2016 yılbaşı çekilişi

katıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..
Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosunyapmak isterim bende uydurma kısmını yapamam işte

ben bu ayın 14 ünde göndereceğim.. peki bişi soracağım elimize geçen hediyelerimizi resimleyip paylaşacağız demi.. kurbanımızıda söyleyerek..çünkü ben öyle yapacağımm..

Ne zengini ay? Biz fakirlikten kota belirledik max 50 lira diye Sizinkiler daha cafcaflı olur buyuk ihtimalle:)
Bizim 15ine kadar herkes yollamış olacak, ilk kargomuz yollandı ama daha eline gecmedi:)

Sizin grupta bize fakir dediler

Bizim min. 35 tl. Limitimiz yok

Sizin hediye paylaşımları başlar yakında

Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosunyapmak isterim bende uydurma kısmını yapamam işte
çoğunu netten buluyorum ..ama oradaki tarifler birebir tutmuyor (geneli)mutfakla haşır, neşir olan anlayabiliyor malzemeden ..ve tarif var zaten kendim eklemeler yapıyorum..

umarımm :) ama eskide de takık bir müdür var yükselmek istesem de onun yüzünden yükselemem bence zorluk çıkarır :) yeni sayfa daha iyi

Farklı iş yerleri insana çooook şey katıyor. Deneyim hepsi. O eski müdür de yenileri de.. Bir noktadan sonra pişiyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…