2016 yılbaşı çekilişi

Gunaydin kızlar whatsapp dusmanlari sizi
:KK53: Merak etmeyin yakında kimse o bildirimlere dayanamayıp gelir buraya :KK51: xyzt-5544 xyzt-5544 birak ya hemen uyudun gece Bi basıma biraktin beni
ayyy inan sabah bi kalkıp baktım ki 250 bildirim maşallah dedim size kızlar :KK48:
dün ben whatsapa bakıyorum kızımda anne anne deyip alıyodu elimden bende iyi tamam dedim bırakıp onunla ilgilendim yatmadan bi baktım 450 gece uyuyup sabah kalktığımda ise 250 bildirim :KK70: :KK70: :KK70:

ayyy inan sabah bi kalkıp baktım ki 250 bildirim maşallah dedim size kızlar :KK48:
dün ben whatsapa bakıyorum kızımda anne anne deyip alıyodu elimden bende iyi tamam dedim bırakıp onunla ilgilendim yatmadan bi baktım 450 gece uyuyup sabah kalktığımda ise 250 bildirim :KK70: :KK70: :KK70:
Ahaha cok konuşmamışız demekki:)

canım çok naziksin ama bu yasak link veremessiniz oy isteyemessiniz lütfen kızlar yapılan emekleri inceleyin ve oyunuzu verin lütfen.. Nevreste Nevreste bir bakarmısın canım bende şimdi gördüm asla ama asla bana verilen oy hak ettiğim oy olsun..:KK43:
Ben oy kullandım..Ama kimin ne yaptıgını bilmiyoruz ki sıkıntı olmaz bence.

canım çok naziksin ama bu yasak link veremessiniz oy isteyemessiniz lütfen kızlar yapılan emekleri inceleyin ve oyunuzu verin lütfen.. Nevreste Nevreste bir bakarmısın canım bende şimdi gördüm asla ama asla bana verilen oy hak ettiğim oy olsun..:KK43:

Canım ellerine sağlık. Yalnız kimin ne yaptığı görünmüyor daha iyi olmuş.

Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası

Güzel görünüyor.

Canım ellerine sağlık. Yalnız kimin ne yaptığı görünmüyor daha iyi olmuş.

Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası

Güzel görünüyor.
görünmüyormu haa iyi o zaman arkadaş link verince .. yasak çünkü tek ,tek tarifler incelenip hangisi beğenilirse ona verin canımm.. çünkü herkesin emeği var..

X