- 4 Şubat 2015
- 6.057
- 12.268
- 248
az önce bi konuya girdim üyelerin hepsine üzgünn yazıyo.bir kaçtanesine girdim hepsi aynı konuya yorum yapmış.Evli bir erkekle birlikte olan kadına söylediklerinden dolayı banlanmış
Ben argo bir şey de görmedim. Yazık olmuş @GezegeNKralicesi ne
bi değişiklik yok canım salı dava açtım işte, ay sonuna kadar burdayım neler olacak ben de merak ediyorumnaptın canım sonuç noldu
sadece iğneleyici şeyler dediği için olmuşEvli bir erkekle birlikte olan kadına söylediklerinden dolayı banlanmış
Ben argo bir şey de görmedim. Yazık olmuş @GezegeNKralicesi ne
Kusura bakmasınlar da doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar resmen..sadece iğneleyici şeyler dediği için olmuş
anladım canım hakkında hayırlısı olur inşallahbi değişiklik yok canım salı dava açtım işte, ay sonuna kadar burdayım neler olacak ben de merak ediyorum
benim de böyle bir derdim var bi topiğime göz atarmısın fikrini alayimbi değişiklik yok canım salı dava açtım işte, ay sonuna kadar burdayım neler olacak ben de merak ediyorum
tamam bakıyorum şimdibenim de böyle bir derdim var bi topiğime göz atarmısın fikrini alayim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yeri-degisikligi-durumu-fikirleriniz.882492/
Ben kurbanımı gördüm whatsaptan maşallah güzel hatunKızlaar cok az kisi ipucu verdi
Kızlaar cok az kisi ipucu verdi
kuzum dikkat edersen ipucularından yakalarsınBazı arkadaslar sohbetede katılmıyo ;(
az önce bi konuya girdim üyelerin hepsine üzgünn yazıyo.bir kaçtanesine girdim hepsi aynı konuya yorum yapmış.
sadece iğneleyici şeyler dediği için olmuş
Kusura bakmasınlar da doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar resmen..
Kızlaar cok az kisi ipucu verdi
Bazı arkadaslar sohbetede katılmıyo ;(
bu aradaaaa pek sevgili kurbanlar
mümkünse hediyeler gelene kadar kimse kitap almasınnnnn
kurbanıma kitap almak istiyorum mesela ama ya o da bu aralar aynı kitabı alırsa
ben de kendime almıyorum bi süre o nedenle alımlar 2. bi emre kadar dursun
acaba benmiyim :)benim ipucum çok fazla detay vermemesiydi
bir tane daha ipucu verdim sayılır.. kitapsever bi kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?