2016 Şubat Anneleri

Ben odanin camini acmiyorum üstünu acıyor cam kapaliyken citcitli corap dier odayi açıyorum bizim evler cok sıcak benimki sıcaktan uyuyamiyor
Bizimde acayip sicak yatak odasida cami acarsak serin valla acyrm napiyim üstünu aciyo uyurken ama bende yarim kollu zibin giydiriyorm
hihi az daha büyüsün bak makinenin kapağına çıkıp oturacak makineyi boşaltacak
Yandik desene her yere girer artk dun mutfak masasinin altina girms otrma odasina koydum koltugun altina girmeye calisiyo yarisi icerde kafasi sigmamis cabaliyo cok simarik gecen gunde sacimi kurutmaya gittim yere carsaf seriyorm agzini degiyo diye sen yuvarlancam diye carsafa dolan mumyalams resmen kendini agzini yuzunu hep sarms bagirip duruyo iyi ki bi bakiyim diye gittim 2 dkda oldu bu yani nasl kizdm kendme

Oh ne guzel bende bugn kvdedeyim gun varms belki oraya giderm onla ama uyucam sanirim cocuk uyanmazsa

Haftaya memlekete gidiyoruz bakalim huyu suyu değişecek mi hasta olmasindan korkuyorum hava degisikleri carpiyo.. Benim oğlan heryere uzanip aliyo kucağımda emekliyo biseye ulaşmak icin popoyu kaldirio ama tik yok oturuo keyfi geldigi zaman şimdilik bu kadar 19subatli

Insallah yaa kucukken daha cok emmek istiyodu simdi 2 3 dk emiyo skliyo etrafa bakip duruyo sabah babasi ise gitti donup donup kapiya bakiyo arkasindan
Cnm benimkide 2-3 dk anca emiyor. Sonra birakiyor. Zorlarsam da agliyor. O kadarcikla doyar mi ki? Sen ne kadar sonra emziriyorsun? Kilo alimi da az. Kafayi yicem. Sutum de var cok sukur. Sagip vermeye calisiyorum onu da isteksiz iciyo. Cok mu zorluyorum anlamadim ki yada kendi akisina mi biraksam. Fikir verin nolur kafsyi yicem sonunda

Bugun sabah muhallebi ogle bamya patates ve kabaktan olusan pure yedi aksam uzeri meyve puresini veririm gece yatmadan da yogurt veriririm tamamdir

Kizlar muz kabiz yapti mi sizin bebislerde.iki gun verdim.muzun ceyregi bile degildi sutumle ezip verdm kabiz oldu.dun sabah kakasinj yaparken cok agladi baktm normalinden bayagi kati yapiyo.dun zeytinyagi ve kayisi suyu yapip icirdm bugun de oyle.ama daha cikmadi.muza bağladm bende.var mi bu sikayeti olanlar

Canim bebim oglumda öyle güzel emerdiki. Şimdi zorla resmen.. cok az emio. Sütum var ama emmio. Benim oglumda coookm az kilo aliyor artik bir turlu sekiz bucuk olamdi kac aydir

Canim evet benim oglumuda kabiz yapti malesef.. yeni ek gidaya gectim hic birseyi sevmiyor sadece muzu sevdi o da kabiz yapiyor. Kizlsr sizin bebislede boylemiydi. Şu ana kadar hep anne sutu aldi. Biraz biraz tattiriodum yeni alti aylij oldu ama hic biseyi sevmio

Bende 10 gun oluyo ek gidaya geceli.6.ayimz dolmadi daha ama kilo.alimi cok yavaslamsti erken basladm biraz
Cnm oncelikle sabirli ol.herseyden az vermeye devam.bi damak tadi olusacktr.zamanla sevdiği şeyler konusnda net fikir sahibi olacaksnz.

Kizlar oğlum alti aylik oldu ama govdesinj tutup oturamio sizinkiler nasil ? Birde bana mama sandalyesi tavsiyesinde bulurnursaniz duaciniz olurum :)))

Cnm ben muzu verdikten 3-4 saat sonra kayısı veriyorum genelde sabah muzu verip öğleyin uyuyup uyandıktan bi süre sonra kayısı veriyorum hiç kabız olmadı. Kabız olur korkusuyla muz yediğinde mutlaka kayısı da verdim cesaret edemedim daha kayısız. Hatta bugün yarım muz verdim öğleden sonra da 2 kayısı

aktif bebek canım benimki bende ķullandım ikisinide aynen hiç böyle olmamıştı ilk defa oluyor nasıl anlarım bandrolden sahte olup olmadığını
canim sahtede hic bandrol olamayabiliyor ama premium care da bandrol olduğu halde sahte olani almistik bi kez ben bez farkli olunca şüphelendim ic filesi resimleri falan farkli olabiliyor

kizlar bebislerinizi denize soktunuz mu benimki 5 ay 10 günlük 2doktor girebilir dedi ama nette celiskili yazilar okudum bu arada günes kremi ne kullaniyorsunuz?

Kızlar bugün 6. Ay aşımızı olduk.banyo sıkıntı olmaz dedi ama siz yaptırdınız mı? Çocuk sıcakta yapış yapış yav iyi olur yaptırsam uyumadan....

Kızlar bugün 6. Ay aşımızı olduk.banyo sıkıntı olmaz dedi ama siz yaptırdınız mı? Çocuk sıcakta yapış yapış yav iyi olur yaptırsam uyumadan....
Ben yaptirmadim ama vucudunu sildim asi yerlerine dokunmadim sende sil serinlerde ohhh

kizlar bebislerinizi denize soktunuz mu benimki 5 ay 10 günlük 2doktor girebilir dedi ama nette celiskili yazilar okudum bu arada günes kremi ne kullaniyorsunuz?
Biz tatildeydik bugün döndük. Hergün 5 dk soktuk. Bebek botu aldım onun içine koyduk çok sevdi. İlk dalga seslerinden korktu ama botun içine koyunca etrafa bakındı sevdi. Güneş kremi almadım ben ya. Krem kullanmayı sevmiyorum çok kimyasal var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…