- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sakın progestanı ihmal etme. Bizim için çok önemli. Benim drum uzun süre daha kullanmam gerektiğini söyledi. Bide çok fazla ayakta kalmamaya çalış. Malesef ilk 3 ay düşük riskimiz çok yüksek. Çok dikkat etmeliyiz. Kanaman artarsa mutlaka acile git. Ama az bi kanamaysa korkma sadece dinlenmeye çalış ve ilacını ihmal etmeKızlar bana acil bakabilirmisiniz bugun çarşıya gittim 4 saat dışardaydim ama hep yavaş yavaş yürüdüm oturdum dinlendim eve gelince camasirimda kahverengi leke vardı cok korktum bisey olur mu acaba bide progestan iciyordum baska bi doktor gerek yok neden iciyorsun dedigi icin bıraktm 10 gündür icmiyordum simdi kendi doktorumu aradım oda bıraktığımı duyunca kızdı yeniden basla dedi tekrar ara verip baslanir mi
Canim ilaci birakman iyi olmamis gerçektenKızlar bana acil bakabilirmisiniz bugun çarşıya gittim 4 saat dışardaydim ama hep yavaş yavaş yürüdüm oturdum dinlendim eve gelince camasirimda kahverengi leke vardı cok korktum bisey olur mu acaba bide progestan iciyordum baska bi doktor gerek yok neden iciyorsun dedigi icin bıraktm 10 gündür icmiyordum simdi kendi doktorumu aradım oda bıraktığımı duyunca kızdı yeniden basla dedi tekrar ara verip baslanir mi
hemen basla canim bisey olmaz insallah fitilKızlar bana acil bakabilirmisiniz bugun çarşıya gittim 4 saat dışardaydim ama hep yavaş yavaş yürüdüm oturdum dinlendim eve gelince camasirimda kahverengi leke vardı cok korktum bisey olur mu acaba bide progestan iciyordum baska bi doktor gerek yok neden iciyorsun dedigi icin bıraktm 10 gündür icmiyordum simdi kendi doktorumu aradım oda bıraktığımı duyunca kızdı yeniden basla dedi tekrar ara verip baslanir mi
Canim ben de enfeksiyon icin fitil kullaniyorumYa kızlar her zaman kullandığım progeatan fitili dün gecede kullandım sabah kalktım geri gelmiş sabah yeniden taktım ama bu kez takarken çok zorlandım ittirdiğim halde çok fazla içeri girmedi ve canım acıdı sonrada o taktığım fitilde geri geldi sanki içeriyi bişey tıkamış gibi anlayamadım sizin başınıza böle bişi geldimi hiç ?
İlk 3 ay düşük riskine karşı vermişti dr sonrasında bir kaç kez kanamam olunca dozunu arttırdık. İlacı kullandıktan sonra kanamam kesildi ama dün ilk defa böle bişi geldi başıma fitili itiyorum gitmiyo sanki bişey orayı tıkamış canım acıdı çok ittirince. Sabahta geri çıkmış yattığım halde. Tekrar taktım o da çıktı şimdi de korkuyorum kanama falan olur diyelady1234 doktor progestani neden fitil olarak veriyor ki ben hic kullanmadım sizin açınızdanda daha rahat olur