2016 yılbaşı çekilişi

günaydın canım şükürler olsun dün tiyatrosuna gittik.. geçti .. binlerce şükür sen nasılsın .. buralar bom boş kalmış.. 2 gün tatil olunca evde de sorumluluk olunca pek girilmiyor canım ..
Çok şükür cnm benim sevindim. Evet artık whatsappta konuşuyoruz daha çok

yokk buralardayımda acaip hüzünlüyüm bugün.nedeni yok , niçini yok koca bir seneyi bitirdik ömrümüzden ömürde bitiyor . RABBİM her daim elimizden tutusun arkadaşım..:KK200:
amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmı

amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmı
ayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..:KK60:

ayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..:KK60:
allah rahmet eylesin.tamam açimde ben becerememki ne yazacam başlığa :) senin bi fikrin varmı

X