heyecanı daha büyük olacak demek ki
Seviyorum kız seni :) Yok ben değilim keske olsaydım ama neler neler hazirlardim sana :)
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)off ya neden sen değilsin ha nedeeennnn
beşiktaş bardak altlığı da gördüm zaten sende, sevdiceğine yaptın onu dimi gözümden kaçmadı
Evet ya gelsin herkes kalabalık olalım herkes birbirine sarsin katilim sen misin diye sonra kizdiralim herkesi falan dedikodu yapalim ne bilimMesaisi biten fıstıklar aksamda dizi keyfi yaparken uğrayın buralara bos bırakmayın:)
Ne haber kizlar
Ne haber kizlar
İvit benim sevdicegimde beşiktaşlı yildonumumuzde yapmıştım hediye alamadım öyle bişey yapayım dedim:) Yaparım ki sana da beşiktaşlı bişey :)
İyiyim şükür kuzumEvet ya gelsin herkes kalabalık olalım herkes birbirine sarsin katilim sen misin diye sonra kizdiralim herkesi falan dedikodu yapalim ne bilim
Hülya sultan hoşgeldin nasılsın :)
Hoş buldum cani mm mmoooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş
benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruzama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun
Bugun kargo ya verdim canim yenilerini sipariş aldimkolayladın mı oyuncak işlerini
Bende galatasarayliyim çok kizdiririm maç oluncaoooo hülya ablam gelmiş hoş gelmiş
benim herif galatasaraylı işte bi bu yönden didişiyoruzama bana ne ben beşiktaşlıyım o yumsun ağzını sussun
İyiyim şükür kuzum
Sen nasilsin
Bugun kargo ya verdim canim yenilerini sipariş aldim
Bende galatasarayliyim çok kizdiririm maç oluncaGüzel oluyor ama ya didismek :)
Geçmiş olsun fistik.Bende galatasarayliyim çok kizdiririm maç oluncaGüzel oluyor ama ya didismek :)
İyiyim abla bugün dişçiye gittik benimkiyle yoruldum biraz.
Sağol kuzumAllah işlerini bol etsin Hülya ablam
biz didişemiyoruz bile, futboldan pek anlamıyor, olumsuz bişey diyince hemen sen ne anlarsın be diye sustuyorum onu pek hoş olmuyor
Ya ben çok heyecanliyim ciciler alacagim kurban ima diye
Liste yapacagim şeker.neler alacaksın ki bana bi söylesene hele
Bi kadının bi erkeğe futbol için sen ne anlarsın demesi de evet hoş olmaz sanırımbiz didişemiyoruz bile, futboldan pek anlamıyor, olumsuz bişey diyince hemen sen ne anlarsın be diye sustuyorum onu pek hoş olmuyor
Sağol ablam :)Geçmiş olsun fistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?