- 2 Şubat 2016
- 66
- 28
- 39
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.881
Cok sukur biz de bi sislik olmadi oglumun biri tek digeri cift tarafli oldu cift tarafli ameliyat olan oglumda su fitigi da vardi ona da mudeale etmişler sukur baska sorun olmadi sonra insallah sen de dogru olan karar neyse onu verirsin cok gecmis olsunMasallah kuzulara, bizde 6 aylik olduk duzeltilmis 3 ay, benimkilerde hemen hemen ayni kilo benim oglumda fitik ameliyati oldu ama simdi sol testis patlayacak sekilde sis ameliyati yapan doktor normal orda sivi birikir 3 ay yada daha uzun surede gecer dedi biz korktuk kac defa goturduk hrp ayni seyi dedo sonra baktim 2 ay hecti her gecen gun sidiyor sonra baska bir cocuk cerrahina gittim oda durumun normal olmadigi ordaki sivinin bosaltilmasi gerektigini testislerin zarar gorebilecegini soyledi ama ameliyatini ben yapmadigim icin bir ay takip edip karar verelim dedi. Sizdede sivi birikmesi oldumu acaba her ameliyattan sonra oluyorsa beklesem mi yoksa yinemi ameliyat ettirsek bilemedim. Cok uzuluyorum cok hep ruyama giriyor beslenmeye grlince bende 120 veriyordum testidlerei icin baska bir doktora daha gostermistim o sirada oglumu besleyip gitmistim oda bana bebegimi fazla besledigimi soyledi bebeginde hrm hickirik hem kusma var hemde karin bolgesi gergin dedi. Eger fazla beslersen mide genisler sarkma yapar dedi bide fazla besleyince mide agrisi ceker hep aglar dedi. O oyle dedi ne kadar dogru bilmiyorum.