Hazirliklara basladiniz mi ben tasinabilir oto koltugunu hangi marka alsam karar veremedim birde en buyuk sorun bezler hamgi markayi kullansam bilemiyorum
Hazirliklari ben dogumdan sonraya birakmaya karar verdim, gerci kucucuk seyleri gorunce insan dayanamayip almak istiyo ama en azindan bi 28. haftayi tamamlamadan almam hic bisey. Bez, biberon, islak mendil cabuk ulasilabilir seyler sonucta. Kiyafet de dogumdan sonra vaktimiz olcak ya ne de olsa, o ara aliriz dedik.
Kizima dogdugundan beri Prima Premium Care kullaniyorum, cok memnunum. Tasma, kizariklik ya da pisik problemi yasamadik. Islak mendil olarak da Unibaby nin yenidogan islak mendilini. Bikac kez Prima Active baby almak zorunda kaldim ama sabahlari tasiyodu cisi, hem de kizariklik yapiyodu. Huggies denemistim bi kere de artik bedenini mi tutturamadim bilmiyorum, onda da tasti cis. Bi de cok esnek gelmedi Huggies bana.
Ucuzlerimizin cildi daha hassas olcagi icin ben yine Prima Premium Care ve Unibabynin yenidogan islak mendiliyle devam ederim. Kokusuz, pudrasiz urunlerden daha memnun kaldim.
Islak mendil icin 24lu paketi arada indirime giriyo, o sekilde al alcaksan. Yoksa 3lu, 6li paketleri cok pahaliya geliyor.
Kizimda Concord unkini almistik biz ama bebek arabasi da alcaksaniz ona uyumlu birseyler bakmak lazim. Tutumluanne den ikinci el bakabilirsin ona da. Insan ilk bebekte hersey yeni olsun diye heves ediyo ama acikcasi 6-7 ay anca kullanilinca da uzuluyosun