- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Benimkisi dut pekmezi ama keciboynuzu da olur herhalde canimEvde keçiboynuzu pekmezi var ondan içse olur mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkisi dut pekmezi ama keciboynuzu da olur herhalde canimEvde keçiboynuzu pekmezi var ondan içse olur mu ki
inşallah güzel haberlerini duyarız burdan takipteyim siziKizlar dün üçüz videosu izledim ayy cok duygulandim:)
1 videodaki bebekler baya iyidi kuvoze alinmadilar digerindekiler minicikti içim gitti
Allah bize en az 34 haftayi gosterir inşallah
Maaşallah canım iştahımızın yerinde olması iyi bebişleri nasıl besleyeceğiz yoksa :) aç karnına bende pekmez yemeğe başlayayım :) inş bulantı devam etmez bende :sBenim bulantiya ragmen iştahım cok iyidi yemesem cikariyodum hemen
Hala daha istahim yerinde:)))
Amin inşallah
Ama nerden baksan sulariyla 10kilo demek nasil tasinir ki :))))
Birini aldırmayı düşünenem. Çünkü ben 1,5 sene bekledim çocuğum olmasını ve tedavi gördüm. Aşılama yapılarak hamile kaldım. Çok dua ettim. Allahta bana 3 tane nasip etti. Ben onların canına nasıl kıyabilirim ama dr derseki bu sıkıntılı almamız gerekiyor diye ozmn belki ama herhangi bir sıkıntı oluşmazsa düşünmüyorum. Yoketmeninde çok riski olduğunu söyledi doktorum. Bazıları patır patır doğuruyo dedi bide :) kafam o kadar çok karışık ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sadece belki diyorum kalp sesini duymaya gittiğimde 2 tane olmuş olur die kendimi avutuyorum. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin
Inşallah canim sağolasın :)inşallah güzel haberlerini duyarız burdan takipteyim sizi
Sen daha bekle istersen canim bulantilarin tam gecsin sabah ac karnina zor olmasin sonra hem simdi baslarsan 4 kilo olmasin sonra bebeler:))))oyy valla karni catlamasa insanin da tombik tombik olsalar keşke :))Maaşallah canım iştahımızın yerinde olması iyi bebişleri nasıl besleyeceğiz yoksa :) aç karnına bende pekmez yemeğe başlayayım :) inş bulantı devam etmez bende :s
Ay inşallah :))valla her kes ucuzlere hamile kalsin istiyorum ya:))Canım tebrik ederim...Yaa sakın aldırmaa...Allah rızkını verir emin ol..Sonuçta canı veren ALLAH.. bak bende 1.5 yıldır bebek istiyorum..Allah izin verirse bende adeti bekliyorum iğne tedavisine geçeceğim..senle konuşmuştuk gonal f kullandığını söylemiştin..Bende doktorumdan bunu talep edeceğim:) Allahım banada ikiz üçüz annesi olmayı nasip etsin..AMİNNNNNN...
Cok tesekkur ederim canimBirTutamMutluluk20 Tesadufen gordum masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hakkında hayırlısı canım benim tek düşüncem sağlıklı sıhhatli kucağıma alabilmek. 3 bebeğin gelişimi anne karnında daha zor oluyor. Allahtan isterken herşeyin hayırlısını istemek lazım. Allah gönlüne göre verir inşallah.Canım tebrik ederim...Yaa sakın aldırmaa...Allah rızkını verir emin ol..Sonuçta canı veren ALLAH.. bak bende 1.5 yıldır bebek istiyorum..Allah izin verirse bende adeti bekliyorum iğne tedavisine geçeceğim..senle konuşmuştuk gonal f kullandığını söylemiştin..Bende doktorumdan bunu talep edeceğim:) Allahım banada ikiz üçüz annesi olmayı nasip etsin..AMİNNNNNN...
Haklısın sanırım :s mide bulantısına iyi gelen bişey var mı ?Sen daha bekle istersen canim bulantilarin tam gecsin sabah ac karnina zor olmasin sonra hem simdi baslarsan 4 kilo olmasin sonra bebeler:))))oyy valla karni catlamasa insanin da tombik tombik olsalar keşke :))
Canim bana tek iyi gelen şey ayvaydiHaklısın sanırım :s mide bulantısına iyi gelen bişey var mı ?
Ayva banada iyi gelio :))) bide ayva yiyenin çocuğu güzel yüzlü olur derler inşallah bizim kuzucuklarında yüzü huyu güzül olur :)Canim bana tek iyi gelen şey ayvaydi
Yesil ekşi elma da iyi geliyo
Evet 6.5 aylik oglum canim saol Allah razi olsunCok tesekkur ederim canim
Amin inşallah
Fotodaki minik senin mi?Allah bağışlasın
Evet ben de duydumAyva banada iyi gelio :))) bide ayva yiyenin çocuğu güzel yüzlü olur derler inşallah bizim kuzucuklarında yüzü huyu güzül olur :)
Ayy ne güzel bak ilk duamiz kabul oldu:)Tebrik ederim canim.inşallah ucuzlerin olur seni de topigimizde görürüz ama ucuz olmazsa da lütfen kendini üzme sonucta saglikli sihhatli bi tanesi bile yeter.asil olan sağlıkben de hamileymişim :) yeni öğrendim. Nolur dua edin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü rızıklı gönlmdeki gibi üçüz bebişlerim olsun benim de :)
Günaydın :)
Galetayi internetde okumustum ama bana o aralar hic bi şey kar etmiyoduGünaydın :)
Uyutmuyo bu bebişler beni
Şaka bi yana eşimi uğurluyorum sabahları o yüzden genelde etken kalkarım. Alışkanlık.
Midem bugünde fena :s kusmamak için galeta aldım bastırsın diye inşallah atlatırım