• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla:63:
Evet canım. Süt ün ne durumda. Mama ile yoğurt yapanlar var. Onu da bir araştır. Şanslıyız yine. Ek gıdaya geçiş yapabiliyoruz

Canim yurtdisinda miydin sen hazir falan yok mu alip yesen,oyle dedin uzuldum simdi :KK43:
Yok canım. Gorumceme geldim. Akrabaları var ama kimse yapmadı.
Bugün alicaz inşallah hazır ama ev baklavasinin yerini hiçbiri tutmuyir.
Üzülme canım benim :) sen benim yerime bir tane ye yeter bana yemiş gibi olurum ben :)

tabi ki ben bunları yaparsam ev savaş alanına döner. ayy düşünemiyorum bile. dün çamaşır asmaya kalktım ikizler çıldırdı aglamaktan büyük olan dibimde ben ascam ben alcam diye tutturdu. ben bayram temizliği bile yapmadım bayramdan sonra birini cagircam zaten önemli olan bayram sonrasi eltimin oğlunun sünnet düğünü var. belki de yatılı misafir alcam. umarım gerek kalmaz ama bugün onlara gittigimizde yi e de bi söyleyim bizim evde de yer var gönder birilerini diye.
Sen becerikli gacisin. Maşallah....
Sasirmam yani yapmana.
Umarım misafir yollamazlar sana.
Oyy senin evi çok merak ediyorum doğrusu. Nasıl oluyor 3 bebeyle ilgi lenmek:) Allah yardımcın olsun canım benim

ne kusuru canım olur mu öyle şey. söyle bi inanış var: ayak parmaklarından baş parmak erkegi temsil eder . en uzun parmak o ise evlilikte erkeğin sözü geçer derler.en uzun parmak baş parmağının yanındaki parmak ise evlilikte kadının sözü geçer derler. tabi bebisinin ayak parmaklarına da bakabilirsin sonrası için:)
:)) ilk defa duydum canım. Neler var ya:)
Sağolasin yeni birşey öğrendim:)

Maşallah iyi doğmuş canım iyi beslenmis senin karnında. ev yemeklerinden kg alacak demek ki canım kaşığa daha çok hevesli ise annem öyle der.[/QUOTE
İnşallah alır canım . aslında ciddi ciddi kilo olayını astım kafam da. Sağlıklı olsun zayıf olsun canım. Kaşıkla arası iyi gidiyor şimdilik.

Sen becerikli gacisin. Maşallah....
Sasirmam yani yapmana.
Umarım misafir yollamazlar sana.
Oyy senin evi çok merak ediyorum doğrusu. Nasıl oluyor 3 bebeyle ilgi lenmek:) Allah yardımcın olsun canım benim
ev sürekli dağınık merak edilcek bi şey yok :KK48: annem sagolsun annem geliyor ya cocuklara göz kulak oluyor ya da ev işlerine yardımcı oluyor ama araya ramazan girdi cok gelemedi günler uzun herkes orucu zor tutuyor zaten. ayda 1 de ev isleri için kadın alıyorum hatta daha sık almayı düşünüyorum çünkü yetisemiyorum evim çok büyük. 190metrekare ev +70metrekare teras. terasın yarısı kapalı mutfağı falan var. bütün temizliği ben yapsam evi afedersin b.k götürür arada kadın çağırıyorum da evin mikrobu kırılıyor :KK51: daginiklik zaten koca ve cocuk olunca hiç bitmiyor ahhh ahh bi de kocam hala yukarda ben ikizlerle aşağıda yatiyorum yukardaki oda berbat her çıktığımda 1saat odayı toplayıp temizliyorum tabi o 1 saati bulabilirsem. simdi de büyük kızı anneme bıraktık ikizleri uyuttum inşallah uyanmazlarsa kahvemi içip hemen işe başlıcam :temizlik: bayram bayram iş yapcam :işsiz:

ev sürekli dağınık merak edilcek bi şey yok :KK48: annem sagolsun annem geliyor ya cocuklara göz kulak oluyor ya da ev işlerine yardımcı oluyor ama araya ramazan girdi cok gelemedi günler uzun herkes orucu zor tutuyor zaten. ayda 1 de ev isleri için kadın alıyorum hatta daha sık almayı düşünüyorum çünkü yetisemiyorum evim çok büyük. 190metrekare ev +70metrekare teras. terasın yarısı kapalı mutfağı falan var. bütün temizliği ben yapsam evi afedersin b.k götürür arada kadın çağırıyorum da evin mikrobu kırılıyor :KK51: daginiklik zaten koca ve cocuk olunca hiç bitmiyor ahhh ahh bi de kocam hala yukarda ben ikizlerle aşağıda yatiyorum yukardaki oda berbat her çıktığımda 1saat odayı toplayıp temizliyorum tabi o 1 saati bulabilirsem. simdi de büyük kızı anneme bıraktık ikizleri uyuttum inşallah uyanmazlarsa kahvemi içip hemen işe başlıcam :temizlik: bayram bayram iş yapcam :işsiz:

