- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
katil olasılıkları listesi mi yaptınSen değilsin benim katilim ben seni elemişmiydim acabaliste çıkarayım en iisi
Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosunkatıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..
Ne zengini ay? Biz fakirlikten kota belirledik max 50 lira diyeSizinkiler daha cafcaflı olur buyuk ihtimalle:)
Bizim 15ine kadar herkes yollamış olacak, ilk kargomuz yollandı ama daha eline gecmedi:)
çoğunu netten buluyorum ..ama oradaki tarifler birebir tutmuyor (geneli)mutfakla haşır, neşir olan anlayabiliyor malzemeden ..ve tarif var zaten kendim eklemeler yapıyorum..Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosunyapmak isterim bende uydurma kısmını yapamam işte
umarımm :) ama eskide de takık bir müdür var yükselmek istesem de onun yüzünden yükselemem bence zorluk çıkarır :) yeni sayfa daha iyi
Sizin grupta bize fakir dediler
Bizim min. 35 tl. Limitimiz yok
Sizin hediye paylaşımları başlar yakında
nasıl 35Sizin grupta bize fakir dediler
Bizim min. 35 tl. Limitimiz yok
Sizin hediye paylaşımları başlar yakında
Geçen çekilişte yapmıştımda bunda yapmayı unutmuştum eleyince güzel oluyodukatil olasılıkları listesi mi yaptın
onu ben bilememGeçen çekilişte yapmıştımda bunda yapmayı unutmuştum eleyince güzel oluyodueleyimmi seni söyle baki
Geçen çekilişte yapmıştımda bunda yapmayı unutmuştum eleyince güzel oluyodukatil olasılıkları listesi mi yaptın
Geçti artık buda bidaha öyle yarışma denk gelirse yapayım bakimmmçoğunu netten buluyorum ..ama oradaki tarifler birebir tutmuyor (geneli)mutfakla haşır, neşir olan anlayabiliyor malzemeden ..ve tarif var zaten kendim eklemeler yapıyorum..
doğumunada bişi kalmamışş hayırlı doğumlar bir avazda inşallahh..Geçti artık buda bidaha öyle yarışma denk gelirse yapayım bakimmm
Sorma valla korkuyorumda nasıl doğurucam diye normal istiyorum epiduralsiz bi yandanda korkuyorum rüyalarıma giriyor napıcam bilmeemmmdoğumunada bişi kalmamışş hayırlı doğumlar bir avazda inşallahh..
Evet yarın açıcam konusunu, geldikçe eklenir.
O zaman siz zengin oluyorsunuz. Sizin hediyelere bakıp iç geçiririz artık
o korkuyu hepimiz yaşadık güzelim.. merak etme doktorun yönlendirecek seni..Sorma valla korkuyorumda nasıl doğurucam diye normal istiyorum epiduralsiz bi yandanda korkuyorum rüyalarıma giriyor napıcam bilmeemmm
nasıl 35benmi yanlış anladım 35 ve üstü değilmi kızzz..
Geçen çekilişte yapmıştımda bunda yapmayı unutmuştum eleyince güzel oluyodueleyimmi seni söyle baki
kim acabaaaaBen de liste yapmayı düşündüm ama sonra baktım elemediğim kimse yok. Benim ki çekilişe katıldığını unuttu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?