- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.941
Hadi gozun aydin darisi bizimkilere ☺Gunaydin kizlar
Seyyahcim benim oglanlar senin sormani bekliyomus galiba bu gun Omurun disi cikmis sabah gordum:)))
Darisi basiniza kizlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gozun aydin darisi bizimkilere ☺Gunaydin kizlar
Seyyahcim benim oglanlar senin sormani bekliyomus galiba bu gun Omurun disi cikmis sabah gordum:)))
Darisi basiniza kizlar:)
seyyah bn çareyi kurutma makinesinde buldum. yüksek sıcaklıkta kurutuyor, ütü ve asmaktan kurtuluyorum.O zaman daha çok bekleyeceğiz demektir dişler için umarım huysuzlukları zamanla azalır
Kızlar çamaşırları yıkadıktan sonra ütüleme işini ne zamana kadar yapıyorsunuz yani ne zaman artık ütülemeden giydirebiliriz deneyeniniz oldu mu? Yıka kurut ütüle bir tane de değilki malum baya zaman alıyor hep bebek deterjanı kullanıyorum ama yine de acaba ütülemeden giydirsem ciltlerine zarar verir mi bilmiyorum deneyimlerinizi bekliyorum
Canim dis kasintisi bizde dr 6 aylarindan beridir varGözün aydın azerin biiz yeni altı aylığız ama bi tanesinin dişi şimdiden kaşınıyo.nasıl dayanacagıc bilmiyorum. hatta kaşıntıdan bügün emziği tersten ağzına sıkıştırmıştı.bağırıyodu.zorşa çıkardım. Erken dimi ya.
Seyyah bençamaşırları hiç ütülemedim.ama yıkarken iki yıkama yaptım ilki normal deterjan diğeri sabun tozu ile oldu.
Biraz gecte olsa mutlu yillar ☺Kizlar herkese iyi yillar dilerim
Inşallah yeni sene eski sene gibi olmaz
2017 hepimize güzel mujdelerle gelsin inşallah
Cnm bnm üçününde çok çıkıktı ele takılıyodu, hiç bişey koymadım. 2 ayda kndiliğinden geçti gittibide şu göbek fıtoğına para koyuyodunuz ya nasıl orda sabit tutuonuz ? birinin göbeği çıkmaya başladı çok da ağlamıo ama..
Bnmkiler 21 haziran doğumlu. 10 gün önce 2 ye geçtimKızlar mamayı tamamlanmış ayınıza göre mi yoksa doğum ayına göre mi değiştirdiniz?
Kizlar merhaba nasilsiniz?bebekler nasil?bizim 4 subat dogum gunumuz var cok heyecanliyiz:)
Bu arada ek gida tariflerimizi paylasicagimiz yeni topik acmak istiyorum hepimizin isine yarar umarım
süper olur :)) bekliyorummKizlar merhaba nasilsiniz?bebekler nasil?bizim 4 subat dogum gunumuz var cok heyecanliyiz:)
Bu arada ek gida tariflerimizi paylasicagimiz yeni topik acmak istiyorum hepimizin isine yarar umarım