kızlar bugünlük benden bu kadar 60 günlük orucumun 3.günü tamamlamama az kaldı bu yüzden gidip iftarlık bişeyler hazırlamam laızm (Eşimde bugün niyetli beraber açacağız) akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar
Selamlar :)
asivemai Allah kabul etsin canım:)
Kızlar sevgililerinizin/nisanlilarinizin/eslerinizin haberi yok mu cekilisten? Aaa bu erkekler niye kizarlar ki hediyelesmemize? Hmm şundan mi acaba kendileri hediye almıyor kıskanıyorlar :)
Ben çatlarim anlatmazsam akşam olunca basının etini yiyorum herşeyi incik cincik anlata anlata :)
Bende herkesin haberi var aldiklarimi gösterip onaylatmam lazım ki rahat edeyim :) Biz haftada 1 2 görüşürüz de her akşam olağan konusmalarimizda neredeyse tüm detayına kadar anlatıyorum herseyi. Garibim dinliyorda beni bişey demiyorbir çok sık görüşmediğimiz için şimdilik herifimin haberi yok, ama annemin varadama söylesem o hiç bişey demez de şuan anlatma ihtiyacı hissetmedim nedense
Bende herkesin haberi var aldiklarimi gösterip onaylatmam lazım ki rahat edeyim :) Biz haftada 1 2 görüşürüz de her akşam olağan konusmalarimizda neredeyse tüm detayına kadar anlatıyorum herseyi. Garibim dinliyorda beni bişey demiyor
Bizim konuşma şöyle ilerliyor:benimkinin de konuşması beni bastıyor yaa, ideal erkekmiş seninki
Bende ananemdeyim şimdi sobanın dibinde. Gözünü seveyim sobanın iliklerim ısındı resmen.ben yazın soğuklarda ananemlere gidiyorum zaten ısınmaya, kalorifer hiç ısıtmıyor beni
Kıyamam kuzum sıkma canını misafir umduğunu degil bulduğunu yermiş de gec:)kızlar yaa benim morel sifir sifir sifir
Ahaha bende böyleyim herseyi en ince ayrıntısını kadar detaylı detaylı anlatırım:)Bende herkesin haberi var aldiklarimi gösterip onaylatmam lazım ki rahat edeyim :) Biz haftada 1 2 görüşürüz de her akşam olağan konusmalarimizda neredeyse tüm detayına kadar anlatıyorum herseyi. Garibim dinliyorda beni bişey demiyor
bizde de şöyle ilerliyor konuşma,Bizim konuşma şöyle ilerliyor:
Ben:Naptin askm bugün nasıl geçti?
Sevdiğim: Aynı askm çalıştım geldim. Sen neler yaptın?
Ben:................2 saat konuşurum.
Ama alistirdim oda uzun uzun anlatıyor artık :)
Bende ananemdeyim şimdi sobanın dibinde. Gözünü seveyim sobanın iliklerim ısındı resmen.
İlerde istiyorum ya uygun bi evim olursa bu sobadan alicam. Miss gibi patatesler, börekler corekler ohhh
Ben şöyle açıklama yapiyorum. "Ama askm günlük konuşma limitini doldurmam lazım çatlarim Yoksa kiminle konuşayım tabiki sana anlaticam "Kıyamam kuzum sıkma canını misafir umduğunu degil bulduğunu yermiş de gec:)
Ahaha bende böyleyim herseyi en ince ayrıntısını kadar detaylı detaylı anlatırım:)
Ayy o telefon cekmeme muhabbeti bizde de var ya. Telefonla konuşmak işkence resmen akşamları ama inadına 1 saat konuşuyoruz:)bizde de şöyle ilerliyor konuşma,
ben :bebeğim naptın bugün
o: gemideydik bugün şu oldu bu oldu, telefon da çekmiyordu sana da hiç yazamadım özür dilerim. zaten şimdi de kursa gidiyorum sonra da biraz ders çalışır uyurum.
ben: allah cezanı vermesin, ne zaman sıra bana gelecek ha hep başka şeylerle uğraşıyorsun .... bıdı bıdı bıdı...
Kuzum soba kurarsak ilerde bide aynı ilde olursak gelirsin ısınmaya :) Ne hayaller kuruyorum ya. Yoksa isinamiyorumsoba candır yaaa, resmen kışları kutuplarda geçiriyoruz bu kaloriferler yüzünden
Ben şöyle açıklama yapiyorum. "Ama askm günlük konuşma limitini doldurmam lazım çatlarim Yoksa kiminle konuşayım tabiki sana anlaticam "
Ayy o telefon cekmeme muhabbeti bizde de var ya. Telefonla konuşmak işkence resmen akşamları ama inadına 1 saat konuşuyoruz:)
Seninki ne iş yapiyordu gemiler falan:) Çok rahat bırakma ilgilensin seninle tabi :)
Kuzum soba kurarsak ilerde bide aynı ilde olursak gelirsin ısınmaya :) Ne hayaller kuruyorum ya. Yoksa isinamiyorum
Benim katilcik yine yok kurbancik yine yok vala yazık beni kimse sevmiyoo
tek kurtarıcı majezik valla başka hiç bir şey beni geçirmiyorallahıımmmm regl ağrısı yüzünden çıldırıciğiimmmmkarnımda taş oturuyor ta dizlerime kadar baskı yapıyor yaaa, kış aylarını bu yüzden sevmiyorum işte mahvediyor resmen beni bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?