- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.781
maşallah
Çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah
kızlar ya ben bişey yiyemiorum iyice giitti iştahım midem de ağrıo.. bebekler aç mı kalıodur?
bir de sezeryandan kaç gün sonra araba kullanılabilir sizce? hastaneye git gel olacak eşim o kadar izin alamaz..
Benimdw 31. Haftam istahsiz gecti ama biseylwr zorla yiyordum kendini zorlama gerçekten ne yiyebilirim şuan midem kaldırır diye dusun ve onları ye peynir ekmek bile olsa Bende doğum yapalı 9 gün oldu 6. Günümde araba kullandım ilk zamanlar eşim gelip götürdü araba salladikca dikişlerim ağrıyordu karnımı tutuyordum sallanmassin diye bence kisisine goredegisir iyileşme ve ayağa kalkma ama kuvezde bebeğin varsa onları görmek için dağları aşarsin bizim evin merdiveni 5 kat 3.gunden itibaren bebejleri görmek icin hergün inip ciktim halada öyle ama bugün kızımı emzirdim hastanede emme refleksi oluşmuş yarın en geç cumartesi kız ve 1 numaralı oğlanı çıkarabiliriz dedi 3 numara biraz daha kalabilir tam hazır değil dedi çok heyecanlandım Rabbim herkesin yardımcısı olsun sen şimdiden bunları düşünüp kaygı yapma çünkü hicbisey planladığın gibi olmuyo allah herşeyi bi şekilde ayarlıyorbir de sezeryandan kaç gün sonra araba kullanılabilir sizce? hastaneye git gel olacak eşim o kadar izin alamaz..
Benimdw 31. Haftam istahsiz gecti ama biseylwr zorla yiyordum kendini zorlama gerçekten ne yiyebilirim şuan midem kaldırır diye dusun ve onları ye peynir ekmek bile olsa Bende doğum yapalı 9 gün oldu 6. Günümde araba kullandım ilk zamanlar eşim gelip götürdü araba salladikca dikişlerim ağrıyordu karnımı tutuyordum sallanmassin diye bence kisisine goredegisir iyileşme ve ayağa kalkma ama kuvezde bebeğin varsa onları görmek için dağları aşarsin bizim evin merdiveni 5 kat 3.gunden itibaren bebejleri görmek icin hergün inip ciktim halada öyle ama bugün kızımı emzirdim hastanede emme refleksi oluşmuş yarın en geç cumartesi kız ve 1 numaralı oğlanı çıkarabiliriz dedi 3 numara biraz daha kalabilir tam hazır değil dedi çok heyecanlandım Rabbim herkesin yardımcısı olsun sen şimdiden bunları düşünüp kaygı yapma çünkü hicbisey planladığın gibi olmuyo allah herşeyi bi şekilde ayarlıyor
Iyi aksamlar kizlar
Goncadan hala ses yok galiba
Triplets gözün aydin canim
Kizlar yesim43un bebegi hala hastanedeymis 7 ay olmusinşallah en kısa sürede sagsalim cikarlar hastaneden.bizim gibi yavrusuna kavuşsun o da
Ayyy ne güzel emzirmişsin :) sağ salim hepsini eve getireceğin günlerde gelir inşallah.. sütün kaç gün sonra geldi peki?Benimdw 31. Haftam istahsiz gecti ama biseylwr zorla yiyordum kendini zorlama gerçekten ne yiyebilirim şuan midem kaldırır diye dusun ve onları ye peynir ekmek bile olsa Bende doğum yapalı 9 gün oldu 6. Günümde araba kullandım ilk zamanlar eşim gelip götürdü araba salladikca dikişlerim ağrıyordu karnımı tutuyordum sallanmassin diye bence kisisine goredegisir iyileşme ve ayağa kalkma ama kuvezde bebeğin varsa onları görmek için dağları aşarsin bizim evin merdiveni 5 kat 3.gunden itibaren bebejleri görmek icin hergün inip ciktim halada öyle ama bugün kızımı emzirdim hastanede emme refleksi oluşmuş yarın en geç cumartesi kız ve 1 numaralı oğlanı çıkarabiliriz dedi 3 numara biraz daha kalabilir tam hazır değil dedi çok heyecanlandım Rabbim herkesin yardımcısı olsun sen şimdiden bunları düşünüp kaygı yapma çünkü hicbisey planladığın gibi olmuyo allah herşeyi bi şekilde ayarlıyor
Allah yardımcısı olsun şifa versin bebeğine inşallah..Iyi aksamlar kizlar
Kizlar yesim43un bebegi hala hastanedeymis 7 ay olmusinşallah en kısa sürede sagsalim cikarlar hastaneden.bizim gibi yavrusuna kavuşsun o da
Bn 31+1 de doğum yapmıştım, 28 de ciğer geliştirici oldu. Bir tanesi( en son doğan) solunum sıkıntısı yaşadı. 36 gün küvözde kaldılar. Şimdi 4.5 aylık olduk. İyiler şükür, darısı hepinizekızlar aklıma yeni sorular takılıyor? :) şimdi ben doktora ve bu programa göre 31+2 yim yani 32. haftamdayım ama sanırım siz tamamlayınca mı 32 diyorsunuz? bi de bana 28+3 gibi yapıldı ciğer geliştirici ama iğnenin etkisi bir haftaymış bir daha yapılmıycak siz de de böle oldu mu solunum problemi çekti mi bebişler böle olduysa?
maşallah darısı bize olsun inşallahBn 31+1 de doğum yapmıştım, 28 de ciğer geliştirici oldu. Bir tanesi( en son doğan) solunum sıkıntısı yaşadı. 36 gün küvözde kaldılar. Şimdi 4.5 aylık olduk. İyiler şükür, darısı hepinize
cnm kiloları nasıldı doğduklarında ?Bn 31+1 de doğum yapmıştım, 28 de ciğer geliştirici oldu. Bir tanesi( en son doğan) solunum sıkıntısı yaşadı. 36 gün küvözde kaldılar. Şimdi 4.5 aylık olduk. İyiler şükür, darısı hepinize
Amin insallah en kisa zamanda yavrusunu alir evine giderIyi aksamlar kizlar