- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Poffff cok sıkıcı bu bayramm
Bayram miii...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poffff cok sıkıcı bu bayramm
Carsi olsa da bende gitsem yaaaBayram miii...ilk gün eşim çalıştı. Dün ve bugün çarşıda gezip dışarda yedim yemeği :) çok ala bayram oldu bize :) mideler bayram :)
Canim benim dr ye sordum ben süte geçmiyorMuş emzirirken sadece kokusu için başını sar bi iki gün dedi o kadar.Canım emziren anneler için boya önerilmiyor diye biliyorum ben ama
Sagol canım:)Canım buzluğa buz akülerinden at sütün yanına koy.. Ben ofiste sağıp buzluğa atıyorum ama nerden baksan eve gelmem bir saati buluyor bu yüzden buz aküleriyle taşıyorum.. Şimdiye kadar hiç bozulmadı sütüm![]()
Sma çok pis kokuyor
Oyy oyy Allah kolaylık versin tuvalet eğitimi apayrı bi dert. Kaldır bütün halıları ve bi süre evden çıkmamaya hazır ol
Carsi olsa da bende gitsem yaaa
Canim ben sana instadan istek yolladim.gunaydinailesiAynennn basmak su ara çok hoşuna gidiyor kucağımiza alinca. :) karnını kaldırmayı ogrenmis pusette sıkılınca öyle yapıyor çok dikkatli olmak lazım.
benim saçımda çok dökülüyo acayip şekilde yanlarımdan açılmaya başladı kel mi oluyorum ne dedim kendi kendimeBenimkilerde felaket dokuluyor heryer sac,kendi sacimdan midem bulaniyor artik
Yok cnm yokk burasi bildigin köy yollar berbat toz toprak( yok mu hiç dolaşıp gezilecek yer canim
Biz de mağaza dolandik o da sırf evde durursam eşimin başına eksiyecegim diye. Sonuç sadece nevresim aldım :) kıyafetler çok cirkindi yoksa ben mi siskoyum) benim ailem kalabalıktır o yüzden bayramların sakinligi beni çok yıpratıyor
![]()
Canim ben sana instadan istek yolladim.gunaydinailesi
Yok cnm yokk burasi bildigin köy yollar berbat toz toprak
Kızlar bebeğim kabız oldu.ne yapabilirim? Çocuk ıkınmaktan ter içinde![]()
Dogumdan sonra herkesim dokuluyo hemen hemen..bir sure sonra duzeliyo.Sanslisin bebege bakan kv nimet :))benim saçımda çok dökülüyo acayip şekilde yanlarımdan açılmaya başladı kel mi oluyorum ne dedim kendi kendimedoktorada gitmedim henüz bizimki bu aralar huysuz uyku düzenimiz boZuldu gece kalkıyoruz çok sık neyse ki kv sabah bakıyor da bende uyuyorum 12 ye kadar
Tamam kabul ettim :))Tamam canım bakıyorum takipteyim hemen
( ilk yıl koydeydim. Koca bir ova ortasında köy... Arkadaş vs de çok yoktu. Köylü ile çok takiszdim. Okul çıkışlarında yuruyuse çıkardım. Ne zaman ruhum daralsa o yuruyuslero özlüyorum. Belki senin iki buyukle minigi alıp öyle yuruyusler yapacağınız yerler vardır ;(( küçük yerler çok zor biliyorum
(
inş hemen düzelir aynen rahat oluyorum saolsun kv çok iyidir sizden iyi olmasın beni hiç incitmez doğumumda bile ağlamıştı bn sancı çekerken ağladığımdaDogumdan sonra herkesim dokuluyo hemen hemen..bir sure sonra duzeliyo.Sanslisin bebege bakan kv nimet :))
Benimkide baya iyidir sagolsun yardimci olur da seninkinin masallahi varmis :) Allah razi olsun ne guzel birsey,iyilikte kotulukte karsilikliNimet aynen bnmki kırkı çıkmadan önce geceleri hiç yatmazdı kv baktı hep bzmle kaldı ben emzirdim sadece uyudum ben kendisi sabaha kadar beşik salladı baktı :) allah razı olsun
Her gün az parça halinde yapıyor canım.masaj artık Yapmıyorum.hiç bir faydasını göremedim maalesef.banyo da yaptı hatta banyo yaparken bile ıkındı.nafile...Canım kaç gündür yapmıyor( ilik suya mi soksan ? Masaj yapabilirsin.