2016 üçüz anneleri :)

Gözün aydın azerin biiz yeni altı aylığız ama bi tanesinin dişi şimdiden kaşınıyo.nasıl dayanacagıc bilmiyorum. hatta kaşıntıdan bügün emziği tersten ağzına sıkıştırmıştı.bağırıyodu.zorşa çıkardım. Erken dimi ya.
Seyyah bençamaşırları hiç ütülemedim.ama yıkarken iki yıkama yaptım ilki normal deterjan diğeri sabun tozu ile oldu.
 
O zaman daha çok bekleyeceğiz demektir dişler için :KK43: umarım huysuzlukları zamanla azalır
Kızlar çamaşırları yıkadıktan sonra ütüleme işini ne zamana kadar yapıyorsunuz yani ne zaman artık ütülemeden giydirebiliriz deneyeniniz oldu mu? Yıka kurut ütüle bir tane de değilki malum baya zaman alıyor hep bebek deterjanı kullanıyorum ama yine de acaba ütülemeden giydirsem ciltlerine zarar verir mi bilmiyorum deneyimlerinizi bekliyorum
seyyah bn çareyi kurutma makinesinde buldum. yüksek sıcaklıkta kurutuyor, ütü ve asmaktan kurtuluyorum.
 
Gözün aydın azerin biiz yeni altı aylığız ama bi tanesinin dişi şimdiden kaşınıyo.nasıl dayanacagıc bilmiyorum. hatta kaşıntıdan bügün emziği tersten ağzına sıkıştırmıştı.bağırıyodu.zorşa çıkardım. Erken dimi ya.
Seyyah bençamaşırları hiç ütülemedim.ama yıkarken iki yıkama yaptım ilki normal deterjan diğeri sabun tozu ile oldu.
Canim dis kasintisi bizde dr 6 aylarindan beridir var
Belirtiler cok onceden basladi ama daha yeni cikariyolar
 
kızlar nasılsınız,gonca nasılsın seni merak ediyorum.. ben çok yoruluorum ikinci ay aşıları var 19 unda.. tek olan bebeğimin rop muayenesini yaptırmadık haftası ve kilosu iyi diye ikizlere küvezdeyken yapıldı bişey çıkmadı.. ama içimde tereddüt kaldı... ikinci ay kontrolünde göz muayenesi de varmış sanırım o zmn bakılıcak artık.. bebeklerle hastaneye gitmek çok zor oluo.. 6 ıncı aylarını iple çekiyorum.. ne zmn bize tepki vercekler acaba?
 
Angel 2 aylık oldunuz mu maaşallah zaman nasıl da geçiveriyor 6aylık olunca da başka sorunlar çıkıyor bizimkiler yakında olacaklar ama sanki hayat her geçen gün daha da zorlaşıyor :KK43: uyku düzeni hiç kalmadı çok sık uyanıyorlar artık bu ay iyice değişti huyları maalesef umarım seninkiler usludur kızlar siz ne kadar mama veriyorsunuz 1 seferde ve kaç saat gidiyor 6aylık olmamıza az kaldı ona göre soruyorum?
 
Angel ben parayı önce güzelce sardım çocuğun vücuduna değmesin diye sonra da yumuşak hastahanede kullanılan bantlar var ya eczaneden ondan alıp bantladım her banyoda değiştiriyordum
 
Çok iyi olur.şimdiden iyi ki doğmuşlar.bizde bi hafta sonra yediyiz.bi ara keçi sütü verdim.doktora sormadım.veren varmı yada bilgisi olan.bağırsaklarına çok iyi gelmişti.ama artık bulamadım. Keçilerin süt vermesine daha bir ay var. Düşük yapan bi keçiden bbulmuştuk.fikriniz nedir.tabi bulamayınca mamaya döndüm iki numara.artı sabah yoğut bir yumurta içi biraz ceviz üç bebe bisküvi si veriyom öğlen çorba sonra elma rendesi.sabah akşam ve gece mama sizden ne haber kimse den ses yok
 
Tabi emzirmeye devam tabi çoğu zaman gündüz emmiyolar.bazen sağmaya çalışıyorum bazen göğüs ucu varya onu biraz kestim takınca biberon sanıyolar emiyolar biraz.bazen hiç emmiyolar.hep mamanın yüzünden.
 
Biz tamamlanmış 5 aylık olduk şükür hala ek gıdaya başlamadık ama Dr 1 ay daha bekleyelim dedi normalde de yaklaşık 6.5 aylığız bende artık yavaş yavaş başlasam mı diye düşünüyorum mama da 2 numaraya geçtik mümkün olduğunca da anne sütü alıyorlar henüz emeklemiyorlar ama yaylanma ve geri gitme başladı yavaştan uyku hala problem sanırım bunlar da abisi gibi uyumayan bebek :KK43:
 
X