2016 zam yağmuruyla başladı

Napalım biz ya kolonya mı içelim, ispirto mu içelim napalım ya. En ucuz içki bira, onun da şişesi zaten 4,5-5 TL. Daha bunun şarabı var, votkası var... Bak tekilaya, jagere falan değinmiyorum.
Ah ah.
Köpek öldüren neyine yetmiyor?
Sen istiyor Malibu, mojito, absolut? o zaman bulacak zengin sevgili.

Köpek öldüren neyine yetmiyor?
Sen istiyor Malibu, mojito, absolut? o zaman bulacak zengin sevgili.
Hahaha
Ya evde bir şişe jager var, üstünden iki shot içildi, devamını içmeye/içirmeye kıyamıyorum resmen. Ben yurtdışından ucuza getirdim, burada 100 lira mı 120 lira mı ne olmuş

Mojito sevmem bak

Hahaha
Ya evde bir şişe jager var, üstünden iki shot içildi, devamını içmeye/içirmeye kıyamıyorum resmen. Ben yurtdışından ucuza getirdim, burada 100 lira mı 120 lira mı ne olmuş

Mojito sevmem bak
Kokla kokla, o da bir seçenek. Mojito nasıl sevilmez, yapamayan birine denk gelmişsindir

Bir tek müze ve örenyerlerine yapılan zama üzüldüm
Zaten ne zaman gitsek tek tük insan oluyor bu fiyattan sonra uğrayan olmaz artık

Hahaha

Mojito sevmem bak
Arada bir pamuğa damlatıp kokla

Zamlardan memnunum, niye daha çok zam yapmamışlar ki doğalgaz, su, tüp, odun kömür, benzin, toplu taşıma ücretleri, trt katkı payı, kayıp-kaçak bedeline de zam gelsin, nefese alıp verme vergisi, oksijen tüketim vergisi, ayak bastı vergisi de istiyorum

İflah olmaz bir zamkoliğim, hergün yemeklerden sonra bir doz almazsam yoksunluk krizine giriyorum.

Şarkının ismi aram zam zam ama telaffuzu "aham zam zam, aha zam zam, cuk oturmuş
Nereden bulursun böyle şeyleri Mune abla, bunları izleyecek yaşta çocuğun yok, torunun yok

Şarkının ismi aram zam zam ama telaffuzu "aham zam zam, aha zam zam, cuk oturmuş
Nereden bulursun böyle şeyleri Mune abla, bunları izleyecek yaşta çocuğun yok, torunun yok
Benden ala çocuk mu olur
Valla Google'a sordum o çıkardı karşıma bu şarkıyı, anlamı kimbilir ne ama durumla pek uydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…