• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

İnşallah İlerde bizim yavrularımızda azda olsa yaşar.. :KK9:

Oğlanda şeker toplamaya gider :)) ayy Allahım yerim yaa onlar zaten bizim bayram şekerimiz :KK36: artık şekere kanan da yok illa para olcak :KK48:
en güzelinden bi Maşallah gelsin sana. Bu emoji sensin bakk :hamarat::hamarat::hamarat: :KK70:
Paramı ay yok ben şeker vericem, baktım beğenmiyolar onuda vermem :D Ben o lanet olasıca komşuyum :)))

Lansinoh bulamadım net ten sipariş vereceğim o da bayramdan sonra gelir bakalım Kuzum ya gece aglamalari beni benden alıyor sanki bi yerini kesiyorlar çocuğun..
kıyamam yavrum ya civil yokmu bulunduğun şehirde dün ikili aldım ben civilden başka yerde bulamadım bende

Hepinize şimdiden iyi bayramlar kızlar bebislerimizle nice mutlu bayramlaraimiz olur inşallah...bu arada benim oglus emerken sürekli gozuyle oynuyor ya ovuşturuyor ya eliyle kapatıyor acaba bi sorun mu var ki sizinkiler de böyle yapıyor mu ?bir de bu hafta farkettim çocuğu ne zaman pusete koysam hop kaka yapıyor acaba rahatsız mı oluyor pusette ay bi dillenseler dertlerini anlatsalar yavrucaklar :işsiz:
Benimkide yapıyor canım. Bir sorun olduğunu sanmıyorum elleri boşta ellerinin iyice farkındalar. Koyacak bir yer tutacak bir yer arıyorlar. Hele birde emerken ister istemez mıyışma ve uyuma dürtüleri geliyor. Ondan tutıyordur gözleri :KK66:
Kaka yapmasıda şu yüzden olabilir:
Bir video izlemiştim bizim bildiğimiz klasik karın masajını yaptırdıktaan sonra bebek anne dizlerinin üzerindeyken dizlerini kaldırıyor bebek hafif diklenmiş okuyor aynı pusetlerdeki gibi.. bu kaka yapmasını kolaylaştırıyormuş. Yani yatarken degilde dikçe dururken kaka yapması daha kolaymış :KK66:
Amim canim benimde buyuk dusmustu ama 8 aylik falandi ustu kalindin baya.. bu daha 4.5 aylik cok kucuk die cok korktum .uykusi vardi zatenn emince daldi hemen..Yalniz isterse insanim 10 cocugu olsun tecrubeli ol yine ayni endise ay bisey olmusmudur.Allahim hepsini korusun ins
Evet canım bu tarz düşmelerde tecrübe falan işe yaramıyor. :KK43: birşey olmamış kuzucuguna Allah korumuş.
Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla:63:
Canım benimkide son ay çok az kg aldığı için bende ek gıdalara başlayayım dedim. Ama çorbaları pek istemiyor şimdi. Çok az yiyor.
Mama düşündüm benimkide biberona bir türlü alışamadı. Sadece diş kaşıyor. Mamalara para verip alsam %99 çöpe gidecek. Bende o yüzden pirinç unu aldım arımamanın onu sevdi. Birde katı degilde biraz daha yumuşak kıvamlı yapıyorum yiyor.
Benimki açlıktan uyumamazlık yapmıyordu ama uyanıkken hep emmek istiyordu.
Şimdilik pirinç ununu veriyorum o kadar meme aramıyor. bakalım sonrası Allah kerim..

