- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
teşekkür ederiiizz :)bencede boşver onun kardeşini sen en iyisini yapmışsın doğum günü(nüz) kutlu olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederiiizz :)bencede boşver onun kardeşini sen en iyisini yapmışsın doğum günü(nüz) kutlu olsun canım
Niye kimseler yok genee
yok yaa olmaz öyle şey, unutmamıştır hiç olur mu
sıkıldım ben gene ya işyeri gergin bizim, devir mevir olucakBen buradayııım :)
sıkıldım ben gene ya işyeri gergin bizim, devir mevir olucak
az konuşalım sohbet edelimm
katıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..Bu madalyalardan bende istiyorum cok havalı:)
eski yerime dönme şansım vardı ama sapık, takık durumda olan şube de değil bölge yöneticisi var onla uğraşmıyım dedim. devir edilen yere yani yeni yere geçmek istiyorum artık. eskiyi tamamen eskide bırakıcam. ama detayları tam konusmadık umarım iyi olur :) bence insan kaynakları olmucak, raporlama tarzı bişey yaparım çünkü onların İK departmanı var ama olsun eskiye geçmektense iyidir diyorumAaa evet o iş ne oldu? Nasıl yapacaksın şimdi? Başka yere mi geçeceksin yoksaa başka departmana mı?
Ayrıca canım sıkılınca etiketle geleyim hemen
Yoksa sen kim olduğunu biliyor musuuun?
Allah kabul etsin canım benimkızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
eski yerime dönme şansım vardı ama sapık, takık durumda olan şube de değil bölge yöneticisi var onla uğraşmıyım dedim. devir edilen yere yani yeni yere geçmek istiyorum artık. eskiyi tamamen eskide bırakıcam. ama detayları tam konusmadık umarım iyi olur :) bence insan kaynakları olmucak, raporlama tarzı bişey yaparım çünkü onların İK departmanı var ama olsun eskiye geçmektense iyidir diyorum
kızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
Kızzzzz hediyeleriniz gelmeye basladı mı? Ay zaman daraldı cok az kaldı cok heyecanlı dimiiiii
Oyle Bi yetenegim olsa başvururum da beceremem ki yazık bana madalyasız kaldım:)katıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..
Allah kabul etsin canim.kızlar bugün niyetliyim o yüzden hiç konuşmaya mecalim yok
Sen değilsin benim katilim ben seni elemişmiydim acabaliste çıkarayım en iisi
evet ifşa olur
Bizim hediyeler 15 Aralıkta gönderilmeye başlanıyor. Sizin başladı mı kii? Çok merak ediyorum zengin hediyeleri
umarımm :) ama eskide de takık bir müdür var yükselmek istesem de onun yüzünden yükselemem bence zorluk çıkarır :) yeni sayfa daha iyiİnşallah hayırlısı olur. Yeni bir yer daha iyi olabilir bana kalırsa da. Detaylar inşallah canını sıkmaz.