- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Evet canim oyleymis:)darisi başına inşallahAzerinnnnnn hayırlı olsun canım üçüz mü bebişlercok sevindimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim oyleymis:)darisi başına inşallahAzerinnnnnn hayırlı olsun canım üçüz mü bebişlercok sevindimmm
Ay degisik de laf mi:)oyyyyyy kuzucuklar hemi :)hemide 3 tane allahım bağışlasın allahım esirgesin ayy ne değişik duyguudur şimdi:)
evet hamısım bende allahım nasıp ettı ıns hepımız sağlıcakla alırız benim tek bebişim onda bıle nasıl endıse korku sevınc duyarken sızı tahmın bıle edemiyorum allah yar ve yardımcınız olsun ıns . ay kıpırdarlarken ayy allahım nasıl bır mucızedır yarabbım ucu bı tek ınsandaAy degisik de laf mi:)
Korku sevinc endise hepsi bi arada
Bi de kipirdarken hangisi olduğunu anlayamiyosun ya o cok tatli:)))
Sen de hamileymishsin canim sag salim al yavrunu kucağına
Günaydın canimGünaydın süper anneler:)) nerdesiniz?
Çok şükür sizin adiniza sevindim canimBebişler iyi çok şükür. Ense ölç? ümleri güzel dedi üç hafta sonra tekrar gidicem. Sen ne yaptın? Cinsiyetleri öğrendin mi?
Evet aslinda aldiktan sonra okudum bazilari yapiyor bazilari bende yapmadi yazmis şimdilik kullanicam öyle bi sey farkedersem kesicem surmeyiSüpermiş çok sevindim:)) üç erkek evin halini düşünemedim:)) inşallah her şey yolunda gidercanım . Badem yağı kıllanma yapıyomuş diye duydum senin bir fikrin var mı?
Aynen ben de daha yeni yeni alıştım :)simdi cok mutluyum amaCinsiyet söylemedi bizde sormayı akıl edemedik :)) kabullenmesi biraz zor oldu benim için . Daha yeni yeni alışıyorum aslında. Bende de lierac var ondan sürüyorum olmazsa alırım badem yağı
Inşallah bi kiz kardes daha gelir kuzuyaDoktorum bir de 36. Haftada yeni üçüz doğum yapmış bir hastam var bebekler 2 şer kg doğdu ve çok sağlıklılar dedi biraz rahatladım açıkçası. Benim kızımda illa ki kız kardeş istiyor bakalım hayırlısı:))