• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sonunda bebegin sevsiği bir biberon bulmana sevindim. Lansinohu denemedim canım.
Benim sütüm var aslında ama bebegim az kilo almış. O yüzden ekstra bişey vereyim dedim. Şimdilik pirinç ununu çok sevdi. Kaşığa deli gibi saldırıyor :KK48: birkaç gün bir deneyeyim yemezse artık mama vermek için birşeyler arayacagım. Tavsiyen için sagol :KK19:
senin bebeğin emiyor ne güzel maşallah benimkisi emmiyor işte benimde sütüm va ama kuzım emmiyor sağıyorum bende günde iki kez mama artı süt karışık veriyorum bakalım sütümde azalıyor sanki artık sık sağamıtorum çünkü önceden kuzım geceleri emerdi ama iki gündür geceleride emmiyor o kadar çok üzülüyorum ki ağlıyorum eşimde ne var bazı çocuklar emmez demiyormu iyice deli oluyorum hamileykenhepbeni emdiğini hayal etmiştim bir an önce doğmasını ve emmesini beklemiştim ama istediğim gibi olmadı şuan emmesi için neler vermezdim hiç emmeme ihtimali bile aklıma gelmemişti neyse buna da şükür bit ara biberonda almıyordu hiç beslenmiyordu peki canım pirinç unundan nasıl yaptın ölçüleri nasıl

kızlar hepınıze ıyı bayramlar bolca dua edelım bu karısıklıklar ıcın
ebebekte ındırım var 50 tl uzerı kargo ucretsız hemde bakım urunlernde ıkıncı urune %30 ındırım var
ıkı kolı ıslak mendıl aldım ben
bılgınıze tikkattt tikkatttt !!!
canım e brbeğin kendi markasınımı kullanıyorsun ıslak mendil nasıl güzelmi ben huggies kullanıyorum güzelse onuda denemek istiyorum

Bugün vakit bulursam gideyim e bebekten alacaklarim da var.. Civil yok canım ya e bebek de varsa alacağım birde eczaneye bakayım.. Yavaştan ek gıdaya da başlayayım 13ünde 6 aylik olacak kuzum
inşallah vardır canım burdaki e bebekte yoktu

Hepinize saglık dolu huzur dolu mutluluk dolu neşe dolu nice bayramlara..

Oglumun burnu akıyor..bu havada..hırıl hırıl.herhalde rüzgarda ceyran da kaldı farkında olmadan..

Taşınalı 1 haftadan Fazla oldu halen toparlanması evin inşaatı yeni bitip hemen geçtiğimiz için normal herhalde..Ama yoruldum yanii..yarın annemler geliyor 1 gece kalacaklar sonra beraber Marmaris'e gecicez..

Ben urla gülbahçe de oturuyorum..buraya market acıldı ama maalesef mama bulamadım var ama bizim ufaklığın göre olanından yok..Marmaris ten alıcam artık..2 gece daha sıkıcam dişimi..inşallah cabuk uyanmaları açlıktandır başka bir sebep yoktur..zaten buraya geldim geleli 2 kilo vermişim..
Şöyle uyusam da kendim uyansam.. :)

Pirinc ununa sütünü mü katıyorsun sonradan canım? Yoksa mamamı?
Su ile yapıyorum canım.
senin bebeğin emiyor ne güzel maşallah benimkisi emmiyor işte benimde sütüm va ama kuzım emmiyor sağıyorum bende günde iki kez mama artı süt karışık veriyorum bakalım sütümde azalıyor sanki artık sık sağamıtorum çünkü önceden kuzım geceleri emerdi ama iki gündür geceleride emmiyor o kadar çok üzülüyorum ki ağlıyorum eşimde ne var bazı çocuklar emmez demiyormu iyice deli oluyorum hamileykenhepbeni emdiğini hayal etmiştim bir an önce doğmasını ve emmesini beklemiştim ama istediğim gibi olmadı şuan emmesi için neler vermezdim hiç emmeme ihtimali bile aklıma gelmemişti neyse buna da şükür bit ara biberonda almıyordu hiç beslenmiyordu peki canım pirinç unundan nasıl yaptın ölçüleri nasıl
Su ile yapıyorum canım kutunun üzerinde yapılışı yazıuor. Arımama aldım. Orada 2 kaşık una 1 su bardagı diyor ama ben 1 kaşığa 1 su bardağı koyuyprum. Katı olmasın biraz daha sulu olsun diye..
Emmesi cidden zor. Eşler bizi anlayamaz. Ama bebeğin emmiyorsa yapacak birşeyin yok canım. Kendini üzdüğünde stres yaptığında olan sütünde biter. Sen sagmaya devam et arada mutlaka bebeginede meme ver. Biranda tutar belki hiç belli olmaz.
Birde bazıları memesine birşey sürüp veriyormuş. Sevdiği bir meyve olabilir. Başka birşey olabilir.
Herşeyi denemissin birde bunu dene istersrn bir bakarsın belki tutar

Aa gerçekten mı:) cok tatli görünüyordur hepsi aynı boy:) demek ki eşit olarak sözü geçecek ortak karar ya da:)
bence de:KK48: parmakları dümdüz benim parmaklarıma benzemesinler diye çok dua etmiştim zira ayak parmaklarım çok komik:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: neyse ki benzemediler mutluyum buu sebeple:rapci:

Kızlar kuaföre gitmem gerekiyo boya yapacağım için bebişimi emziremeyecem sütümu sagip yanımda götürsem bozulur mu acil cevap bekliyorum. dolaba hiç koymayacam

Kızlar kuaföre gitmem gerekiyo boya yapacağım için bebişimi emziremeyecem sütümu sagip yanımda götürsem bozulur mu acil cevap bekliyorum. dolaba hiç koymayacam
canım yanlız mısın bebişi birine emanet edebileceksen bence öyle yap..kuaförde boya kokusunu solumasın yavrucak:KK66:

canım yanlız mısın bebişi birine emanet edebileceksen bence öyle yap..kuaförde boya kokusunu solumasın yavrucak:KK66:
sağol güzelim bebişi kız kardesime bıraktım . boya yaparken yanımda idi ama boya yapılan alana uzak idi. Şimdi keratın yapacam bunun kokusu çok ağır emzirip yolladım bebeği.

Canım buzluğa buz akülerinden at sütün yanına koy.. Ben ofiste sağıp buzluğa atıyorum ama nerden baksan eve gelmem bir saati buluyor bu yüzden buz aküleriyle taşıyorum.. Şimdiye kadar hiç bozulmadı sütüm :KK66:

Kızlar iyi bayramlar, biz eşimle iki bayramzedeleriz iki yere bayram ziyaretine gittik tıka basa yedirdiler son gittiğimiz ev bize acımadı, giderken bile elimize birşey tıkıştırmasına mani olamadık.. Çok kötü durumdayız :/

Back
X