o benim şüphelileimden biri, sana kaptırmam
belediyelerin sözleşmeli çalışması zaten sinir ediyor insanı. millet devirip yatıyor nasıl olsa memurum diye sözleşmeli olan çalışıyorki yanlış anlama asla devlete gireyim de yayayım yatayım düşüncesinde değilim, tam tersine devlete gireyim çalışayım ki insanların işleri yürüsün diyorum. staj yaptığım zamanlardan falan biliyorum, resmen adamların keyfine göre işliyor sistem, bir ruhsat çıkarmak için 1 ay adamın incelemesini bekliyorsun
özgem sen çalışmaya karar verdiğinde beni burdan ya da face ten dürt, ben sana bildiğim herşeyi aktarayım bu konuda, başka aklına bişey takılırsa da sorarım arkadaşıma. ikimizin de hedef kpss 2016 da 85 olsun o vakit
ben mezun olalı 2 sene oldu, çalışmadığım vakitler artık zaman kaybı gibi geliyor ondan biran önce çalışmaya başlamak da istiyorum ama öte yandan devlete atanmak da istiyorum işte, ben de karışığım anlayacağın
hedef 85 o halde, kitaplarım da gelsin çalışalım halledelimher türlü taktiğe de açığım tabiki de
Morenica neden sessiz sesszi takiptesin bakayım
Bende bu haftasonu alıcam..Listemi yaptım çıkıp gezmem lazımKızlar ciddi manada yoğunum bu hafta sonu kurbanım için alışverişe çıkacağım ay bakalım neler alacağım
Hiçte bile o benimmmmmbeni merak ediyor demek ki beni seviyor demek ki katilim o
Tam yazacağım iş çıkıyor. Sonra döndüğümde detaylı okuyorum yine tam yazacağım iş geliyor.
Bir de karnım çok ağrıyor çok
benim katilciğim uğramıyo pek
ay çok hoş böyle hadi kapışıno benim şüphelileimden biri, sana kaptırmam
ben herkesin katiliyim hahaha(kötü kadın gülüşü)Hiçte bile o benimmmmmbeni merak ediyor demek ki beni seviyor demek ki katilim o
hmmm anladım kuzum allah kolaylık versin geçmiş olsun bol bol su iç ve sıcak tut ayaklarınıTam yazacağım iş çıkıyor. Sonra döndüğümde detaylı okuyorum yine tam yazacağım iş geliyor.
Bir de karnım çok ağrıyor çok
burdayımbenim katilciğim uğramıyo pek
bana ne benim katilim oya özge ya da ümran ikisinden biri benim katilim, başka hiç şüphelim yok
geçmiş olsunbenim de yarın olacak reglim, bugün patlamaya hazır bomba gibiyim
sen katilini nerden biliyorsun
bana ne benim katilim oya özge ya da ümran ikisinden biri benim katilim, başka hiç şüphelim yok
geçmiş olsunbenim de yarın olacak reglim, bugün patlamaya hazır bomba gibiyim
sen katilini nerden biliyorsun
ay çok hoş böyle hadi kapışın
ben herkesin katiliyim hahaha(kötü kadın gülüşü)
hmmm anladım kuzum allah kolaylık versin geçmiş olsun bol bol su iç ve sıcak tut ayaklarını
burdayım
ay çok hoş böyle hadi kapışın
ben herkesin katiliyim hahaha(kötü kadın gülüşü)
hmmm anladım kuzum allah kolaylık versin geçmiş olsun bol bol su iç ve sıcak tut ayaklarını
burdayım
yaaaaaasen diilsin ben benimkini biliyom
yaaaaaanerden biliyosun itiraf mı etti
yaaa sıcak sıcak birde ekmek arası balık ye ohh miss misss ne güzel de gider soğuk havadakızlar günaydın <3
hava kapalı buz gibi ve ben hazırlanıp eminönüne gideceğim
kimyokkkk burdan accık anlamıştım yazışırken de o olduğunu düşündüm
umarım odur tabi yanılıyo olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?