- 22 Nisan 2017
- 144
- 6
- 33
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.521
Ne durumdasın cnm ne dedi doktorAllah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasın cnm ne dedi doktorAllah razı olsun canım
Bekliyoruz canım adalat verdiler sancım azalsın diye yeniden ciğer geliştirici yaptlar serum taktılar sürekli takip ediyorlar tansiyon nst yarın açılmam ilerlemezse sancım durursa çıkaracak doktor. Bak canım sen kendine dikkat et yat sürekli hiç kalkma ben hiç esirgemedim kendimi yine de çok şükür bu hafta da iyi ama biraz daha gidilebilirdi bir de kesin ciğer geliştirici yaptrNe durumdasın cnm ne dedi doktor
Canm genelde dinlnrk gecyr zaten gunlerim iki gündür kasintim var karnmn kasintisindan duarmyrm su toplms gibi aynen bahsettgn gibi uzun uzun çizgi halinde kabarıklık var yukarılarda nokta şeklinde de var okdr gidiklyr ki kasnti duramyrm alerji olms gbym nasl cagre buldun sen buna sende strs yapma sagliklica olrlar insallgBekliyoruz canım adalat verdiler sancım azalsın diye yeniden ciğer geliştirici yaptlar serum taktılar sürekli takip ediyorlar tansiyon nst yarın açılmam ilerlemezse sancım durursa çıkaracak doktor. Bak canım sen kendine dikkat et yat sürekli hiç kalkma ben hiç esirgemedim kendimi yine de çok şükür bu hafta da iyi ama biraz daha gidilebilirdi bir de kesin ciğer geliştirici yaptr
Çok şükür karaciğer enzimlerim normal ckti canım kaşntım çatlaklardanmş iki gündür yok kaşntm ciğer geliştirici hafifletir demişti doktorum gerçektende öyle oldu krem falan istemeye fırsatm olmadi zaten sorunlar cknca ama yine de sen de karaciğer enzimlerine baktr yoksa hafifletmek için losyon krem bay verir doktorun.Canm genelde dinlnrk gecyr zaten gunlerim iki gündür kasintim var karnmn kasintisindan duarmyrm su toplms gibi aynen bahsettgn gibi uzun uzun çizgi halinde kabarıklık var yukarılarda nokta şeklinde de var okdr gidiklyr ki kasnti duramyrm alerji olms gbym nasl cagre buldun sen buna sende strs yapma sagliklica olrlar insallg
Allah razı olsun canım ne kadar kalmıslardi küvezdeKorkmayın inşallah herşey yolunda gider. Bnmkiler 31+1 ler, 13 aylık oldukar gayet iyiyiz çok şükür
36 günAllah razı olsun canım ne kadar kalmıslardi küvezde
Acile bari git canım bebeklere bir zararı falan olur Allah korusunNetten arastirdigim kadarıyla puppp diye alerjik bir hastalikmis benim yasadgm kasinti doktora gtcm iki güne kadar bakalım ne dcek dayanamıyorum su toplams.gibi kabar kabar tişörtumu indiremiyorum degdikce çıldıracak gibi oluyorum
Kaç kilo doğmuşlardi canim ben de şuan 30+5 oldum inşallah biraz daha dayanabilirim36 gün
İnşallah seninde her şey yolunda gider. 1620-1650-1720 gibi doğdular.Kaç kilo doğmuşlardi canim ben de şuan 30+5 oldum inşallah biraz daha dayanabilirim
Harika haber.Kızlar burazdan cıkacam serumun bitmesini bekliyoruz evde dikkat edecem artık gittigimiz yere kadar
Ben klomen kullandım yumurtalarım kendiliğinden çatladı iğne olmadm ailedede var ikiz üçüz o da çok etkili oluyorMerhaba hepinize hayirli olsun. Ucuz veya ikiz gebelik sadece tup bebek tedavisiylemi oluyor. Cogul gebe kalmak icin önerisi olan varmi :)
Bilmem doğum felan mi yaptı acabaAynen cuppanın hesap mi kapanmis acaba
benim de 26 haftamda dogum sancim baslamisdi cok sukur serumla ilacla 32 haftamda dogum yaptim canimAcile geldim kızlar nst bakldi sancım ckti ve ayrı yetten açılmam da varmş doktomu bekliyoruz ne dicek bakalım dua edin ne olur