- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.041
inşallah canım meme tutmuyosa da açken vermeye çalış biraz zorla sık sık sağ sağdıkça artar sütün allah yardımcın olsun.Doktor bol bol emzir diyor benim ki hiç tutmuyor memeyi delircem ya sagip sagip vermeye çalışıyorum ama Sutte yetmiyor m3cbur mama da yiyor insallaj ilerlemez sarılığı da çabuk geçer
Bende beyaz gurultu diye aratip onu dinletiyorum :) o da bazen.alismasin diyeKızlar size bir taktik vereyim. YouTube da süpürge sesi diye aratın bebişe dinletin mışıl mışıl uyuyor
ağzına sağlık canım gerçekten çok zor kaynanalı hayat. uzak olsun yeter bana ölü olmasına gerek yokBircok arkadas bu dogum ettigi donemde sorunlar yasamis ve yaşıyor o kadar iyi anlıyorum ki sizleri insanın artık burnuna kadar geliyor bu sene ben rahatım gelmeyecek doğuma kaynanam oyle huzurluyum ki gelse de faydası yoktu çünkü annem bana mi baksın çocuklara mi kaynanama mi ona da üzülüyorum. 3 gundr evimi temizledi mahvoldu gorumcem demedi bile bende geleyim eşek yerine koyuyorlar insanı. Allahtan esim annemin kiymetini bilir. Valla en iyi kaynana ölü kaynana varlıkları zarar dan başka bisi değil allah yardımcısı olsun beraber oturanların ben senede 15 gün gelen kaynanaya dayanamıyorum baygınlık geliyor
canım memede niye 20 dk dan fazla kalmasın demiş doktor ilk defa duydum bunuBen mama vermedim hiç,beni emmediği zamanlarda sağıp buzluğa attığım sütleri çıkardım verdim.10 gündür emiyor allaha şükür,ama istedğim kiloyu almıyor,geçen hafta 200 gram almış,2530 olmuş,küçük olduğumuz için etlerinin dolması lazım biraz toparlamam lazım çocuğu..çokta hassas davranıyorum 2 saatte muhakkak kaldırıyorum dediğin gbide isteyincede veriyorum..dr 20 dkdan fazla kalmasın memede dedi ama bizimki yarım saat 40 dakikayı buluyor..acaba sütümdeki yağ oranımı az fazla kilo yapmıyor çocuğa onu çözemedimbakalım bu cumartesi kontrol var inşallah almıştır biraz..
İdil 5.5 aylık oldu canım bende çok direndim yaptirmamak için inan.ama en iyisi o zman mis. Nüvit hocadan geldik yarın 2 de sunnetimiz nasipse.oglusumuzun ismi muhammed tahacanım benim içimi rahatlattın sağolasın idil 3 yaşında ameliyat olmuştu dimi? öyle hatırlıyordum ama emin değilim. geçmiş gitmiş olsun inşallah hepimiz sonunda rahata ereriz. bu arada oğlunun adı ne oldu? görmedim yazdıysan
ben de biraz salıcam bu gidişle iyice yüzsüz oldu içerde yemek yapıyodu ben de öocuğa bakıyodum kp i çağırdı içerden çocuğa sen bak da tommbik bana yardım etsin dedi ya.. bakar mısın hale kp e bıraktım çocuğu da mutfağa geçtim bi kap yemek yapılcak ben doğradım herşeyi.
N 11 den aldım carlson ddrops baby yazan 90 tl dün aldım bugün geldi tam 365 günlük canım günde 1 damla verilio 1 sene yetio yaniAmazondan mı aldın kaç gün yetecek bu damla bi de hemen geldi mi ben daha sipariş vermedim kızım 13 günlük bugün geç mi kalırım acaba sipariş versem
Demek ki o zamanlar en iyi zamanlar bizim doktor da 3-6 ay arası dedi. nüvit hocaya söylersen bizi hatırlar mutlaka fikir almıştık ondan sağolsun çok yardımcı oldu. minik muhammed taha nın sünneti inşallah iyi geçer hayırlı olsun geçmiş olsun şimdidenİdil 5.5 aylık oldu canım bende çok direndim yaptirmamak için inan.ama en iyisi o zman mis. Nüvit hocadan geldik yarın 2 de sunnetimiz nasipse.oglusumuzun ismi muhammed taha
canım memede niye 20 dk dan fazla kalmasın demiş doktor ilk defa duydum bunu
Benim Kocam ailesinin yanında odunlaşıyor canım malesef bugün de beni çok üzdü boşıycam bu adamı diye diye ağladım valla. ailesi gitsin yontucam ben o odunucanım al memeye kalkamıyorum de, ben çok hazırladım kendimi fedakarlık yapmayacağım. Önceden sözde yardıma gelirdi bütün gün uyurdu hem çalışıp hem yemek yapmak zorunda kalıyordum bir de seni çok iyi anlıyorum yemek olmadan da olmaz herşeye koşturmaya yetmeye çalışıyordum ev temizliği cabası... Ama koyvereceğim artık Allah2tan eşim çok anlayışlı da zaten şuan kalksam da hemen söyleniyor sen otur çocuğa bak diye :)
