2016 yılbaşı çekilişi

Maşallah sana da eşine de. Allah bozmasın.

Allah kabul etsin inşallah.

bir çok sık görüşmediğimiz için şimdilik herifimin haberi yok, ama annemin var adama söylesem o hiç bişey demez de şuan anlatma ihtiyacı hissetmedim nedense

bir çok sık görüşmediğimiz için şimdilik herifimin haberi yok, ama annemin var adama söylesem o hiç bişey demez de şuan anlatma ihtiyacı hissetmedim nedense
Bende herkesin haberi var aldiklarimi gösterip onaylatmam lazım ki rahat edeyim :) Biz haftada 1 2 görüşürüz de her akşam olağan konusmalarimizda neredeyse tüm detayına kadar anlatıyorum herseyi. Garibim dinliyorda beni bişey demiyor

benimkinin de konuşması beni bastıyor yaa, ideal erkekmiş seninki

ben yazın soğuklarda ananemlere gidiyorum zaten ısınmaya, kalorifer hiç ısıtmıyor beni
Bende ananemdeyim şimdi sobanın dibinde. Gözünü seveyim sobanın iliklerim ısındı resmen.

İlerde istiyorum ya uygun bi evim olursa bu sobadan alicam. Miss gibi patatesler, börekler corekler ohhh

kızlar yaa benim morel sifir sifir sifir
Kıyamam kuzum sıkma canını misafir umduğunu degil bulduğunu yermiş de gec:)

Ahaha bende böyleyim herseyi en ince ayrıntısını kadar detaylı detaylı anlatırım:)

bizde de şöyle ilerliyor konuşma,
ben :bebeğim naptın bugün
o: gemideydik bugün şu oldu bu oldu, telefon da çekmiyordu sana da hiç yazamadım özür dilerim. zaten şimdi de kursa gidiyorum sonra da biraz ders çalışır uyurum.
ben: allah cezanı vermesin, ne zaman sıra bana gelecek ha hep başka şeylerle uğraşıyorsun .... bıdı bıdı bıdı...

Bende ananemdeyim şimdi sobanın dibinde. Gözünü seveyim sobanın iliklerim ısındı resmen.

İlerde istiyorum ya uygun bi evim olursa bu sobadan alicam. Miss gibi patatesler, börekler corekler ohhh

soba candır yaaa, resmen kışları kutuplarda geçiriyoruz bu kaloriferler yüzünden

Kıyamam kuzum sıkma canını misafir umduğunu degil bulduğunu yermiş de gec:)

Ahaha bende böyleyim herseyi en ince ayrıntısını kadar detaylı detaylı anlatırım:)
Ben şöyle açıklama yapiyorum. "Ama askm günlük konuşma limitini doldurmam lazım çatlarim Yoksa kiminle konuşayım tabiki sana anlaticam "
Ayy o telefon cekmeme muhabbeti bizde de var ya. Telefonla konuşmak işkence resmen akşamları ama inadına 1 saat konuşuyoruz:)

Seninki ne iş yapiyordu gemiler falan:) Çok rahat bırakma ilgilensin seninle tabi :)
soba candır yaaa, resmen kışları kutuplarda geçiriyoruz bu kaloriferler yüzünden
Kuzum soba kurarsak ilerde bide aynı ilde olursak gelirsin ısınmaya :) Ne hayaller kuruyorum ya. Yoksa isinamiyorum

mobilya tasarım işinde de şuan gemide çalışıyorlar, ölçü almak için denetlemek için falan da sürekli geminin içine giriyor bence de ilgilensin ama kaptırıyor kendini koşturmaya bi daha ara adamı bulabilirsen ondan sonra neymiş nurdan bıdı bıdı yapıyormuş he canım he

valla gelirim ki sen sobayı kur, ben kestane yemeye her hafta gelirim hem de, bıkarsın bile benden

Benim sevdicegim biliyo katildigim cekilisleri hatta kurbancigimin bi iki parçasını beraber aldik
Sadece cok abartiyon sana az gelirse üzülme sonra diyo bana
Uzulmem ben korkmasin katilim sakin bi de limit ne limit ne diye sordu cimri

allahıımmmm regl ağrısı yüzünden çıldırıciğiimmmm karnımda taş oturuyor ta dizlerime kadar baskı yapıyor yaaa, kış aylarını bu yüzden sevmiyorum işte mahvediyor resmen beni bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…