2016 şubat ayı klomen,serephone,ovitrelle+soğan suyu+hayıt suyu+süt buharı deneyenlerr PES ETMEK YOK

Aijoo

🟤🟫🤎
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
41.435
132.554
ben ocak ayında klomen+ ovitrelle kullandım ama malesef tam olmam gereken günde regl oldum... AMA YILMAK YOK ! PES ETMEK YOK!
Yarın reglimin 7. günü ben ilaç kullanmadan soğan suyu ve süt buharı deniycemm

Bende 1 ay klomen+ovitrella kullandım olmadi. Bu ay süt buharı yaptım ovulasyon yeni bitti beklemedeyim inşallah Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese :KK66:

Bende 1 ay klomen+ovitrella kullandım olmadi. Bu ay süt buharı yaptım ovulasyon yeni bitti beklemedeyim inşallah Rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese :KK66:
Süt buharını nasıl yaptin sende ogreneyim
Bir arkadasimiz ilk denemesinde hamile kaldi. Klomen+ catlatma ignesi ve sut buhari yapmis iliskiden hemen once. Sen nasil uyguladin canim

Süt buharını nasıl yaptin sende ogreneyim
Bir arkadasimiz ilk denemesinde hamile kaldi. Klomen+ catlatma ignesi ve sut buhari yapmis iliskiden hemen once. Sen nasil uyguladin canim
Adetimin 8-9-10. Günlerinde yaptım ben sonrasında ilişkide oldu. Ovulasyon testi kullandım sonrasında. Bir çok kişiye faydalı olmuş inşallah bizlerede faydalı olur

Bende olmazsa denicem.. hayırlı olsun bakalim yeni topik..heyecanli bekleyisteyiZZ. İnşallah herkes hamileyim yazar bu topik de

Adetimin 8-9-10. Günlerinde yaptım ben sonrasında ilişkide oldu. Ovulasyon testi kullandım sonrasında. Bir çok kişiye faydalı olmuş inşallah bizlerede faydalı olur
bende bir kaç gün içinde deniycem bide arkadaşımız tam ovulasyon günü yapmış bende birer gün arayla üç kez daha yapmayı düşünüyorum

bende bir kaç gün içinde deniycem bide arkadaşımız tam ovulasyon günü yapmış bende birer gün arayla üç kez daha yapmayı düşünüyorum
Herkes farklı şekilde yapmış ama yinede fayda gormus.. Hayırlısı olsun denemediğimiz birşey kalmadı Allah hayirlisiyla nasip eder inşallah isteyen herkese :)

maydonoz buharı+serophene+şimdide soğan kürüne başladım bugün ilk günümdü +aslan pençesi(süt hormonum 35 olduğu için)kullanıyorum Rabbim şifamızı versin,zamanını bekliyor bebişlerimiz bi tanesi vesile olacak ama ne ?
2 ay serophene kullandım bu ay soğan kürü yapmak geldi içimden bakalım ne olcak

maydonoz buharı+serophene+şimdide soğan kürüne başladım bugün ilk günümdü +aslan pençesi(süt hormonum 35 olduğu için)kullanıyorum Rabbim şifamızı versin,zamanını bekliyor bebişlerimiz bi tanesi vesile olacak ama ne ?
2 ay serophene kullandım bu ay soğan kürü yapmak geldi içimden bakalım ne olcak
İnsallah canim birinden biri vesile olurda gelir bebislerimiz. Bende gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum üç güzel yumurtam vardi ama malesef olmadi.. Bu ay da benimde ilac kullanmak gelmedi icimden. Ve iltihabim oldugundan sogan suyu ve sut buharini denemeye karar verdim. Esime de keciboynuzu kuru yapmayi dusunuyorum. Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almaya nasip etsin :-)

İnsallah canim birinden biri vesile olurda gelir bebislerimiz. Bende gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum üç güzel yumurtam vardi ama malesef olmadi.. Bu ay da benimde ilac kullanmak gelmedi icimden. Ve iltihabim oldugundan sogan suyu ve sut buharini denemeye karar verdim. Esime de keciboynuzu kuru yapmayi dusunuyorum. Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almaya nasip etsin :-)
inşallahh canım ben eşime çam balı içine ; çörek otu,havuç tohumu,tarçın ,zencefil ve arı poleni koydum macun yaptım hergün 1 kaşık yediriyorum kendim de ilk defa hep aklımdaydı soğan suyuna başladım ,Allah büyük elbet bizim de yüzümüz gülcek.

Simdi bir ablamin 8 haftalik hamile oldugunu ogrendim ama kalp atisini henuz duyamamislar bir hafta sonra netlesecekmis... Uc aydir deniyolarmis ve grip oldugundan cok sık iliski olmamasina ragmen o ay kafasina takmadigi icin kalmis. Yani hanimlar kafamiza takmamamizzz lazimmm

X