Valla dedigime bakma bizimdr orta halli.Esimin tarafi hep koyde gecirecek bayrami,benimde iki uc akraba ziyaret yapacagiz oyle iste.Bir anacigim bile yok gidipte elini opup derdimi acayim :( bayramlari hep buruk yasarim.Simdi cocuklarim icin guzel gecirmeye calisiyorum.Banyolarini yaptirdim,tirnaklarini kestim,kiyafetlerini hazirlayip yataklarina koydum o ruhu elimden geldigince yasatmaya calisicam insallah.
canım İnşallah evlatlarınla beraber nice mutlu bayramlar geçirirsin Allah sana ve onlara sağlık uzun ömürler versin

Neeeey6yyyyy... Bebisler n yapıyordu.. TV mi izliyordu :KK70:
Maşallah maşallah
tabi ki ben bunları yaparsam ev savaş alanına döner. ayy düşünemiyorum bile. dün çamaşır asmaya kalktım ikizler çıldırdı aglamaktan büyük olan dibimde ben ascam ben alcam diye tutturdu. ben bayram temizliği bile yapmadım bayramdan sonra birini cagircam zaten önemli olan bayram sonrasi eltimin oğlunun sünnet düğünü var. belki de yatılı misafir alcam. umarım gerek kalmaz ama bugün onlara gittigimizde yi e de bi söyleyim bizim evde de yer var gönder birilerini diye.

Ahahahaa :)))) anca doyarlar kalabalik ailesiniz :halay:neyse simdilik sen yap bak 3 kiz yetistiriyorsun ilerde elini sicak sudan soguk suya sokturmazlar :işsiz::KK33:
ahhhahh inşallah ama anneme bakiyorum da 3kızı var hala bizimle uğraşıyor bende 3bebe gidip geliyor sürekli. büyük kardeşim çalışıyor diye hiiic bi sey yapmiyor evde. küçük olan da daha bi sene oldu uni.ye gideli bi havalara girmiş surat 5karış dolaşıyor ortalarda. ahhh anammm

Benimkide yapıyor canım. Bir sorun olduğunu sanmıyorum elleri boşta ellerinin iyice farkındalar. Koyacak bir yer tutacak bir yer arıyorlar. Hele birde emerken ister istemez mıyışma ve uyuma dürtüleri geliyor. Ondan tutıyordur gözleri :KK66:
Bir video izlemiştim bizim bildiğimiz klasik karın masajını yaptırdıktaan sonra bebek anne dizlerinin üzerindeyken dizlerini kaldırıyor bebek hafif diklenmiş okuyor aynı pusetlerdeki gibi.. bu kaka yapmasını kolaylaştırıyormuş. Yani yatarken degilde dikçe dururken kaka yapması daha kolaymış :KK66:

Evet canım bu tarz düşmelerde tecrübe falan işe yaramıyor. :KK43: birşey olmamış kuzucuguna Allah korumuş.

Canım benimkide son ay çok az kg aldığı için bende ek gıdalara başlayayım dedim. Ama çorbaları pek istemiyor şimdi. Çok az yiyor.
Mama düşündüm benimkide biberona bir türlü alışamadı. Sadece diş kaşıyor. Mamalara para verip alsam %99 çöpe gidecek. Bende o yüzden pirinç unu aldım arımamanın onu sevdi. Birde katı degilde biraz daha yumuşak kıvamlı yapıyorum yiyor.
Şimdilik pirinç ununu veriyorum o kadar meme aramıyor. bakalım sonrası Allah kerim..
canım biberon lansinoh denedin mi benim kızım sadece onu aldı diğer birçok biberonu almadı istersen onu da dene lansinoh momma bende herkese bunu tavsiye ediyorum ama ne yapayım uzun süre biberona alıştırmak için cebelleşmiş biri olarak çok iyi anlıyorum birde bu markanın pompasını almıştım ben ordan denedim yoksa hiç aklıma gelmezdi alayım deneyeyim demek

