olsun canım ama adres ve tanıtım olursa bian önce iyi olur çünkü salı günü çekiliş olacak
Tamamdr aklimda canm
Sağlık olsun o zaman napalimbilmiyorum
Ellssa P puka1606 gecenin_resmi arkadaşlar tanıtımda kendinizden biraz daha bahsederseniz çok sevinirim çünkü çok az tanıtım yapmışsınız size hediye alacak arkadaşlar çok sıkıntı yaşayacaktı bu nedenledir ki biraz daha ekleme yaparsanız çok memnun olurum
Ellssa P puka1606 gecenin_resmi arkadaşlar tanıtımda kendinizden biraz daha bahsederseniz çok sevinirim çünkü çok az tanıtım yapmışsınız size hediye alacak arkadaşlar çok sıkıntı yaşayacaktı bu nedenledir ki biraz daha ekleme yaparsanız çok memnun olurum
Aaa canim diger cekilis topigi devam ediyormus simdi farkettim, kopyala yapistir yaptim o zamanki tanitimimi.Ellssa P puka1606 gecenin_resmi arkadaşlar tanıtımda kendinizden biraz daha bahsederseniz çok sevinirim çünkü çok az tanıtım yapmışsınız size hediye alacak arkadaşlar çok sıkıntı yaşayacaktı bu nedenledir ki biraz daha ekleme yaparsanız çok memnun olurum
neden kaptanımhadi ya bu kotu oldu
ya ne bileyim makyajdır bakım ürünleri yada peluş ayakkabılar pişama takımalrı sevip sevmediğini falan işte yazabilrisin canımne yazsamkine
iyi yapmışsın kaptanım bende öyle yapmıştımAaa canim diger cekilis topigi devam ediyormus simdi farkettim, kopyala yapistir yaptim o zamanki tanitimimi.
Ayy cahilligimi mazur görün ne kaptanisinizAaa canim diger cekilis topigi devam ediyormus simdi farkettim, kopyala yapistir yaptim o zamanki tanitimimi.
Ayy cahilligimi mazur görün ne kaptanisiniz
Kan verdim sonuc bekliyorum cesminazim ♥gidip geldin mi doktora canımcım, hayırlı haberler var mı inşallah
ayyyy hayırlı haberler verirsin inşallah kuzumKan verdim sonuc bekliyorum cesminazim ♥
Rabb im yardimmm etsin insaallah
Çok tatliyim biliyorumdiyet grubunda cuma zayıflama yarışmasının 2.takım kaptanı
Kan verdim sonuc bekliyorum cesminazim ♥
Allahim hayırlı haberler gelsin inşallahKan verdim sonuc bekliyorum cesminazim ♥
Çok tatliyim biliyorumbende diyorum ne bu anladım buradan bişey olduğunu da
Allahim hayırlı haberler gelsin inşallah
NedenKulağım gözüm sende Allah hayırlısını versin arkadaşımgeranio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?