Tam 18 aylığız biz aslında çok tatlılar görenler bayılıyor ama bazen tadından yenmiyor
Ankara'da olmayı çok isterdim belki o zaman yardımcı birileri bulunurdu ama burda kimse yok maalesef hem bir sürü çocuk hem ev uzak olunca kimse gelmek istemiyor
sağlık şartları yetersiz olduğu için gebelik zamanı Ankara'ya gitmek zorunda kalmıştım akrabalar var ama her misafirlik bir yere kadar :)
Şimdiden kafanı bunlarla hiç yorma zaten yeterince stresin var bide doğmamış bebeklere nasıl bakacağım stresi ekleme
Zor tabi ki bir insan yetiştirmek kolay olur mu hiç ama bak büyüyorlar seninkilerde büyüyecek geçtikten sonra anlamayacaksın bile dün kuvezde yolunu gözlediğim çocuklar bugün kavga ediyorlar
tek bakmak çok zor hiç kolay diyemem özellikle de benimkiler gibi az uyuyup çok enerjik çocuklarınız varsa ama çok komik anlarınızda oluyor misal ev süpürüyorum biri süpürgenin tepesinde gezintide biri ucunu kapmış yer süpürme diğeri de düğmeye basıp çalıştırmanın derdinde hele bir de fırında bişey pişiyorsa benden çok onlar kontrol ediyor pişene kadar camdan sevgilerini aktarıyorlar