- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.541
kizlar kasintilar icin su ve sirkeyi ayni oranda karistirip karninizi pamuga batirilmis sirkeli suyla silin kasimayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür şuan çok sancm yok canım 32+3 oldum gidebilisek 16 günümz var. Senin de Allah yardımcın olsunbenim de 26 haftamda dogum sancim baslamisdi cok sukur serumla ilacla 32 haftamda dogum yaptim canim
sen de icini ferah tut hep yat
masallah gidersin insallah riskli durumu atlatmishsiniz cok sukurÇok şükür şuan çok sancm yok canım 32+3 oldum gidebilisek 16 günümz var. Senin de Allah yardımcın olsun
merhaba canimAzerin seni görmek güzel :) düzen bizde de pek yok maalesef biraz daha büyüdüklerinde düzene girer diye umut ediyorum
Amin.. Rabbim sizin yavrularınızada hayırlı sağlıklı ömürler versinBenim hiç ucuzum olmadı :) 3 tane ayrı ayrı oldu :))) merakımdan izlemeye geldim ..Allah hepinize kolaylık, sabır ,yavrulariniza da sağlık versin ...
Amin , çok teşekkür ederimAmin.. Rabbim sizin yavrularınızada hayırlı sağlıklı ömürler versin
Canım ben de de polikistik over vardı 6 ay doğum kontrol hapyla tedavi gördm sonrada klomen kullandm sonucu biliyorsun bu arada pco soğan kürü birebir kesinlikle uygulaKızlar merhaba bugün doktora gittim polikistik over çıktı bende bu şekilde olup da ne tedavi ile hamile kaldınız hiç bu şeyim yoktu hatta evlendim kendiliğinden 3 hafta sonra hamile kalmıştım
Oyy canim hayirli olsun Allah sag salim eve çıkmayıda nasip etsin cinsiyetleri neydi kac kilo dogdular sen nasilsinKızlar doğum yaptım pazartesi sabah 4 te 33+5 haftalkken bebeklerim küvezdeler en zayf olanmz kendi başna desteksiz nefes alyo öbürleri solunum cihazına bağli
Hayırlı olsun Allah tez zamanda hepinizi kavuştursun :)Kızlar doğum yaptım pazartesi sabah 4 te 33+5 haftalkken bebeklerim küvezdeler en zayf olanmz kendi başna desteksiz nefes alyo öbürleri solunum cihazına bağli
Amin Allah razı olsun canım iki erkek bir kız 1930,1800,1430 doğdular ama kilo vermişler ilk hafta normalmiş kilo vermeleri ben de iyiyim toparliyorum kendimi cok şükürOyy canim hayirli olsun Allah sag salim eve çıkmayıda nasip etsin cinsiyetleri neydi kac kilo dogdular sen nasilsin
Aminn canım çok sağolHayırlı olsun Allah tez zamanda hepinizi kavuştursun :)