2016 yılbaşı çekilişi

bu arada yeni gelen arkadaşlarımız adına da merhaba kızlar hoşgeldiniz neler yapıyosunuz bakalım:)

ohh yemeğimi de yedim geldim. bir yandan düğün-dernek izleyip, bir yandan laptoptaki işlerimi halledip bir yandan da sizinle konuşabilirim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız :)

Ohh maşallah 3 iş birden marifetli hatun seni :)

çok yorgunum bugün canım yaa, 3 çocukla ilgilendim bütün gün, çok çocuklu annelere hayranım beni 1 günde pert ettiler resmen
sen nasılsın kuzucum

bende eve dönüş dizisine sardım bir yandan da bdv konularını takip ediyorum
ay hadi kalkıp bir çay koyalım

Aut yapan olsa da icsek çay, süt koydum onu içiyorum usendim çay demlemeye :)
Bizde de o dizi açık bi yandan dinliyorum bi yandan burayı takip ediyorum bi yandan iş yapıyorum :)
çok yorgunum bugün canım yaa, 3 çocukla ilgilendim bütün gün, çok çocuklu annelere hayranım beni 1 günde pert ettiler resmen
sen nasılsın kuzucum

Sen çocuklardan şikayet etmezsin ki ama :) Valla aynı yaş aralığında bir sürü çocukla nasıl bas edilir bende bilmiyorum zaten sabırlı biri degilim. Allah kolaylık versin özellikle ikiz ucuz annelerine.

Bende iyi sayılırım canım iş yapıyorum gribim bi yandan öyle takılıyorum hasta hasta :)

ohh aksam sefası
çok yorgunum ya başka türlü geçmez yorgunluğum gibi geldi, uykum da var ama işlerim de var, off yaa offf

çocuklardan şikayet etmem canım, çok da severim, bugün de hiçbirini pataklamadan bitirdim günü ama benim hışım çıktı, onlar hala canavar gibi yaşları 6,7 ve 8 di canım çocukların var sen düşün halimi
geçmiş olsun sana kuzun neyin var

akşam takılmacası canım , sayfana baktım bayıldım ellerine sağlık ne kadar marifetlisin ya
ileriki zamanlarda siparişte vermek isterim mumluklarına bayıldım
Teşekkür ederim :)) Yaparım tabi sen yeterki iste :)

Bu arada kurbanima da biseyler yapicam bakalım kime kısmet olacak :)

Of tam cildirtma çağları çocukların. Benim minigim 8 yaşında baya baya kafa tutuyor bana

Grip oldum canım burnum boğazım pert ama ayakta atlatiyorum çok şükür.

ben olayım senin kurbanın lütfen bana yap, bana yaaapppp
valla yaşlı teyzeler gibi olacam ama yeni sezon bebeleri çok fena yaa, dil pabuç, bide istediklerini yapmadılar mı bi vuruyorlar sırtıma bugün sırtım çürüdü resmen, her dediklerini de yapıyorum aslında ama söz konusu 150 tllik oyuncaklar olunca hayır demek zorunda kalıyorum sonra dayak yiyorum
ayy çok geçmiş olsun canım yaa, vizeler bitti ama dimi okulu etkilemez yani

Bu sefer sen çık artık zaten kaç çekiliş geçti bi denk gelemedik :)

Ay ben kızıyorum laf geciremeyince yoksa hayır demekten anlamıyorlar bazı zamanlar. Zamane çocukları anacim biz böyle miydik

İlk vizeler bitti Allahtan denk gelmedi. Ama ikinciler başlayacak çok sıkıldım okuldan artık

aralıklı olarak toplamda 10 sene süren bir üniversite hayatım oldu seni anlıyorum bebişim ama bitiyor inan, ben bitirdiysem herkes bitirir üniversiteyi
ben de kızıyorum da işte sokakta elit çizgimden vazgeçemiyorum, hem sırtıma sümsük yiyorum hem de ablacıımmm ne ayıp neden yapıyosun böyle bişey diyorum ama içip tepiniyor sinirden
acaba ümran bu çekilişte torpil geçermi ki bize, birbirimize çıksak olmaz mı yaa kaç defadır katılıyoruz çekilişlere bence hak ettik

Bende 10a yaklaştım 7. Senem Mezun olmadan evlenemiyorum ya benimki durtup duruyor
Yalnız birbirimize çıkarsak kuru kuru hediye göndermek yok bulusup görüşelim ortak noktada :d

Bende 10a yaklaştım 7. Senem Mezun olmadan evlenemiyorum ya benimki durtup duruyor
Yalnız birbirimize çıkarsak kuru kuru hediye göndermek yok bulusup görüşelim ortak noktada

benim herif istanbulda zaten sana hediyelerini getirirm sonra da herifimi görür geri dönerim belki evlenince istanbulda yaşama ihtimalimiz bile var yani, bu işler hiç belli olmaz
teklifi aldın yüzüğü de kaptın, artık okulu bitirip evlenme zamanı geld, burcu adam haklı

Aaa süper gel gel :) komşu olalım koskoca İstanbulda kesin yakın oluruz

Ayyy sorma çok güzeldi artık tam ümidi kesmeye başlamışken geldi yüzük :) adamı ben sıkıştırıyordum parmagim boş diye şimdi o beni sıkıştırıyor hani haber babandan diye

tuzla veya pendik taraflarında olacaz biz eğer oraya yerleşirsek uyar mı sana
bende sıkıştırıyorum hani yüzüğüm diye, o da bana nişan tarihi ver diyor, ben de mart ayında diyorum o zaman bekle diyor uyuz yüzüğü şimdi takıp martta nişanlansak ne olacaksa sanki

Kuzum ben Avrupa yakasindayim ya Ortada bi yerde bulusuruz ama napalim :)

Bu erkekler ağırdan satıyorlar kendilerini şunlara bak ya bizimde en erken Ocak Şubat arası olur herhalde ara tatil olacak diye. Ama babamda tık yok hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…