- 20 Haziran 2016
- 147
- 116
- 39
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.681
Allah yardımcın olsun gerçekten de büyük bir özveri gerçekten de çok pahalı bakicilar şöyle komşulardan iyi birisi olsa yardım erse diye bakıyor bazen insan ben ilk çocuğumdan biliyorum ki tek olduğu halde Rabbim hepimizin gönlüne göre birilerini çıkarsın karşımızaYa kızlar bu bakıcı olayı gerçekten şans işi ben ilk çocuklar doğruğunda özbek bakıcı aldım yatılı şimdi bakıcı almaya korkar olduk yemin ederim. Kadın benim çocuklardan birine göz koydu kaçıracak diye aklımız gitti resmen. Sonuçta hastaneye falan gidiosunuz illa bi kaç saniyede olsa yanlız kalması gerekebilio gündü gelip akşam gidecek birinide bulamasım malum üç çocuk olunca millet korkuyo sanırım sorumluluk almak istemiyolar. Tek idare etmeye çalışıyorum ama artık bitmiş durumdayım bakıcıda bulamadım yatılıda da çok rahat edemedik doğumdan önce bakıcıya bakmanızı tavsiye ederim. Bide aldıkları para dolar üzerinden Maaşallah dolar aldı başını gitti devlettende yardım yok üç çocuk zatenayrı bi masraf halden anlayan kimse yok yani tırnağın varsa başını kaşıycan bu devirdi