alt sınırt belki konulabilr ama üst sınır konulmasın :dkızlar ücret konuşulmuş bi sayfada tam hatırlamıyorum ama ben bi çok çekilişe katıldım ama hiçte parasal yönden bir kota koymadım konulmadı da yani arkadaşların ortak kararı neyse onu uygulayalım
biliyorumda benim aklımda öyle kaldı kıss
alt sınırt belki konulabilr ama üst sınır konulmasın :d
aaa hadi hayırlı olsun canım allah tamamnına erdirsin inş. çok sevindim ev taşımak kadar sorunlu bir iş yok gerçekten allah yardımcın olsun canımSagol ablacim yaa sukur iyiyim nisanlandim epeydir buralara ugrayamiyorumda telas halelerindyim birde ev tasindik.. yogun bu sene anliyacagin.. .)
biliyorumda benim aklımda öyle kaldı kıss
olabilir canımalt sınırt belki konulabilr ama üst sınır konulmasın :d
aaa hadi hayırlı olsun canım allah tamamnına erdirsin inş. çok sevindim ev taşımak kadar sorunlu bir iş yok gerçekten allah yardımcın olsun canım
ne güzel ya işte geçen senelerden hatta ondan önceki senelrden her ne kadar yüzyüze tanışmasakta burda bir dostluk edinip devam edebilmek ne güzel
olabilir canım
abooooooo allah sabır versinCok cok tesekkur ederimmm AMIN AMIN AMINNNNNNN.... asker yolu beklicem daha.. .(
hayırlı olsun cnmSagol ablacim yaa sukur iyiyim nisanlandim epeydir buralara ugrayamiyorumda telas halelerindyim birde ev tasindik.. yogun bu sene anliyacagin.. .)
kızlar ücret konuşulmuş bi sayfada tam hatırlamıyorum ama ben bi çok çekilişe katıldım ama hiçte parasal yönden bir kota koymadım konulmadı da yani arkadaşların ortak kararı neyse onu uygulayalım
abooooooo allah sabır versin
hayırlı olsun cnm
Gunaydin kızlar hepinizi cok ozledim haftasonuna boyle bi arızanın denk gelmesi cok kotu oldu gercekten. Bu arada aramıza yeni katılanumman123 hosgeldin canim diğer çekilişlerden hatirliyorum seni:)
Canim benim iyiyim sen nasılsın?Elbetteeekiiiiiiiiiinasilsinn.???
günaydın kızlaar yarın çekiliş günümüz heyecan var mı :)
Canim benim iyiyim sen nasılsın?
aynen canım eskiler yokBen şu an şoklardayım
Önceki yazdığımız mesajlar görünmüyor. Profilinize girin mesajlar bölümüne gelin. Sadece bugünkiler var :O
aynen canım eskiler yok
hiç bilmiyorum canım ya maalesefAcaba geçici bir durum mu? Yoksa hep böyle mi kalacak bilgin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?