Allah esirgemesin analarimizi başımızdan. Kv vefat etti benim. Büyük ablanin kizina bakıyordu. Alt üst olduk resmen. Abla dayanamadı artık İstanbul dan taşındı. Yapamadi. Çok sukur iyi şimdi. Esimde toparladı. Renas dan sonra zaten çok.daha iyiyiz.
Annelerimizin her zaman kıymetini bilmemiz gerek.
Sarayda yaşıyorsun kuzum sen. Sart tabii yardım etmesi için birilerinin gelmesi.
Obur yaza daha rahat edersin inşallah. Terasa havuz koy bebisler oynasın.
Bizde çıktık yola İstanbul a geliyoruz..
Allahım sağ salim yola cikanlarla beraber bizimde donmemizi nasip etsin.
Oglusu babam tutuyor ön koltuğa geçti sesi kesildi koca otobus şoförü el sallıyor oğlana ;)
Birazdan alicam yanıma bu ara yazayım dedim..

Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun.. Yavrularimizin ilk bayramı.. Daha nice güzel bayramlar gorsunler inşallah..
Allahım ne olur artık çocuklar ölmesin. En çok onların yaşamaya hakları var. O kadar üzülüyorum ki aslında. Bu terör yüzünden onca kişinin evine ateş düştü.. Allahım ailelerine sabır versin.insan gibi yaşamak varken.. İnsan olduğumuzu unutturuyorlar.. Neyse.. Yine de guzel gecsin bayramlar.. Çocuklar için... Geleceğimiz için..

Allah esirgemesin analarimizi başımızdan. Kv vefat etti benim. Büyük ablanin kizina bakıyordu. Alt üst olduk resmen. Abla dayanamadı artık İstanbul dan taşındı. Yapamadi. Çok sukur iyi şimdi. Esimde toparladı. Renas dan sonra zaten çok.daha iyiyiz.
Annelerimizin her zaman kıymetini bilmemiz gerek.
Sarayda yaşıyorsun kuzum sen. Sart tabii yardım etmesi için birilerinin gelmesi.
Obur yaza daha rahat edersin inşallah. Terasa havuz koy bebisler oynasın.
Bizde çıktık yola İstanbul a geliyoruz..
Allahım sağ salim yola cikanlarla beraber bizimde donmemizi nasip etsin.
Oglusu babam tutuyor ön koltuğa geçti sesi kesildi koca otobus şoförü el sallıyor oğlana :KK66:
Birazdan alicam yanıma bu ara yazayım dedim..
iyi yolculuklar canım cocuklarla yol normalden uzuuuun geliyor büyüdükçe daha da zor oluyor biz büyük kızı nasıl oyalariz diye düşünmekten ikizleri unutuyoruz gerçi hareketlendikce koltuğa bağlı kalmak istemiyorlar onlar da sıkılıyor arabada artık.

Sonunda bebegin sevsiği bir biberon bulmana sevindim. Lansinohu denemedim canım.
Benim sütüm var aslında ama bebegim az kilo almış. O yüzden ekstra bişey vereyim dedim. Şimdilik pirinç ununu çok sevdi. Kaşığa deli gibi saldırıyor :KK48: birkaç gün bir deneyeyim yemezse artık mama vermek için birşeyler arayacagım. Tavsiyen için sagol :KK19:

Pirinc ununa sütünü mü katıyorsun sonradan canım? Yoksa mamamı?

canım çok sevindim demekki keramet lansinohda ben 3 ay uğraştım biberona alışsın diye aventin anne göğsü benzeri olanını bile almamıştı sen sütmü vereceksin mamamı
her ikisini de canım..dışarı çıkarken süt sağıyorum çünkü yanımda da gezdircem:KK66:
bi tane de küçğk boyundan almayı planlıyorum bakalım:KK66:

Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla:63:
canım ben deneme amaçlı hero baby sütlü pirinçli aldım gayet severek yedi..dün verdim buu akşam da verdim..bi dene iatersen:kk77:

ne kusuru canım olur mu öyle şey. söyle bi inanış var: ayak parmaklarından baş parmak erkegi temsil eder . en uzun parmak o ise evlilikte erkeğin sözü geçer derler.en uzun parmak baş parmağının yanındaki parmak ise evlilikte kadının sözü geçer derler. tabi bebisinin ayak parmaklarına da bakabilirsin sonrası için:)
canım bizim kızın5 parmağının da boyu bir:KK48:

Merhaba kızlar
Hayırlı bayramlar herkese sağlıkla ve huzurla...
Minnaklarımızın ilk bayramı:) çok şükür bugünleri gösteren Rabbime...

Eşimle barıştık, huzursuzluk ne kötü 1 gün dayanamadık, Allah herkesin yuvasına huzur versin

Şu an eşimin memleketindeyiz yarın benim memleketime gitcez 5 saat yolumuz var, perş de evimize dönücez inş

Sevgiler, bayram şekerlerinizi öpüyorum

Back
X