Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahminleeer ediliyooooorrr efenim
sen benim katilimmisin acabaa..
Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin.Merhaba kızlar iş yerime anca geldim oğlumu hastaneye getirdim.. dün iş yerindeyken kayınvalidem saat 4.30 da aradı acil gel fatihin yumurtalığın sağ tarafı şişmiş dedi.. atladım taksiye en yakın hastaneye götürdüm.çocuk doktoru baktı .. ama çocuk cerrahisi bakması lazım dedi.. ama oda mesaisi bitmiş ve çıkmış.anca yarın 10 da burada olur dediler..ben bize yakın diğer hastaneye getirdim oradada çocuk cerrahisi bölümü yokmuşş.. kaldıkmı öyle.. ama inceleyen çocuk doktoru ağrısı filan varmı yada kusuyormu,,yada ateş çıkardımı diye sordu şükür mevlaya hiç birini yaşamadı evladım.. o zaman yarın gelin bir cerrah görsün dediler.. eve geldim. ama ceviz büyüklüğünde olan şiş yumurta büyüklüğünde olmuştu .. acil bahçelievler devlet hastanesine götürdüm ultrasonlar çekildi.. ilk önce fıtıktan şüphelendiler ama sonra kist çıktı.. ve oradaki doktorda çocuk cerrahisi bir görsün dedi.. ve yarın saat 11 de ameliyata girecek evladım..o kisti alıcaklarmış.. RABBİM dermansız hastalık vermesin kızlar.. hastanelerde uğraşmak ne zor işmiş.. yarın bütün gün izinliyim belkide tüm hafta kendinize iyi bakın ..
abla faceye cvp verdim
AMİNNNCümlemize inşallahhÇok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin.
sağol canımCOK GEÇMİŞ OLSUN ALLLAHIM ACIL ŞIFALAR VERSİN
Benimki de oyle sır küpü gibi:)Benimki ser verip sır vermiyor. Neyse tanışabildimya ona da şükür
bende şimdi başladım kuzum
Benimki de oyle sır küpü gibi:)
Hayır benim itiraf ediyorum daha fazla dayanamıcam kural tanımıyorum senin içinBitince yorumlar mısın
Doakolik ya sen misin benimmm?
Bitince yorumlar mısın
Hooop mühendis noluuoruz tabiki de benim dedim ya yazdım diye sana inanmıyor Musun sana ask olsunHayır benim itiraf ediyorum daha fazla dayanamıcam kural tanımıyorum senin için
çok güzel bi kitaptı bence, benim içimi sıcacık yapmıştıBitince yorumlar mısın
Hayır benim itiraf ediyorum daha fazla dayanamıcam kural tanımıyorum senin için
ben hepinizin katiliyim..Oyun içinde oyun var anlayacaksınız az kaldı (olaya gizem katmak isteyen kız))Hooop mühendis noluuoruz tabiki de benim dedim ya yazdım diye sana inanmıyor Musun sana ask olsun
çok güzel bi kitaptı bence, benim içimi sıcacık yapmıştı
eşim pek anlam verememişti kitaba çocuksu bulmuştu
O da olucak inşallahhaha aynı yorumu whatsapptan da yazman lazım canımmm