bizimki memede uyumaya alıştı canım ya koyunca da uyanıyor. dediğin mantıklıymış bide bu ara çok emdiği için çok kusuyor. ben de oynamaya başlayınca çekeyim bakalım ne yapacak. bir de kucağıma alır almaz mememe yapışıyor emzirmeden kucakta tutamıyorum illa emecek sonra da kusunca ağzından burnundan çıkıyo. kv ye veriyorum kucak istediği zaman ama onlar gidince napcam bilmiyomCanım hastanede banada öyle dedi hemşireler nedeni de zaten ilk 5 dakika sulu kısmı çekiyor, sonra 5-10 dakikada yağlı kısmı çekiyor yani 15-20 dakika emzirmen yeterli gerisi keyfe girer alıştırma dediler. Standart herkese söylüyorlar; ama doktoruma sordum biliyorsun bizimkinin emme sıkıntısı vardı ne kadar durmak isterse o kadar tut aranızdaki bağ güçlensin artık kendi istesin dedi... Ben emmese bile tuttum yarım saat bazen 1 saat... Ama şimdi tutmuyorum 15-20 dakikadan sonra oynuyor zaten emzik emer gibi boş boş çekiyor ben de çekiyorum memeden sonra uyumakta zorluk çekiyor memede uyumak istiyor alıştığı için
Ben mama vermedim hiç,beni emmediği zamanlarda sağıp buzluğa attığım sütleri çıkardım verdim.10 gündür emiyor allaha şükür,ama istedğim kiloyu almıyor,geçen hafta 200 gram almış,2530 olmuş,küçük olduğumuz için etlerinin dolması lazım biraz toparlamam lazım çocuğu..çokta hassas davranıyorum 2 saatte muhakkak kaldırıyorum dediğin gbide isteyincede veriyorum..dr 20 dkdan fazla kalmasın memede dedi ama bizimki yarım saat 40 dakikayı buluyor..acaba sütümdeki yağ oranımı az fazla kilo yapmıyor çocuğa onu çözemedimbakalım bu cumartesi kontrol var inşallah almıştır biraz..
bizimki memede uyumaya alıştı canım ya koyunca da uyanıyor. dediğin mantıklıymış bide bu ara çok emdiği için çok kusuyor. ben de oynamaya başlayınca çekeyim bakalım ne yapacak. bir de kucağıma alır almaz mememe yapışıyor emzirmeden kucakta tutamıyorum illa emecek sonra da kusunca ağzından burnundan çıkıyo. kv ye veriyorum kucak istediği zaman ama onlar gidince napcam bilmiyom
canım bugün şöyle yaptık karnı toktu uyumuyordu kucağıma almamla aranmaya başladı ben de emziği verdim aldı ve uyudu. mecburen sadece uyutmak için kısa süreli vericem emziği böyle. kandırıyor gibi geliyor ama yapacak bişey yokCanım oyala ne bileyim seslere duyarlılar mesela çıngırakla oyala, devamlı konuş ağlasa da çek ya da giy tişörtünü öyle oyalansın yine tut kucağında... Ben indirmiyorum kucağımdan alışırsa alışsın kucağa kendini nasıl huzurlu hissedecekse öyle olsun... Ama dediğin gibi fazla çekip kusmasına da müsaade etme, sanırım seninki emzikte almıyordu değil mi? İsersen şunu dene tokken yanına senin kokunun olduğu tişörtünü koy ağzına da ver emziği...
Bu arada 38+6 da oldu doğum cnm. Sancılar en son 130 u gördüm ben senin böyle sancılar varsa açılmada baya olur 3-4 dk da bire düşmesinmiş gitme. Ben öyle gittiğim halde pişman oldum çünkü çabuk olsun die suni sancı verdiler. Kendi sancım baya vardı aslında.
canım bugün şöyle yaptık karnı toktu uyumuyordu kucağıma almamla aranmaya başladı ben de emziği verdim aldı ve uyudu. mecburen sadece uyutmak için kısa süreli vericem emziği böyle. kandırıyor gibi geliyor ama yapacak bişey yok
ben de öyle yapıyorum canım uyuyunca alıyom ağzından.ne güzel alıştırmışsın ya keşke benimki de emziği alınca uyusaCanım uyuyunca çek ağzından devam etmesin, ben emzik karşıtı değilim ama herşey de verilmesine karşıyım. Şuan emziği aldığında uyumaya şartlandı ne zaman emziği versem kendi gözünü kapıyor :) uykuya dalarken de kendi atıyor ağzından
Can'ım ben düşük kilolu doğdu anlamışım, kusura bakma. Bazı bebeler nedense almıyor Can'ım memeyi, kolay gelsin Can'ım.21 gunluguz.3260 dogdu gecen hafta 3100du.bugun 3400 olmusuz.dogdugundan beri mama takviyeli besliyorum.meme almiyor maalesef.sagarak veriyorum
sezeryan cnm.
ben de öyle yapıyorum canım uyuyunca alıyom ağzından.ne güzel alıştırmışsın ya keşke benimki de emziği alınca uyusa
Çok sağol ya biraz artmış fiyatı 100 olmuş ama alm ben hemen bi sene kullanacak sonuçtaN 11 den aldım carlson ddrops baby yazan 90 tl dün aldım bugün geldi tam 365 günlük canım günde 1 damla verilio 1 sene yetio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?