Köylerde gelen giden bitmiyo doğru diyosun yetişmez bileKvdemgl cok yiyo valla bide bayramda koye gidiyorlar bitiyo gelen gidenden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köylerde gelen giden bitmiyo doğru diyosun yetişmez bileKvdemgl cok yiyo valla bide bayramda koye gidiyorlar bitiyo gelen gidenden
El yapımı gibi olmuyo ama hazır baklava yufkası a101de falan da satılıyor üretilme tarihine bak tazesini al biraz bayatlayınca veya kuruyunca güzel olmuyor en azından nefsini köreltirsinAnamm hazır yufkaynan oluyorum kine :)))) diğeriyle hayatta ugrasamam da :)))
Aynen canim bide azda yemiyolar yani gelen bi daha geliyo otrmaya bi daha yiyoKöylerde gelen giden bitmiyo doğru diyosun yetişmez bile
Iki uc kere benm oglan da kustu baya beyaz di ama ben cok emzrdgm zaman oldu farkettm dekizlar oğlum az evvel epey kustu beyaz parcali gibi tuhaf olan kusmugunda bariz limon sarisi parçacıklar vardi ilk kez böyle bişey oldu endişelendim acikcasi tatil doktorlar da basina böyle bisey gelen var mi ?
Iki uc kere benm oglan da kustu baya beyaz di ama ben cok emzrdgm zaman oldu farkettm de
Usutmuste olabilir soğuk bisey verdiysen dokunabilirCanım beyaz kuruyor zaten de bu kez içinde sapsarı parçacıklar vardı yeni aklıma geldi dün paket muzlu süt içtim o mu dokundu ki
![]()
Yok canim o dokunmamstrda blmyrm ki canim ek gida bisey verdn mi kiCanım beyaz kuruyor zaten de bu kez içinde sapsarı parçacıklar vardı yeni aklıma geldi dün paket muzlu süt içtim o mu dokundu ki
![]()
yok canım sadece emiyor ek gidaya gecmedikUsutmuste olabilir soğuk bisey verdiysen dokunabilir
yok canim ek gidaya gecmedik neyse tekrar olmaz inşallah pazartesi doktoruna ni sorayım kontrole gidinceYok canim o dokunmamstrda blmyrm ki canim ek gida bisey verdn mi ki
Cikar canim akrabamizin çıktı hemde yeni dahaKızlar günaydın. Azı dişinin olduğu yer kabarmış kızımda minik bi çıkıntı olmuş orda acaba ben mi yeni fark ettim ilk diş ordan çıkmaz dimi
Surekli kusmuyosa onemli degildir canimyok canim ek gidaya gecmedik neyse tekrar olmaz inşallah pazartesi doktoruna ni sorayım kontrole gidince
Ek gıda olarak kabız olunca Kayısı verdim canım.onun dışında hiç başlamadım.iyi geldi gibi bakalım...Ek gıdaya başlamış mıydın canım o yüzden mi kabız oldu benimkiler de bi ara az az katı yapıyordu her gün kayısı veya karpuz kavun gibi söktüren şeyler verdim kabız yapanlardan hiç vermedim düzeldi ama bizim gibi yedikleri için katılaşması normal
Bir daha mı geliyor yemeye ayıp ya.. İkinci gelişinde kuru çay koyucan göndericenAynen canim bide azda yemiyolar yani gelen bi daha geliyo otrmaya bi daha yiyo
Iki uc kere benm oglan da kustu baya beyaz di ama ben cok emzrdgm zaman oldu farkettm de
Tatli yemekk icin geliyolar isste bide herkes kvdeden istyo banada tatli yap diye yapmis oda utanmadan istiyorlar her bayramBir daha mı geliyor yemeye ayıp ya.. İkinci gelişinde kuru çay koyucan göndericen![]()
Bende baslamadm daha 5 bucuk aylik olduk sadece tadina baktryrm baslasam mi blmyrmkızlar şimdilik anne sütü yetiyor bize ama sizce yavaştan ek gıdaya başlayayım mı yoksa 6cı ayı bekleyeyim mi
Bilemiyorum canım önemli birşey degildir bence.
sadevehuzurlu canım parasetamol içeren ilaçlar küçük bebekken 8 saatten önce verilmez. Sen doktorun dediğini yap başkasına bakma.
O 3 saatlik durum şöyle oluyor.
Bir calpol gibi parasetamol içeren ateş düşürücü veriyorsun. Düşmezse 3 saat sonra farklı bir gruptan ateş düşürücü veriyorsun. Mesela calpol verdin 3 saat geçti ateşi varsa dolven veriyorsun. Aynı ilacı vermiyorsun.
Ama bu durum biraz büyüdüklerinde oluyor. Büyüdüklerinde ilaç araları 3 saate düşüyor.
8 saat küçük bebekken önemli. Benim küçük oğlan hastalandığında doktor üzerine basarak söyledi. Fitil ve calpol dönüşümü yapacaksan bile 8 saat bekle dedi. İkisi aynı grup ateş düşürücü.
Sen doktora gittiğinde bu durumu bir sor bence.
Canım @firkan ın dediği gibi 8saatten önce verilmiyor büyük kızım el ayak ağız hastalığına yakalandığında ibufen vermişti dr. Çaprazlama kullanıyordum fazlası zarar verir çocuğa