2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

elmol

Meleğim gelmiş hoşgelmiş ❤ 17/07/2017
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
10.534
9.312
248
Bu arada folik asit ve klomen kullanıyorum yumurta beslenmesi için olduğunu söyledi doktor

ne zamandır denıyorsun
canım ben ilk çalısmalara martta basladım mayısta hamıle kaldım bebegı kaybettık.sonrada korunmayı ekımde bıraktım ama adetıme az kala bırakmıstım adet oldum kasım ayı ılk sayılır yanı

bende martta bıraktım korunmayı. ama hıc hamile kalamadım sorunumuzda yok. aslında stresli biri de değilim.
deneyip duruyoruz ıste. bu ay yumurta takıbı yaptırıcam. gercı mayısta yaptırmıstım bısey olmadı :)

evde testlerlemı yaptın takıbını.canım normal suresı zaten 1 yıl cocuk ıcın stres yapma calısmaya devam=)

evde testlerlemı yaptın takıbını.canım normal suresı zaten 1 yıl cocuk ıcın stres yapma calısmaya devam=)
evde testlerle de yaptım. mayıs ayında dr la da kontrol ettim. 13. gunde. kendı kendıne gelişip catladı.
normalde adetlerim 25-28 gun arasında oluyor. bu ay cokk gec oldu. o yuzden kendım ısrar ettım. yoksa dr ocak adetınden sonra gel demısti.
ısrar edınce gel takip edelim dedi. 11. denemem olacak işte ne kadar cabuk gecmıs zaman..

pekı esınle ılgılı bıse olabılırmı?

pekı esınle ılgılı bıse olabılırmı?
sperm testı yaptırdık canım. sorun yok ondada. bıldıgım yapılcak butun testlerı yaptırdık :)
zamanını bekliyor herhalde. denk getıremedık ya da bılemedım valla

Canım daha önce pco tedavisi olmuştum evlendikten sonra çocuk da düşününce kontrole gittim yumurta çatlama problemi var biraz lh 9.03 diğer herşey normal sanırım bunun için verdi ilacı

sperm testı yaptırdık canım. sorun yok ondada. bıldıgım yapılcak butun testlerı yaptırdık :)
zamanını bekliyor herhalde. denk getıremedık ya da bılemedım valla
oo yaptırmıssn herseyı canım ozaman cok stres yapıosun demekkı yumurtanı takıp etmeye devam et ve o gunlerı hıc bos gecme elbet olur

hemen nıye klomen verdı kı yumurtlamanda problem mi var
Canım çatlama problemi var bende bu ilk ay deneme oldu ayın 27 sinde klomen bitti su sıralar yumurtlama günlerim bakalım bekliyorum artık

anladım canım. hayırlısı olsun. ilk denemede anlamış olman guzel. ınsallah cok beklemezsın
Canım çatlama problemi var bende bu ilk ay deneme oldu ayın 27 sinde klomen bitti su sıralar yumurtlama günlerim bakalım bekliyorum artık

oo yaptırmıssn herseyı canım ozaman cok stres yapıosun demekkı yumurtanı takıp etmeye devam et ve o gunlerı hıc bos gecme elbet olur
ne bılım streslı de degılım.
kısmetım daha gelmedı herhalde
hayırlısı olsun dıye dua edıyorum hep . hayırlı zamanda olsun. dua edıp bekliyoruz. yapılcak test kalmadı :)

ben de buralardayım kızlar
inş. rabbim gönlümüze göre verir
aratmaz,
ben de adet olursam bu günlerde dr gideceğim
beş aydır falan deniyoruz biz de,
gebelik öncesi kan testleri var ya kızlar hani, onlar nedir tam olarak bileniniz var mı?

bısey sorucam klomen ıcın adet olurkenmı gıtmek lazım doktra?gebelık öncesı canım normal degerlerıne bakıo anemı demır falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…