Katil hediye alan kurban hediye aldigimizdi dimi?Oyle dusunme lütfennnm bu çekilişin bi amaci da tanismak kaynasmak
Acaba katilim sen olabilir misin ne dersin
Evett aynen öyle, kurbanın olabilirim bence ben senin bi düşün bunuKatil hediye alan kurban hediye aldigimizdi dimi?
Soylesemmi acababenim katilim kim acaba
Senmisin yoksaEvett aynen öyle, kurbanın olabilirim bence ben senin bi düşün bunu
iyiyiz kuzu vala TV'ye bakıyorum başka da bişey yok sen neler yapıyorsun.Akşam olmuş güzellikler gitmiş kimsecikler yok ortadaNe yapıyorsunuz çekiliş ahalisi
nolcak kuzum herkes birbirini tanımıyor ki zaten ama konuştukça tanışıyorsun kaynaşıyosun.Katilini tahmin etmeye çalışıyosun falan baya eğlenceli oluyor.Canim kimseyi tanimayinca pek karisamiyorum ortama.
haniiiiii
Yeni kıyafet aldım, yakışmış mı?
bir konuda sanırım biriyle tartışıp ban yemiş :) merak ettim konuyu gidem bakem bi .Gezegen kralicesine ne olmus alla alla
günaydın cnmbu arada günaydınYEKTA61
kaptanım öyle demeyin çok güzel arkadaşlıklar var burda ve zaten amaç birbirimizi tanımadan arkadaş olmak sohbet ederekCanim kimseyi tanimayinca pek karisamiyorum ortama.
naptın canım sonuç noldugünaydınlar
Gezegen kralicesine ne olmus alla alla
bir konuda sanırım biriyle tartışıp ban yemiş :) merak ettim konuyu gidem bakem bi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?