Amin canım inşallah hepimiz bi gün sevinçle birbirimize yazcaz hamileyimmm diyeeeCanim sonuca hazirlikliydim ama yine de üzülüyor insan. Yarın doktora gidecem ve büyük tetkikleri yapcam inşallah.. Kardeşimin ikizleri var 9 aylık oldular bi kız bi erkek. Şimdi ordan geliyoruz eşim nasıl seviyor onları ..Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin inşallahgeçecek bu günler inanıyorum canimm
Üzülme canım durum netlesmis oldu hem şimdi tüm tahlillerini yaptirirsin regl gecikince vücut resmen kendinden geciyo bi rahatlarsin da yeni ay yeni umutla baslarsin canım sorun neymiş bulalım hep birlikte ben de perşembeye sıra aldım doktora gidicemCanim sonuç negatif belli olmuş . yarın doktora gidecem söktürücü versin artık. Karnim o kadar şiş ki stresliyim sinirliyim( kpss ye odaklanamiyorum calisamiyorum hiç bir hafta on gün memlekete gideyim diyorum biraz kafami toplar gelirim insallah
Evet canim burası bana öyle iyi geliyor ki birbirimize gerçek anlamda destek oluyoruz çok şey öğreniyoruz ve kwndimizden çok şey buluyoruz .iyi ki varsiniz. İnşallah umutla başlarız yeni bir aya ..Üzülme canım durum netlesmis oldu hem şimdi tüm tahlillerini yaptirirsin regl gecikince vücut resmen kendinden geciyo bi rahatlarsin da yeni ay yeni umutla baslarsin canım sorun neymiş bulalım hep birlikte ben de perşembeye sıra aldım doktora gidicem
İnşallah canim rabbim versin en kısa zamandaAmin canım inşallah hepimiz bi gün sevinçle birbirimize yazcaz hamileyimmm diyeee
Tabi canım bir sürü şey öğrendim burda sohbet aynı dert etrafta kime anlatican kim dinler bu kadar ya da anlarEvet canim burası bana öyle iyi geliyor ki birbirimize gerçek anlamda destek oluyoruz çok şey öğreniyoruz ve kwndimizden çok şey buluyoruz .iyi ki varsiniz. İnşallah umutla başlarız yeni bir aya ..
Aynen öyle eşime bile anlatamiyorum :) anlatmayi denesem de dinlemiyo ki zatenTabi canım bir sürü şey öğrendim burda sohbet aynı dert etrafta kime anlatican kim dinler bu kadar ya da anlar
Dinlese de anlamıyor tek dediği olmadı mı ki hala hiç farkında değil ben napiyorumAynen öyle eşime bile anlatamiyorum :) anlatmayi denesem de dinlemiyo ki zaten
Günaydın canım ne kadar denemistin neler yaptın daha önce ? Hepimiz için hayırlısı hep heyecanliyiz valla :)Günaydin hanimlar.. Kisa bir süre ara verdim bebek hayallerime ama bu aydan itibaren deneme karari aldik. 25 ocakta regl oldum.. Kismetse haftasonu yumurtlama dönemine denk geliyor.. Şimdiden içimde tuhaf bir heyecan var. Umarım hayal kırıklıgına dönüşmezde hayırlı haberlerimi paylaşırım ay sonunda
Canım testinin resmi varsa at biz de bakalım rahim kalinlasmasi gebelige hazirlikta olur hadi inşallahMerhaba bayanlar cuma adet günüm dü ev tipi gebelik testi yaptım silik bi ikinci çizgi gördüm bugün 5. Gunum hala adet olmadim burada devlet hastanesinde kadın doğum uzmanina gittim rahim duvarin kalinlasmis dedi ne demek olabilir kan testim de 2 gün sonra çıkacak yardım edebilecek biri var mı
Canım testinin resmi varsa at biz de bakalım rahim kalinlasmasi gebelige hazirlikta olur hadi inşallah
Canım bu bayağı pozitif gözün aydın darısı basimizaSürekli test yapıyorum bu silik çizgi başka marka testte daha koyu bi çizgi var
Slm arkadaşlar bende bebek düşünüyorum 28 ocakta bıraktım korumayı
Isı takibi ovulasyon tesleri bunları bilmiyorjm olurum bıraktım kan değerleri tansiyonu m hersey normal bugün aile hekimi göründum[/QU
Kadin doğum uzmanına gorunmelisin önce folik asite baslamalisin en az 3 ay kullanmalısın ısı takibi ovulasyon testi takvim yöntemi bunlar yumurtlama gününü bulmak için yöntemler 1 ay da sadece 24 -36 saat arası yumurluyorsun onu bulmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?