• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar yoğun istek üzerine hediye sayısı 3 olsun dedik. Kimse zor durumda kalmaz. Yapmayız biliyorum ama başkasına gelen 10 parça hediye de gözümüz kalmasın diye. İlk mesajı da düzenliyorum.

3 parça hediye.
1 i yılbaşına özel kırmızı seksi don

acabaa 3 hediye 1 ayrıca kırmızı donetta mı olsaaa :)

toplamda 4

evet ben de tanıtım yazımı yazdım
güzel bi çekiliş olsun :KK50:
ne zaman çekiliş olacak adresleri ne zaman yollayalım?

bence sayısını ideal ama lütfen kaliteli olsun :)
pahalı olmasa daa kullanışlı olsun :)
daha önceki çekilişlerde bazı arkadaşlar uyduruk kullanışsız şeyler sırf sayısı fazla olsun diye pakete eklemişler.

CİKOLATAAAA..TABİ ARKADASLARDA İSTERSE..

acabaa 3 hediye 1 ayrıca kırmızı donetta mı olsaaa :)

toplamda 4

Valla ben daha fazla alabilirim.

evet ben de tanıtım yazımı yazdım
güzel bi çekiliş olsun :KK50:
ne zaman çekiliş olacak adresleri ne zaman yollayalım?

kimse benim sorularıma yorumuma neden cevap yazmıo :KK43:

Kızlar ben de hediye almayı severim, dayanamayıp çok hediye alabilirim. 4 olsun hadi kırmızı seksi don dahil. Çikolata illaki olur, hem kimseyi zorlamaz ki, 3-5 lira zaten.

Bir de ilk mesajda tarihleri yazdım.

Özel mesajlar kızlar

oooo yeniden çekilişler başlıyormuş yaşasıınnn :KK6::KK6::KK6:

kızlar çok isterim katılmayı ama şu haftasonuna kadar azıcık musade edin bana kafamı bi toplayım, hesabımı yapayım. eğer katılabilecek gibi olursam hemmeeennn beni de yazarsınız çekilişe :KK6:

oooo yeniden çekilişler başlıyormuş yaşasıınnn :KK6::KK6::KK6:

kızlar çok isterim katılmayı ama şu haftasonuna kadar azıcık musade edin bana kafamı bi toplayım, hesabımı yapayım. eğer katılabilecek gibi olursam hemmeeennn beni de yazarsınız çekilişe :KK6:

Sen nasıl istersen tabiki de. Haber verirsin. Daha vaktimiz var

Bende katılmak istiyorum ekleyebilir misiniz benide listeye ?

Tabi ki eklendin bile.
Bana özel mesajla adın soyadın telefon numaram ve açık adresini mesaj at

Ayy geçmişe döndüm bi an ne güzeldi eski cekilisler :) Katılmayı çok isterim bende kızlar ama biraz düşünmem lazım malum hala ve hala ogrenciyim :D Kimseyi mağdur etmek istemem bi hesap kitap yapayım bende çekiliş olmadan yazarım size

Öpüyorum hepinizi :)

Bu arada kararsız kalanlara söyleyeyim çok dusunmesinler hediyelerimi severek hala kullanıyorum :)

Bende katılmak istiyorum ekleyebilir misiniz benide listeye ?

Ben de geldim, hosgeldimEn Büyük TÜRKİYE

Hoş geldiniz kızlar. Özel mesajlarını bekliyorum

Ayy geçmişe döndüm bi an ne güzeldi eski cekilisler :) Katılmayı çok isterim bende kızlar ama biraz düşünmem lazım malum hala ve hala ogrenciyim :KK70: Kimseyi mağdur etmek istemem bi hesap kitap yapayım bende çekiliş olmadan yazarım size

Öpüyorum hepinizi :)

Hatırlanmaz mısın sen?
Güzel günlerdi yahu

Back
X