Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahCok cok sagol canim yaaa oyle oldu..
Asker yolu beklemelerdeyim.
Geldim fındığım
Benim üyelikle ilgili sıkıntılar vardı bugün halledildi şükür.
Emniyet mensubuSukur oyle oldu ya. Aaa gorev yapiyor derken memur falan mi.?
Bu arada Allah sag saglim eline almayi nasip etsin..cinsiyet bellimi.?
Hülya abla hoş geldinnnRabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
benim ex hıyarın askerdeyken ben de yolunu gözlediydim de kıymetimi bilemedi
amaanıınnn kimleri görüyooruummmm
Bugun baskanla görüştüm tek avukata dusurucez o yuzden bu kararı verdik diye salladi.. ama yalan yani tek avukatla olacak is degil.. muhtemelen tanidik sokcakAblam gelmissin hoşgeldin :)
_meLinDa_ canım işle ilgili yok mu bi değişiklik ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında
Şaka gibi... Arkanda dayin yoksa onlardan değilsen ayağını kaydiriyorlar ışte kendi adamlarını sokmak için.Bugun baskanla görüştüm tek avukata dusurucez o yuzden bu kararı verdik diye salladi.. ama yalan yani tek avukatla olacak is degil.. muhtemelen tanidik sokcak
Yarin dava açıyorum iste bakalim ne olacak gidisat
Bizim insanimiz düzgün giden seyleri bozmaya bayılır
Bugun baskanla görüştüm tek avukata dusurucez o yuzden bu kararı verdik diye salladi.. ama yalan yani tek avukatla olacak is degil.. muhtemelen tanidik sokcak
Yarin dava açıyorum iste bakalim ne olacak gidisat
Bizim insanimiz düzgün giden seyleri bozmaya bayılır
Ins canim.. nazar degdi resmen hersey cok yolundaydiŞaka gibi... Arkanda dayin yoksa onlardan değilsen ayağını kaydiriyorlar ışte kendi adamlarını sokmak için.
Aç canım davani hakkın senin tabiki peşinden gideceksin. İnşallah en iyisi olur senin için.
Benim de konusana kadar ufak da olsa umudum vardi ama gittiözgem yaaa, malesef dünyanın düzeni böyle işte.. ben yine de bi umut yanlış duyum almışsındır dedim ama doğruymuş demekkazanırsın kuzum davayı kesin, böyle saçma şey olur mu? hayırlısı inşallah, çok güzel kapılar açılır önüne umarım
Benim de konusana kadar ufak da olsa umudum vardi ama gitti
Hepimizden egitimsiz ama kibir bombası
Yok yere duzenim bozulacak ama napalim is dunyasi iste kuzum
kuzucum vala kıyamam sana umarım kazanırsın davayı herşeyin hayırlısı ama dediğin gibi umarım iyi sonuşlanır herşey.Benim de konusana kadar ufak da olsa umudum vardi ama gitti
Hepimizden egitimsiz ama kibir bombası
Yok yere duzenim bozulacak ama napalim is dunyasi iste kuzum
evet heycanla beklicez bakalım katilciğimi şimdiden çok merak ediyorum:) umarım aktif birisidir sohbet etmek çok keyifli oluyo çünküaayyy çekiliş yarın dimi çok heyecanlıyıımmmm
çekiliş sabah olur kesin, ben de öğlene ancak gelirim sabahtan işim var, merakla bekleyeceğim eve dönene kadar
evet heycanla beklicez bakalım katilciğimi şimdiden çok merak ediyorum:) umarım aktif birisidir sohbet etmek çok keyifli oluyo çünkü
Aynen tahmin etme aşaması cok keyifli oluyor:)ayy eveett aktif birileri olsun o zmaan çok eğlenceli oluryaşasın ipuçlarını takip etmek
Aynen tahmin etme aşaması cok keyifli oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?