2016 yılbaşı çekilişi

heyecanı daha büyük olacak demek ki

inşallah heyecanlanır ve beğenir aldıklarımı aklımda bi liste yaptım alacaklarımı da biliyorum ama almak için önümüzdeki haftayı beklemem lazım işte gerçi ben alma aşamasına geçtiğim zaman 40 kere de karar değiştirirm

Seviyorum kız seni :) Yok ben değilim keske olsaydım ama neler neler hazirlardim sana :)

off ya neden sen değilsin ha nedeeennnn

beşiktaş bardak altlığı da gördüm zaten sende, sevdiceğine yaptın onu dimi gözümden kaçmadı

off ya neden sen değilsin ha nedeeennnn

beşiktaş bardak altlığı da gördüm zaten sende, sevdiceğine yaptın onu dimi gözümden kaçmadı
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)

oooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)

benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruz ama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun

oooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş

benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruz ama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun
Bende galatasarayliyim çok kizdiririm maç olunca Güzel oluyor ama ya didismek :)

İyiyim şükür kuzum
Sen nasilsin

İyiyim abla bugün dişçiye gittik benimkiyle yoruldum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…