- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Bakiyorummm :))Canim instagramda ki gunaydinailesi benim seni ekleyenkeryneia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakiyorummm :))Canim instagramda ki gunaydinailesi benim seni ekleyenkeryneia
senin bebeğin emiyor ne güzel maşallah benimkisi emmiyor işte benimde sütüm va ama kuzım emmiyor sağıyorum bende günde iki kez mama artı süt karışık veriyorum bakalım sütümde azalıyor sanki artık sık sağamıtorum çünkü önceden kuzım geceleri emerdi ama iki gündür geceleride emmiyor o kadar çok üzülüyorum ki ağlıyorum eşimde ne var bazı çocuklar emmez demiyormu iyice deli oluyorum hamileykenhepbeni emdiğini hayal etmiştim bir an önce doğmasını ve emmesini beklemiştim ama istediğim gibi olmadı şuan emmesi için neler vermezdim hiç emmeme ihtimali bile aklıma gelmemişti neyse buna da şükür bit ara biberonda almıyordu hiç beslenmiyordu peki canım pirinç unundan nasıl yaptın ölçüleri nasılSonunda bebegin sevsiği bir biberon bulmana sevindim. Lansinohu denemedim canım.
Benim sütüm var aslında ama bebegim az kilo almış. O yüzden ekstra bişey vereyim dedim. Şimdilik pirinç ununu çok sevdi. Kaşığa deli gibi saldırıyorbirkaç gün bir deneyeyim yemezse artık mama vermek için birşeyler arayacagım. Tavsiyen için sagol
![]()
canım e brbeğin kendi markasınımı kullanıyorsun ıslak mendil nasıl güzelmi ben huggies kullanıyorum güzelse onuda denemek istiyorumkızlar hepınıze ıyı bayramlar bolca dua edelım bu karısıklıklar ıcın
ebebekte ındırım var 50 tl uzerı kargo ucretsız hemde bakım urunlernde ıkıncı urune %30 ındırım var
ıkı kolı ıslak mendıl aldım ben
bılgınıze tikkattt tikkatttt !!!
inşallah vardır canım burdaki e bebekte yoktuBugün vakit bulursam gideyim e bebekten alacaklarim da var.. Civil yok canım ya e bebek de varsa alacağım birde eczaneye bakayım.. Yavaştan ek gıdaya da başlayayım 13ünde 6 aylik olacak kuzum
Yani zaten kabul etmissin de soyleyim dedim :))Bakiyorummm :))
Aa gerçekten mı:) cok tatli görünüyordur hepsi aynı boy:) demek ki eşit olarak sözü geçecek ortak karar ya da:)canım bizim kızın5 parmağının da boyu bir![]()
Su ile yapıyorum canım.Pirinc ununa sütünü mü katıyorsun sonradan canım? Yoksa mamamı?
Su ile yapıyorum canım kutunun üzerinde yapılışı yazıuor. Arımama aldım. Orada 2 kaşık una 1 su bardagı diyor ama ben 1 kaşığa 1 su bardağı koyuyprum. Katı olmasın biraz daha sulu olsun diye..senin bebeğin emiyor ne güzel maşallah benimkisi emmiyor işte benimde sütüm va ama kuzım emmiyor sağıyorum bende günde iki kez mama artı süt karışık veriyorum bakalım sütümde azalıyor sanki artık sık sağamıtorum çünkü önceden kuzım geceleri emerdi ama iki gündür geceleride emmiyor o kadar çok üzülüyorum ki ağlıyorum eşimde ne var bazı çocuklar emmez demiyormu iyice deli oluyorum hamileykenhepbeni emdiğini hayal etmiştim bir an önce doğmasını ve emmesini beklemiştim ama istediğim gibi olmadı şuan emmesi için neler vermezdim hiç emmeme ihtimali bile aklıma gelmemişti neyse buna da şükür bit ara biberonda almıyordu hiç beslenmiyordu peki canım pirinç unundan nasıl yaptın ölçüleri nasıl
bence deAa gerçekten mı:) cok tatli görünüyordur hepsi aynı boy:) demek ki eşit olarak sözü geçecek ortak karar ya da:)
Canım normalde 3 saat dışarda durur ama hava çok sıcak bilemedim..Kızlar kuaföre gitmem gerekiyo boya yapacağım için bebişimi emziremeyecem sütümu sagip yanımda götürsem bozulur mu acil cevap bekliyorum. dolaba hiç koymayacam
peki burda dolaba koysam oraya gider gitmezde dolaba kaldirsam olur mu tabi dolap var mı bilemiyorumCanım normalde 3 saat dışarda durur ama hava çok sıcak bilemedim..
canım yanlız mısın bebişi birine emanet edebileceksen bence öyle yap..kuaförde boya kokusunu solumasın yavrucakKızlar kuaföre gitmem gerekiyo boya yapacağım için bebişimi emziremeyecem sütümu sagip yanımda götürsem bozulur mu acil cevap bekliyorum. dolaba hiç koymayacam
Canım şimdi gördüm mesafe kısa ise olur bence.. halletmissindir şimdiye gerci :)peki burda dolaba koysam oraya gider gitmezde dolaba kaldirsam olur mu tabi dolap var mı bilemiyorum
sağol güzelim bebişi kız kardesime bıraktım . boya yaparken yanımda idi ama boya yapılan alana uzak idi. Şimdi keratın yapacam bunun kokusu çok ağır emzirip yolladım bebeği.canım yanlız mısın bebişi birine emanet edebileceksen bence öyle yap..kuaförde boya kokusunu solumasın yavrucak![]()
Sagol canım benim yardımın için bebeği yanımda getirdim emzirip gönderdim. Biberonu evde denemedim malesef almadı bende sütü yanımda getirmedimCanım şimdi gördüm mesafe kısa ise olur bence.. halletmissindir şimdiye gerci :)
Canım buzluğa buz akülerinden at sütün yanına koy.. Ben ofiste sağıp buzluğa atıyorum ama nerden baksan eve gelmem bir saati buluyor bu yüzden buz aküleriyle taşıyorum.. Şimdiye kadar hiç bozulmadı sütümKızlar kuaföre gitmem gerekiyo boya yapacağım için bebişimi emziremeyecem sütümu sagip yanımda götürsem bozulur mu acil cevap bekliyorum. dolaba hiç koymayacam