• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Aaa evet o iş ne oldu? Nasıl yapacaksın şimdi? Başka yere mi geçeceksin yoksaa başka departmana mı?

Ayrıca canım sıkılınca etiketle geleyim hemen :KK70: :KK70:
eski yerime dönme şansım vardı ama sapık, takık durumda olan şube de değil bölge yöneticisi var onla uğraşmıyım dedim. devir edilen yere yani yeni yere geçmek istiyorum artık. eskiyi tamamen eskide bırakıcam. ama detayları tam konusmadık umarım iyi olur :) bence insan kaynakları olmucak, raporlama tarzı bişey yaparım çünkü onların İK departmanı var :( ama olsun eskiye geçmektense iyidir diyorum

Kızzzzz hediyeleriniz gelmeye basladı mı? Ay zaman daraldı cok az kaldı cok heyecanlı dimiiiii :KK48:

eski yerime dönme şansım vardı ama sapık, takık durumda olan şube de değil bölge yöneticisi var onla uğraşmıyım dedim. devir edilen yere yani yeni yere geçmek istiyorum artık. eskiyi tamamen eskide bırakıcam. ama detayları tam konusmadık umarım iyi olur :) bence insan kaynakları olmucak, raporlama tarzı bişey yaparım çünkü onların İK departmanı var :KK43: ama olsun eskiye geçmektense iyidir diyorum

İnşallah hayırlısı olur. Yeni bir yer daha iyi olabilir bana kalırsa da. Detaylar inşallah canını sıkmaz.

katıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..
Oyle Bi yetenegim olsa başvururum da beceremem ki yazık bana madalyasız kaldım:)

kızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
Allah kabul etsin canim.

Bizim hediyeler 15 Aralıkta gönderilmeye başlanıyor. Sizin başladı mı kii? Çok merak ediyorum zengin hediyeleri :KK70: :KK70:

Ne zengini ay? Biz fakirlikten kota belirledik max 50 lira diye :D Sizinkiler daha cafcaflı olur buyuk ihtimalle:)
Bizim 15ine kadar herkes yollamış olacak, ilk kargomuz yollandı ama daha eline gecmedi:)

Back