Gözün aydın canım sağlıklı şekilde ilerliyor o zaman Allah tamamını da göstersinAnladım canım sanırım bu değer hamile kaldıktan sonra da önemli düşük riskinin ortadan kalkması için ben de dun aksam beta HCG testi yaptırdım 710 çıktı degerim salı günü 353 çıkmıştı ikiye katlanmış yani
Gözün aydın canım sağlıklı şekilde ilerliyor o zaman Allah tamamını da göstersin
Hadi inşallah canım nerelerdesin bide üçte üç olursa gör sen işi :))kızlar napıyosunuz. bırkac haberım var :) klomen kullandım bu ay ılk kez 9. gunum 3 tane 20 mm yumurtam oldugunu soyledı dr. pazar gunu catlatma ıgnesı oldum. dun gıttım tekrar. hepsı catlamış. guzel dedı dr. ama zaten benım problemım yoktu catlamayla yumurtlamayla ılgılı.
bu ay olmazsa aşılama yapıcakmış. bıdaha klomen kullandırmıyoryumurtlamakla ılgılı problemım yok dıye.
ınsallahhh tutar bu ay. ucte 1 yapsak yeter bıze
yanı bılmıyorum o ıhtımalde var tabı. ama dusuk. keske 1 olsa yeter. hepsı aynı boyuttaydı 2 sol 1 sağ. ıstersen bos gec bu ay dedı. cogul gebelık ıstemıyorsan. keske olsa dedım.Hadi inşallah canım nerelerdesin bide üçte üç olursa gör sen işi :))
Olsun inşallah ben ikiz isterim valla keşke olsa benim yumurtlama sorunum var doktordan geliyorum yumurtlama yok kör olası pko bu ay da boş geçtik artık regl beklemeceyanı bılmıyorum o ıhtımalde var tabı. ama dusuk. keske 1 olsa yeter. hepsı aynı boyuttaydı 2 sol 1 sağ. ıstersen bos gec bu ay dedı. cogul gebelık ıstemıyorsan. keske olsa dedım.
3 zor olurda 2 olabılır :)))
ama bana sımdılık 1 yeterr.
Bu aydamı umut yok canımm tahminen 11 i gibi adet olacaz bakalım inş olmam yaniOlsun inşallah ben ikiz isterim valla keşke olsa benim yumurtlama sorunum var doktordan geliyorum yumurtlama yok kör olası pko bu ay da boş geçtik artık regl beklemece
ilaç kullanmışmıydın canım ?Olsun inşallah ben ikiz isterim valla keşke olsa benim yumurtlama sorunum var doktordan geliyorum yumurtlama yok kör olası pko bu ay da boş geçtik artık regl beklemece
benim o da belli değil canım yine uzayabilir döngüm hayırlısı diyorum artık napalım yavaş yavaş tedaviye doğru geçiş yapıcaz bu arada spora yazılıcam kilo vermem lazım evlilik sonrası kilo aldım regl düzensizleşmeye başladı pkonun düşmanı kilo malesefBu aydamı umut yok canımm tahminen 11 i gibi adet olacaz bakalım inş olmam yani
canım hiç bilmiyorum onu ama ilk belirtiler arasında var göğüş hassasiyeti ve büyüme neden olmasın öyle belirtilerin mi var acabaBu arada elmolcum birşey soracagım sana bu göğüslerdeki irileşme gebeliğin ilk günlerinde mi başlıyor ne oluyor
yok canım bu ay ilaç kullanmadım tedaviye daha başlamadık dokuz aylık evli olunca doktor önce taramaları yapıp duruma bakıyor bir yıl dolunca tedaviye başlıcaz dedi eşimin testlerini bekliyor şimdiilaç kullanmışmıydın canım ?
pko zor yaaAma hemen hamıle kalanda var. bak bende bısey yok eşimdede yok. 1 sene oldu yok bebe
olmayınca olmuyor. Allah nasıp eder ınsallah
ekliyorum canımBeni de ekler misiniz listeye, 2 subatta asilama yaptirdim bekleme surecindeyim artik. Sat 20 ocak.
anladım canım. bız herseyı yaptırdık ilk 5 ayda. bısey olmadıgını bılıyoruz ama. neden sonuc alamıyoruz bılmıyorumyok canım bu ay ilaç kullanmadım tedaviye daha başlamadık dokuz aylık evli olunca doktor önce taramaları yapıp duruma bakıyor bir yıl dolunca tedaviye başlıcaz dedi eşimin testlerini bekliyor şimdi
inşallah bu ay olur canım bak profilin bile çatladı artık şemsiyeyi kapattın gelsin bebişler canım üzülmeanladım canım. bız herseyı yaptırdık ilk 5 ayda. bısey olmadıgını bılıyoruz ama. neden sonuc alamıyoruz bılmıyorum
ilk aşılamanmı. yakın zamanlardayız. ınsallah olumlu sonuc alırız. ben de ılk kez klomen kullandım 31 ocakta ıgne oldum 1 subatta ılıskı. dünde catladıgını soledi. artık beklemedeyım.Beni de ekler misiniz listeye, 2 subatta asilama yaptirdim bekleme surecindeyim artik. Sat 20 ocak.
dikkatını sevdım :) aynen canım ugursuz semsıyeyı kapattıminşallah bu ay olur canım bak profilin bile çatladı artık şemsiyeyi kapattın gelsin bebişler canım üzülmebiz de yaptıralım bitsin testler de bakalım neler bekleyecek
inşallah olur canım stres yapma rahat geçir bekleme sürecini stres bile başlı başına engel ben inanıyorum mesela benim prolaktin 53 çıktı her zaman 16 20 çıkan sonuç fırlamış tamamen stresten zaten doktor önemsiz stresle bi anlık yükselmiştir dediilk aşılamanmı. yakın zamanlardayız. ınsallah olumlu sonuc alırız. ben de ılk kez klomen kullandım 31 ocakta ıgne oldum 1 subatta ılıskı. dünde catladıgını soledi. artık beklemedeyım.
olmazsa banada asılama dedı
ben de mi öyle totem yapsam yumurta çatlasa gitse artıkdikkatını sevdım :) aynen canım ugursuz semsıyeyı kapattım
catlak yumurta kalsın bakalım. sans getırsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?