canım biberon lansinoh denedin mi benim kızım sadece onu aldı diğer birçok biberonu almadı istersen onu da dene lansinoh momma bende herkese bunu tavsiye ediyorum ama ne yapayım uzun süre biberona alıştırmak için cebelleşmiş biri olarak çok iyi anlıyorum birde bu markanın pompasını almıştım ben ordan denedim yoksa hiç aklıma gelmezdi alayım deneyeyim demek
Sonunda bebegin sevsiği bir biberon bulmana sevindim. Lansinohu denemedim canım.
Benim sütüm var aslında ama bebegim az kilo almış. O yüzden ekstra bişey vereyim dedim. Şimdilik pirinç ununu çok sevdi. Kaşığa deli gibi saldırıyor :KK48: birkaç gün bir deneyeyim yemezse artık mama vermek için birşeyler arayacagım. Tavsiyen için sagol :KK19:

Bu bayram en çok da ülkemde dünyada çocuklar özgürce yaşasın diye dualar edeceğim. Onların huzurlu sabahlar uyanmasını dileyecegim. 30 lu yaşlara bir kala kendimden geceli çok olmuşken su ara sadece oglumun geleceğinden korkuyorum. Rabbime emanet hepsi...

Sevgili anneler, guzel evlatlar. Bayramı bayram tadında yaşadığınız nice güzel bayramlara...

Ay hiç duymadım öyle birşey :KK48: o zaman şöyle söyleyeyim. Aslında eşimin sözü geçer. Ama ben gizliden gizliden çaktırmadan işlerim gene benim dediğim olur:deli:. Bizim oğlan doğduğunda da aynı babaydı. Şimdi de aynı babası böyle gider bizim:işsiz: bandı gece yatarken takıyom sabaha kadar duruyor. Ama gece kaydırıyor ben görünce gene takıyom :)
senin istediğin oluyor sonuçta demek doğruymus bizde de durum öyle :) ben düzenli takamıyorum ama bu geceden sonra takacam:)

Canım kusura bakma.. Kimin ayağına bakicaz şimdik biz ,:) kocanın mi.. Oğlusun mu .. İkisine demi yoksa.. İlk defa duydum bu dediğini :)
ne kusuru canım olur mu öyle şey. söyle bi inanış var: ayak parmaklarından baş parmak erkegi temsil eder . en uzun parmak o ise evlilikte erkeğin sözü geçer derler.en uzun parmak baş parmağının yanındaki parmak ise evlilikte kadının sözü geçer derler. tabi bebisinin ayak parmaklarına da bakabilirsin sonrası için:)

Geçenlerde Dr.a gittik. 6 kilo anca ya var ya yoktu canım. 3.7oo doğdu.
Evet. Boyunun uzaması iyi su anda.
Meyve bende veriyorum canım. Nektarı sevmedi şeftali sevdi.. Karpuz ve armutda sevdi. Biberon dan daha istekli kasiga
Maşallah iyi doğmuş canım iyi beslenmis senin karnında. ev yemeklerinden kg alacak demek ki canım kaşığa daha çok hevesli ise annem öyle der.

ben dün e bebekten küçük aldım
Bugün vakit bulursam gideyim e bebekten alacaklarim da var.. Civil yok canım ya e bebek de varsa alacağım birde eczaneye bakayım.. Yavaştan ek gıdaya da başlayayım 13ünde 6 aylik olacak kuzum

Bende aptamilin kaşık mamasini verdim önceki gun 4-5 kaşık yedi puskurte puskurte :) yavaş yavaş alisacak gibi. Her akşam yatmadan 1 saat önce vereyim yatarken de emer diyorum acaba doğru mu yaptığım :KK64:ilk bebek, kendi kendime çözüm ariyorum :)

Bende aptamilin kaşık mamasini verdim önceki gun 4-5 kaşık yedi puskurte puskurte :) yavaş yavaş alisacak gibi. Her akşam yatmadan 1 saat önce vereyim yatarken de emer diyorum acaba doğru mu yaptığım :KK64:ilk bebek, kendi kendime çözüm ariyorum :)
Evet canım yatarken verme 1 saat önce iyi hem midesi rahatsız olmaz. ;)

Back
X