• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Carsi olsa da bende gitsem yaaa

:(( yok mu hiç dolaşıp gezilecek yer canim
Biz de mağaza dolandik o da sırf evde durursam eşimin başına eksiyecegim diye. Sonuç sadece nevresim aldım :) kıyafetler çok cirkindi yoksa ben mi siskoyum ;)) benim ailem kalabalıktır o yüzden bayramların sakinligi beni çok yıpratıyor :(

Benimkilerde felaket dokuluyor heryer sac,kendi sacimdan midem bulaniyor artik
benim saçımda çok dökülüyo acayip şekilde yanlarımdan açılmaya başladı kel mi oluyorum ne dedim kendi kendime :KK70:doktorada gitmedim henüz bizimki bu aralar huysuz uyku düzenimiz boZuldu gece kalkıyoruz çok sık neyse ki kv sabah bakıyor da bende uyuyorum 12 ye kadar

:KK43:( yok mu hiç dolaşıp gezilecek yer canim
Biz de mağaza dolandik o da sırf evde durursam eşimin başına eksiyecegim diye. Sonuç sadece nevresim aldım :) kıyafetler çok cirkindi yoksa ben mi siskoyum :KK66:) benim ailem kalabalıktır o yüzden bayramların sakinligi beni çok yıpratıyor :KK43:
Yok cnm yokk burasi bildigin köy yollar berbat toz toprak

Canim ben sana instadan istek yolladim.gunaydinailesi

Tamam canım bakıyorum takipteyim hemen ;)

Yok cnm yokk burasi bildigin köy yollar berbat toz toprak

:(( ilk yıl koydeydim. Koca bir ova ortasında köy... Arkadaş vs de çok yoktu. Köylü ile çok takiszdim. Okul çıkışlarında yuruyuse çıkardım. Ne zaman ruhum daralsa o yuruyuslero özlüyorum. Belki senin iki buyukle minigi alıp öyle yuruyusler yapacağınız yerler vardır ;(( küçük yerler çok zor biliyorum :((

Kızlar bebeğim kabız oldu.ne yapabilirim? Çocuk ıkınmaktan ter içinde:(

Rezene ve kimyon verebilirsin kaynatıp bol şeker atıp o kabız yapmaz gazını alır

benim saçımda çok dökülüyo acayip şekilde yanlarımdan açılmaya başladı kel mi oluyorum ne dedim kendi kendime :KK70:doktorada gitmedim henüz bizimki bu aralar huysuz uyku düzenimiz boZuldu gece kalkıyoruz çok sık neyse ki kv sabah bakıyor da bende uyuyorum 12 ye kadar
Dogumdan sonra herkesim dokuluyo hemen hemen..bir sure sonra duzeliyo.Sanslisin bebege bakan kv nimet :))

Tamam canım bakıyorum takipteyim hemen :KK66:

:KK43:( ilk yıl koydeydim. Koca bir ova ortasında köy... Arkadaş vs de çok yoktu. Köylü ile çok takiszdim. Okul çıkışlarında yuruyuse çıkardım. Ne zaman ruhum daralsa o yuruyuslero özlüyorum. Belki senin iki buyukle minigi alıp öyle yuruyusler yapacağınız yerler vardır ;(( küçük yerler çok zor biliyorum :KK43:(
Tamam kabul ettim :))

Ilık suda masaj yapabilirsin kayısı suyu ve karpuz verebilirsin rahatlatacaktır kabızlığa iyi geldiğini düşünüyorum cnm geçmiş olsun inş bebişin rahat rahat yapar tuvaletini

Dogumdan sonra herkesim dokuluyo hemen hemen..bir sure sonra duzeliyo.Sanslisin bebege bakan kv nimet :))
inş hemen düzelir aynen rahat oluyorum saolsun kv çok iyidir sizden iyi olmasın beni hiç incitmez doğumumda bile ağlamıştı bn sancı çekerken ağladığımda

Nimet aynen bnmki kırkı çıkmadan önce geceleri hiç yatmazdı kv baktı hep bzmle kaldı ben emzirdim sadece uyudum ben kendisi sabaha kadar beşik salladı baktı :) allah razı olsun

Nimet aynen bnmki kırkı çıkmadan önce geceleri hiç yatmazdı kv baktı hep bzmle kaldı ben emzirdim sadece uyudum ben kendisi sabaha kadar beşik salladı baktı :) allah razı olsun
Benimkide baya iyidir sagolsun yardimci olur da seninkinin masallahi varmis :) Allah razi olsun ne guzel birsey,iyilikte kotulukte karsilikli

Canım kaç gündür yapmıyor :KK43:( ilik suya mi soksan ? Masaj yapabilirsin.
Her gün az parça halinde yapıyor canım.masaj artık Yapmıyorum.hiç bir faydasını göremedim maalesef.banyo da yaptı hatta banyo yaparken bile ıkındı.nafile... :KK46:

Back
X