- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Inşallah canim
Bat ne zaman?
5 veya 6 aralık o sıralar olmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim
Bat ne zaman?
Daha varmis:) bizi de haberdar edersin artik canim5 veya 6 aralık o sıralar olmam lazım
Daha varmis:) bizi de haberdar edersin artik canim
:))
Yok normalde cok kasinmiyodu kizariklik olusunca kasinmaya basladi
2 hamileligimde de tek bi catlagim olmadi ama bu sefer olucak herhalde ucuz sonucta:)
Bebek yagi kullaniyodum ama nemlendirmesi hosuma gitmedi badem yagina geçiş yaptim tekrar
Off yine 1-2 damla kan degmis camasirima simdi gordum[/QUOnoldu canimm bidaha gldmii insallh gelmemstr.
Canim benim doktorum tarama testlerine gerek yok zaten çoğul gebelikte dogru sonuç vermiyo dediKizlar bisey sorucam.ucuz hanilelkte tarama testlri nasl oluyo. İkili tarama zamnm gldii artk nasl oluck bildmdm.bide erkn dgum olmamasi icn igne vurndnzmu kacnci haftada baslanmli.
11 hafta cok erken bence canimBugun doktor kontrlm vardi.ucude erkk gibi dedi ama kesn bisy demiycm sonraki gelisine %90 sylerm suan tahminn deyorm dedi. Saglikli olsunlar ama gonlmdn biri bari kiz olsn demyo degilm. Bakalm 15 gun sonra ne olucak :)
Evet kimsecikleryazmiyoo valla :) kotu seylergetrme aklina canim bndeilk baslarda cok ruya gordm cok takiyodm sanirm kafama bide kendimce yormluyodum kotye ama artk yasakladm kendme.iyi dusunelm iyi olsn canimm :)Kizlar nerdesiniz?ucuz analari bu ne tembellik?:)niye kimse yazmiyo
Ben bu gece cok kötü bi rüya gördüm neyse anlatip da canınızı skmiyim
Inşallah bu sadece kabus olarak kalir Allahim gerçeğini hic kimseye yasatmasin
Hala etkisindeyim
Evet ustelik bebeklerle ilgili olunca rüyalar daha bi etkiledi beniEvet kimsecikleryazmiyoo valla :) kotu seylergetrme aklina canim bndeilk baslarda cok ruya gordm cok takiyodm sanirm kafama bide kendimce yormluyodum kotye ama artk yasakladm kendme.iyi dusunelm iyi olsn canimm :)
Ederim tabi canim niye etmiyeyim:)bana da dua eder misiniz BirTutamMutluluk20 bende üçüz bebiş istiyorum hayırlısıylaaa
Gunaydin canımGunaydnnlart :) bu sabah bulantilari gecmedii gecmedii gitti.nezmn gecicek bu sabah bulantilarii. Nezmn guzl guzl kahvaltmi edicm acba :)